All-Star 2011 | Staples Center

En geri plandaki McGee bence çift pota smacını ilk turda basarak akıllılık etti. Diğer 3 bastığından en iyi ikisini bassaydı bile bence DeRozan'ın gerisinde kalırdı. O yüzden beklenti olarak da düşününce istediğini aldı bence. Hatta bana göre tarihin en görkemli birinci tur smaçlarını yapmış bile olabilir..

Griffin finali hakeden taraftı zaten, saygıyla eğiliyorum karşısında... DeRozan da günün talihsiz ismi oldu görkemli smaçlar karşısında. Ibaka da muhteşemdi gerçi...

Uykusuz kalmaya değdi kesinlikle. Tarihin belki de en güzel smaç yarışmasıydı bu... 4 oyuncuya da helal olsun...
 
Kilise Korosuyla şampiyon belli oldu.Çoook yazık oldu JaVale McGee'ye.Şampiyonluk onun hakkıydı :(

McGee iki tane inanılmaz, 2 tane ise vasat smaç yaptı. Anne faktörü sayesinde finale çıktı.

Şöyle de diyebiliriz, Blake Griffin bu yarışmada basılan tüm smaçları basabilir ama onun bastığı 360'ı, değirmeni, dirsek smacını, otomobil üstü smacı kimse basamaz :)

Çamur atmaya gerek yok.

Şampiyon şampiyon Blake şampiyon, alkışlayın... :)
 
Mcgee'nin hakkını yediler diyemem ama adam haketmişti yani. MCgee'nin ilk smacını Nba'de yapabilecek bir adam yok ama Griffin'in bütün smaçlarını Mcgee yapardı. Çok önemli değil ama bunlar sonuçta yıllardır ilk defa laf olsun diye izlemedik bu yarışmayı. McGee'nin ilk smacı ciddi efsaneydi yalnız. En iyi smacı yapan asla kazanamaz kuralı işledi yine . Son olarak da Lebron'a bi tavsiye. Hacı bi Griffin'e bak adam nasıl kendini sevdiriyor , mesela Griffin'e bayılmayanlar tabii ki olabilir ama asla nefret edeni yoktur heralde. Bence örnek almalısın Lebron'cum :)
 
Şu dakikadan itibaren Blake Griffin'e olan bütün sempatimi kaybettim.Yurttan sesler korosunu getirmesi şampiyonluğu tamamen kendine getirdi.
 
kesinlikle izlediğim en iyi yetenek yarışmalarının olduğu gündü. tabii ki de işin rengini değiştiren olay smaç yarışmasıydı. imkanı olan herkes, bu smaç yarışmasını tekrar tekrar izledin. gelmiş geçmiş en iyi smaç yarışmasıydı. blake griffin muazzam şeyler yaptı, ona diğer üç kişi de eşlik edince ortaya pek insancıl olmayan hareketler çıktı. üçlükte favorim james jones iyi ritm tutturarak şampiyonluğu kazandı, allen’ın birinci turdaki performansı da iyiydi. yetenek yarışmasında ise curry çok konsantre çıkmıştı, şut yeteneğini de gösterince birinciliği kaybetmedi. atlanta takımı ise orta sahadan buldukları erken isabet ile kupaya uzandı.

gerçekten tanık etmesi büyük zevk veren bir cumartesi gecesini geride bıraktık. hava hafiften aydınlanıyor ama buna o kadar değdi ki.. kelimeler de yetersiz kalıyor bir noktadan sonra elbette, yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz..

bu günün ardından tek bir şey söylemek gerekiyor, blake griffin önümüzdeki 15 yılın en dominant oyuncusu olacaktır, bugün bu daha bir kanıtlandı.
 
Griffin finalde şampiyonluğu ne kadar haketmiş olsa da DeRozan'ın hakkı yendi bana göre. İlk bastığı smaç 44ten fazla puanı hakediyordu ve buna rağmen Griffin'in 1 puan gerisinde kaldı. Jüri adil olsaydı Griffin finalde olmayacaktı. Ancak iyiki adil olmamışlar, muazzam iki smaç daha izletti bize...
 
Mcgee'nin ilk smacını Griffin hayatta basamaz. Ellerine palet takıp ayağına topuklu giymesi lazım o vücuda ulaşmak için. Otomobil üstü smacı da o yarışmadaki herkes basar. Son smaçta çift kolu bile sokabilirdi MCgee ama biliyordu popülaritenin devreye gireceğini ne yaparsa yapsın. Diğerlerinin hatta bütün Nba'de kimsenin basamayacağı tek sma MCgee'nin ilk smacıdır. Diğerleri hazırlanıldığı anda rahat yapılır. Hele araba smacı en kolayıydı. Kaputun üstünden zıpladı ve normalde yaptığı basit smacı yaptı. Altında boşluk değil araba olduğu için prim yaptı . Tabi bi de uyku takımının şarkıları vardı. Benim için bitti bugün all star haftası bu sene . Yarın anca uyku tutmazsa izlerim maçı. Doyuma fazlasıyla ulaştım zaten bugün. Hepsine teker teker teşekkürler :) Tebrikler Blake. Bayrak adam olmaya gidiyor şu an
 
