Alper Durur

Gözden kaçan bir nokta var, tıpkı Işıl Alben gibi Zeynepgül Ene de bir Galatasaray efsanesi. :) Sonuçlar üzerinden ilerlemekte fayda var. Zeynepgül Ene artık bir sporcu değil ve Galatasaray'daki eski pozisyonunun nasıl icra edileceğine dair yine sonuçlar dışında kayda değer bir gösterge yok. Işıl Alben'se halen daha saha içinde kimi doğrudan katkıları sağlayabiliyor. Bu bağlamda Zeynepgül Ene ayrıldı, Işıl Alben devam ediyor. Işıl Alben gelecekte yönetici olduğu takdirde; alınan skorlara bağlı olarak benzeri problemleri yaşamaya aday olur.

Alper Durur'a dair de, bu gemi çok etkin yardımcı antrenörlerle de yürütülebiliyor. McCowan'a baş üstü pas atmanın ötesine geçebileceği ek yardımcı antrenörler bulabilirse sonuç da alabilir.
 
Seçkin Bey, Galatasaray'ın eski sporcusu. 1990-1999 aralığında kadroda yer aldığı sezonlar anlatımımın temel sebebi. Sporcuyken aldığı sonuçları yöneticilik dönemine de taşısın elbette, Fenerbahçe deplasmanı 107-62'lik skorla kaybedildiğinde değil de keyifli sohbetlerde 1997-1998'deki 98-41 ve 88-46'lık derbi galibiyetlerini hatırlayalım. Buna hiçbir itirazım olmaz takdir edersiniz ki. :)

2016 Ocak-Şubat'ta kadın basketbolunun Panathinaikos'u olmaya giderken Marquez romanı vari bir cinayetle Galatasaray-Ormanspor ilişkisi konuşuyor olduğumuz bir branş bu. Etik temelli bakmak, ayıbın yolunu kaybetmemek nesnel şekilde imkansız diye düşünüyorum. Sonucu yukarı çeken kalır, çıktıyı gerileten gider. Çerçeve bununla sınırlı artık.
 
Anlattiklarinizin hiç bir noktasında efsane olmasını hakedecek bir nokta göremedim
Halbuki Işıl bu Takım için kafasını, bacağını defalarca parçaladı, kanını döktü
Bir de kazanılmasına büyük katkı yaptığı 3 Avrupa kupası var tabi
 
2016 Ocak-Şubat'ta kadın basketbolunun Panathinaikos'u olmaya giderken Marquez romanı vari bir cinayetle Galatasaray-Ormanspor ilişkisi konuşuyor olduğumuz bir branş bu.

Valla bu kadar güzel anlatanına uzun zamandır denk gelmemiştim.

Alper Durur ile sözleşme yenileneceği sezon bitiminden beri söylenen bir konuydu bu arada. Sanırım ben gidersem McCowan'ı da alırım demiş.
 

Üst