• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

AHMET COMERTTT???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Bravo ya!Takımı önce düşür,sonra da salonu al.2.lige düştükten sonra Florya'da oynasak ne olur,AC'de oynasak ne olur...

Fenerbahçe maçını Abdi İpekçi'de mi oynayacağız,yoksa Ahmet Cömert'de mi?

koch' Alıntı:
Fenerbahçe maçını Abdi İpekçi'de mi oynayacağız,yoksa Ahmet Cömert'de mi?
Bildiğim kadarıyla Ahmet Cömert çünkü ilk fener'in evi yani abdi ipekçideydi....

Ah ah birde orada ben olacaktım ya of offffff :( :( :(

Bu salonu inletmemiz lazım.

Seneye bu salon bazı maçlarda cehenneme dönecek...

Bence seneye buranın Akatlar'dan hiçbir farkının olmaması lazım çünkü: Biz GALATASARAYLIYIZ!!!!! :okey :okey

Keşke Kulübce Basketbolu daha çok sevebilsek....
Tamam bizde izliyoruz futbol maçlarını bizde takımımızı en içten şekilde destekliyoruz ama BİRAZ DAHA FAZLA BASKETBOL!!!!!!

Bence bu salonda rötüş yapılması şart.En azından Ülker yazıları silinebilir.

ahmet comert bıraz duzeltılırse ıı bı organızasyonla galatsarayın alı samı yenden sonra 2. cehennemı olabılırr

Ahmet Cömert Takımımızın aldığı iyi sonuçlardan sonra şenlik yapılabilecek iyi bir mekan Örneğin:
Banvit Ezikbahçe :muhaha :muhaha :muhaha

:muhaha :muhaha :muhaha bana banvıt demeyın mıdem bulanıo..

Zaten bizim burada Banvit şubesi kapandı artık İskendurun'da Banvit diye bir marka yok!!!!!! :ehue :ehue :ehue

Banvit maçı gerçekten cümbüş olacak. :D Anonsçu eziği de bekleriz. :D :kop

anonscuyu bana bırakın ben bı ozel gorusıyım arkadasla

Artık Ahmet Cömert'e bir Cafe Crown standı lazım.Ürünler maç sırasında iyi gider. ;)

koch' Alıntı:
Artık Ahmet Cömert'e bir Cafe Crown standı lazım.Ürünler maç sırasında iyi gider. ;)

CAFE CROWN standı kesın acılır yaw sen yeterkı ıste :kop

Bence salon sarı-kırmızıya boyanmalı.Ayrıca Şampiyon Ülker yazıları yerine CafeCrown konulmalı.

Geri