Mcgee'nin hakkını yediler diyemem ama adam haketmişti yani. Mcgee'nin ilk smacını Nba'de yapabilecek bir adam yok ama Griffin'in bütün smaçlarını Mcgee yapardı. Çok önemli değil ama bunlar sonuçta yıllardır ilk defa laf olsun diye izlemedik bu yarışmayı. McGee'nin ilk smacı ciddi efsaneydi yalnız. En iyi smacı yapan asla kazanamaz kuralı işledi yine . Son olarak da Lebron'a bi tavsiye. Hacı bi Griffin'e bak adam nasıl kendini sevdiriyor , mesela Griffin'e bayılmayanlar tabii ki olabilir ama asla nefret edeni yoktur heralde. Bence örnek almalısın Lebron'cum :)

Deniz şu boldladığım yerde ciddi misin? :D

360 yapsın bakalım McGee, yada potadan sektirip 360 denemeye çalışsın da gülelim biraz :D
 
Mcgee'nin basamayacağı smac yok şu an NBa smaç tarihinde kısaların smaçları hariç. MCgee'nin ilk smacını yapmak için zaten 2.10 olup MCgee kadar atletik olmak lazım. Tanıyor musun öyle bir adam ?
 
Mcgee'nin basamayacağı smac yok şu an NBa smaç tarihinde kısaların smaçları hariç. MCgee'nin ilk smacını yapmak için zaten 2.10 olup MCgee kadar atletik olmak lazım. Tanıyor musun öyle bir adam ?

Blake Griffin o smacı çok rahat yapardı.

McGee Blake Griffin'den uzun ve hantal, o yüzden o şekilde sıçraması biraz şaşırtıyor insanları.

Ama Blake Griffin şuan NBA'de her oyuncunun çıkabileceği yüksekliğe çıkabilir, her oyuncudan fazla havada asılı kalabilir.

Blake Griffin'in çift el 360'ını basmak için LeBron'un bile hayli çalışması lazım ki McGee o smacı yapsın geri verelim şampiyonluğu hemen. :) 360 konusunda çığır açacak bir adam Blake Griffin, havada kısa oyuncular bile o kadar hızlı ve rahat dönemiyor.
 
Mcgee'yi çok izlemediğin belli. McGee zaten draft öncesi bile insanların çoğunun tanıdığı bir adamdı atletik yeteneklerinden dolayı. Sıraddış atletizminin yanında sıradışı uzun kolları ile zaten ilgi odağıydı hep. Griffin ise koldan kaybediyor . Olayın zaten atletizmle alakası yok. 10 cm uzunluğunda bir cetvelle 15 cm'i ölçemezsin sonuçta. Kolları yetmez malesef Griffin'in. Zaten kolları da o kadar aşırı uzun olsaydı şu an şampiyonluğu erkenden kutluyordun :)
şampiyonluğu geri istemiyoruz. Seneye yine gelin böyle zevkli yarışma olsun bize yeter. Ben kimim mi :) McGee'nin avukatı :p
 
Blake'in çift el, 360 derecesi güzeldi ama en az onun kdar DeRozan'ın smacı ve McGee'nin smacı da güzeldi.

Bu arada helal olsun, aslanım Jones'a :)

Bir de kısmetse All-Star'da bir MVP çıkartırız :)
 
Griffin ve Mcgee iyi smaçlar yaptılar ama bence en etkiliyicisi Derozan dı. Eğer ilk smacını bir kaç defa tekrarlamasaydı finali rahatlıkla görebilirdi.
 
Bencede dün geceyi hakeden Mcgee idi,Griffin'in smaçları öyle inanılmaz değillerdi,maclarda aynılarını yapıyordu zaten....


Bu arada dün geceki smac yarışmasını çok iyi bulan arkadaşlar 2000-2001 yıllarındaki Vince Carter,Desmond Mason ve Jason Richardson düellolarını izlemelerini tavsiye ederim,smaç nasıl yapılır herkes görsün:)
 
Griffin'in araba smacı oldukça basitti.O kadar yangın çıkarmalarını anlayamadım.
Çift el 360 muazzamdı yanlız hakkını vermek lazım..

Ama McGee'nin smaçları bence daha yaratıcı ve akılda kalıcıydı.
Benim favorim McGee'ydi dün gece.
 
Dün açıkçası kim kazansa diğerlerine yazık olucaktı, pek bahsedilmemiş ama Serge Ibaka da çok etkileyici smaçlar yaptı, geçen senelerdeki bir yarışmaya katılsaydı o da kazanırdı büyük ihtimalle ama böyle kadro 10 senede bir bile gelmez heralde.Çok zevkli yarışmaydı, bana kalırsa McGee kazanmalıydı ama popülariteden dolayı Griffin'in kazanacağı belliydi.
 

Üst