All-Star 2011 | Staples Center

Smaçları bir daha izledim de, McGee'nin son smacı çok kötü gerçekten.

Keşke DeRozan çıksaydı finale, çok daha iyi 2 smaç daha göreceğimize emindim.

Final de başlamak üzere, az kaldı artık...
 
Haydi SÜhan abi , Yiğit , Levent abi , Gazanfer , Tugay içimizdeki California aşkıyla destekleyelim batıyı. İçimizdeki Doğu nefretini birleştirelim :) Forza West :)
 
Batı'nın kazanmasını isteriz tabiki ama Kobe'nin eline gelen her topu atması iyice antipatikleşmesine sebep oluyor. O MVP olacaksa Doğu alsın, yoksa Batı :)
 
Blake Griffin All-Star'dan nasıl zevk alınır, izleyenlere nasıl zevk verilir gösteriyor.

Adam gibi adam, MVP'liğe kasanlara selam olsun.
 
Blake daha yeni çocuk olduğu için pek bakmıyor istatisliğe. Ki doğrusu da bu aslında. ONU BUNU BIRAKIN DA rihanna'ya ne diyorsunuz millet ben MVP öldülümü verdim kendisine şu an :)
 
Bu seneyi All-Star'a verilmiş bir ara olarak görüyor ve 2012 All-Star'ı heyecanla bekliyorum.
 
Gerçek kral aldı MVP'yi. Lebron bugün uyuyamaz heralde sinirinden :) çok mutlu oldum açıkçası bundan. Daha önce Lebron maçı domine etmişti sanırım 3 sene önce. O zaman takım arkadaşları bile somurtmuştu. Ama bu sene batıda herkes Kobe'ye pas verdi ve o ödülü alırken herkes gülüyordu. Saygıyı kendiliğinden görmek ve king olmaya çalışmak. Belki yetenek olarak çok fark yok ama biri tanrılar katındayken diğeri dünyada geziyor. Büyüksün Kobe. Bu filmin devamını izlemeye ya üç kişi ya da 4 kişi hak kazanacak doğu takımından. Heyecanla bekliyoruz :)
Not: California çocuğu olmak bir ayrıcalıktır :) Bekliyoruz Deron ve paul'ü de bu topraklara. 2 sene sonra Cafornia - Others maçı bile olabilir :)
 
Çocukların eğlenmesi , şımarması bittiyse işimize bakabiliriz artık..
Oldum olası sevemedim şu işi..
Kenarda şaklabanlık yapmalar, iğrenç gözlükler takmalar, ilginç olduğu sanılan kıyafetler giymeler, her smaca çok şaşırmalar, her baskete kıç baş sallamalar bittiyse gerçek hayata dönebiliriz..
 
All-Star lar hakkaten gitgide iğrençleşiyor,belkide biz yaşlanıyoruz ama artık hiç zevk vermiyor zaten kimseninde taktığı yok artık nerede eski All-Star haftasoları ,ama gelişen birşey var oda kenardan gelen tepkiler,ve en önemlisi bu zümrenin giydiği kıyafetler,bayaa kalite giyinmeye başladılar,bunlar eskiden nasıl giyinirlerdi şimdi resim falan kopyalamak gerek Chris Webber falan amanın Spike Lee nin iğrençliği hariç bu sene kenarda gördüğüm kadarıyla bu zibidilerden yoktu,Kevin Garnett ile Chris Webber bir giyinip gelirlerdi All-Stara ellerinde DV ler tam yani Arap ile Yağ arasındaki paralel ilişkiye örnek...
 
Lebron ile Kobe egolarını tatmin etti. Kazanan Kobe oldu.. İkisi de organizasyonun içine ettiler ancak ikilinin mücadelesini Kobe'nin kazanmasına sevindim. Nasıl kafaya koymuşsa artık Lebron, maç gidince suratı makheme duvarına dönüverdi..

Benim MVP'lerim Batı'da Chris Paul, Doğu'da Amare Stoudamire idi.. İkisi de organizasyonun amacına son derece güzel bir biçimde hizmet ettiler. Kendilerini kanıtlama ihtiyacı hissettip organizasyonu iğrençleştirenlere selam olsun...
 
MVP; Kobe Bryant.

Avuç yalamaya devam edebilirsiniz...


5464.jpg
 

Üst