Alemin Kralı Geliyor 13 Ocak Pazar 14:00 (Ahmet Cömert S.S.)

maçtan 1 saat önce döndüm yaklaşık 200 kişi vardı taraftarlar maçla pek ilgilenmedi ultrAslan sadece şov yaptı maçın başında bende dahil konfeti yağmuruna tuttuk Ömer abi karabüklülerin arsına girip karabük diye üçlü çekti tabi Ömer abinin yanında Alpaslan abi de vardı hem bizim olduğumuz tribünde survıvordan Metehan vardı güzel maç çıkardık ve atmosfer nedeniyle olsa gerek skoru bilmiyorum ama 40 30 sayı fark attık ondan eminim tuçek çok iyiydi ve de eventon iyiydi resimde çektim ama bir türlü nasıl yollayacağımı anlamadım yardım eder seniz sevinirim...
 
Maça yeni oyuncularımızla başlayınca hücum yapmakta zorlandık biraz alışma dönemindeyiz ama ikinci yarı farklı kazandık..Skora bakmadım valla Çok güzel bir maç oldu..Karabük de güzel oynadı onları da tebrik ederim..Bu konunun başında yazmadığım iki oyuncu daha almışız..Seyran bayan arkadaşımız..Nereden geldiğini bilmiyorum..İsmail Ar ise Yalova?dan geldi sanırım..

Maç başındaki konfeti ve ne olduğunu henüz bilmediğim süslemelerden oluşan şovumuz çok güzeldi..Maç boyunca da eğlendik..Bi ara abilerimiz Karabük?ü desteklemeye karşıya gittiler atıştık biraz :D

Oyuncular ve hoca şovları görünce çok sevindiler..Gülme aldı hepsini..Yabancılarımız da şaşırdılar baya..Çok eğlendik..Siz niye gelmediniz ;) Ataköycüler nerdeydiniz ;)
 
abi sen nerdeydin üsttemiydin? bende ilk başta alttaydım sonlarda üstteydim heralde sen unilerleydin abi belki fark etmişsindir ama siz maçı izleyip ona göre tezahurat etmek istediniz uA BH de sadece şov yaptı değil mi Ömer abiyi bi ara gfbli yapmıştık değilmi o çok komikti.
 
Güzel maç oldu.toplam seyirci 200 vardı sanki ama 200 galatasaray'lı yoktu.100 kişi anca vardı salonda.Hava güzel gün pazar daha fazla kişi olması lazımdı.
 
Emirhan Şatır' Alıntı:
abi sen nerdeydin üsttemiydin? bende ilk başta alttaydım sonlarda üstteydim heralde sen unilerleydin abi belki fark etmişsindir ama siz maçı izleyip ona göre tezahurat etmek istediniz uA BH de sadece şov yaptı değil mi Ömer abiyi bi ara gfbli yapmıştık değilmi o çok komikti.


O konfetiler bizimdi :D günler öncesinden hazırlandı konfeti ve diğer zımbırtı :D BH ve HELL kardeştir.. :D ortadaydım bir telefon geldi ve acil çıkmak zorunda kaldım hatunla :(

Ömer abi'ye özel teşekkür etmeliyiz, Çaykur rize maçından yani Rize'den istanbul'a geldi, otobüsten indi ve salona geldi direk.. kaçımız yaparız bunu ?
 
Mac baslamadan once atilan konfetiler renk getirdi salon atmosferine. Macta genel bir ustunlugumuz vardi. Bu arada tribunlerde Gulsah i(bayan basketbol takimimizdan) gordum sanki.
 
Eskiden Sedat Hoca yazardı foruma aah ah...

Bu arada dikkat ettiyseniz Ali Asker oynamamış. Takımda tam 12 kişi var resmi siteye göre ve Ali Asker'in adı yok. Gitti mi takımdan acaba ?
 
Değil maçlar oynanmadan lig başlamadan sonucu öngörmek kötü bir şey olsa gerek. Yeni sezon başlarken merak ettiğim iki şey oluyor; birincisi takım Ankara´ya ne zaman gelecek, ikincisi de takımımızı Ahmet Cömert´te ortalama kaç kişi destekleyecek.

Dünkü maçta oynayan oynamayan tüm oyuncularımıza, Sedat Hoca´mıza ve şubeye emeği geçen herkese teşekkürler.
 
bende şişman bir abi var ya onun yanındaydım ya da arkasında gececi yazan abinin arkasındaydım hatta Volkan abinin yanındaydım bana konfetiyi o verdi maç başında şimdi anladım konfeti nasıl atılır diye hatta sordum ve konfetiyi atarken başarılı oldum çok zevkliydi maç Alpaslan dikmen de oradaydı yani as ultrAslanlar oradaydı...
 
Onur abi benim tek beklentim Avrupa Şampiyonluğu..Ki kesin olacağız..Sedat hoca Haidari'yi iyi değildi dedi bu iyi değil haliyse düşünemiyorum iyi halini..

Haidari > Steve Nash ;)
 
Kerem, Avrupa Şampiyonluğu konusunda şüphem yok zaten. Sedat Hoca verdiği sözleri tek tek yerine getirdi, sıra en önemli sözüne geldi.

Takım Atatürk Havaalanından elinde kupayla inerken oyuncuların hepsi birbirinden mutlu, Sedat Hoca verdiği sözü tutmanın haklı gururunu yaşıyor. Galatasaray´ın Avrupa´da ses getiren başarısından sonra spor basını bir anda Tekerlekli Sandalye Basketboluna odaklanıyor...
 
bu haydari denen adama bayıldım,o nasıl bir güç..boş turnikelerde bile asist yaptı,tucek oyuna girdikten sonra artık mac başa baş gecmekten cıktı,takım olarak rakibimiz yok,taraftarda iyiydi bence , yeni transferlere gözüm takıldı 3 lü çekerken evenson ve haydarinin surat ifadesini görmenizi isterdim,karabükteki ahmet ve murat ta ilerleyen zamanlar için düşünülebilir...
 
Can Altay' Alıntı:
Eskiden Sedat Hoca yazardı foruma aah ah...

Bu arada dikkat ettiyseniz Ali Asker oynamamış. Takımda tam 12 kişi var resmi siteye göre ve Ali Asker'in adı yok. Gitti mi takımdan acaba ?

Oynamadı ama takımda diye biliyorum, maçtaydı zaten yanlış görmediysem :)
 

Üst