Andre Vergauwen Cup 2007 Finalleri (Fabriano-İtalya)

Takımımız İtalya'dan kaçıncı dönecek ?

  • Kupa ile dönecek

    Oy: 0 0.0%
  • 3.

    Oy: 0 0.0%
  • 4-5-6-7-8

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    30
Bu arada sizlere bir gözlemimi ileteyim

ASV Bonn ve Dream Team'in kadroları (en güçlü iki rakibimiz) 9 kişilik. Bununla beraber, Bonn'un kadrosunda iki tane bayan oyuncu var. Öteki grup maçlarında sağlam hırpalandıkları takdirde, bizim karşımızda duramazlar.
 
aslanlara helal olsun

uA-Avrupa olarak cok istiyorduk gitmeyi ama malesef olmadi mesafe cok otobüs kiralasak cok masraf olacak 4 gün icinde ondan sonra birde italya sorumlumuz yok, kalicak yer yok, yani gitmemiz imkansiz gibiydi... okadar cok isterdim gitmeyi cünkü engelsiz aslanlarimiz harbiden hak ediyor destegi bunu belcikada gördük bizi gördüklerinde nasil agladilar sevincten...
 
sevgili selahattin,
herhalde paris'ten olaylari yakından takip etme olanagın yok.
attigin firçayi da haketmedigimi düşünüyorum.
28.4 c.ertesi milliyet.com.tr de spor daki yazimi okursan beni biraz daha anlarsin belki.
sevgiler
 
Sevgili arkadaşım Yavuz beyin o lafı seni kastederek söylediğini düşünmüyorum. Çünkü bu takımın ayakta kalması için en çok çsaba gösterenlerden biri o. Neyse bunu unutalım da yarına odaklanalım. Yarın sabahki maç çok kritik kazanırsak grup birincisi oluyoruz ve yarı finalde tam dişimize göre bir takım olan Almanlarla oynuyoruz. Tüm aslan yüreklilere başarılar.
 
Hepiniz gerçek birer GALATASARAYlısınız.Zor şartlara rağmen namağlup olarak hem André Vergauwen Kupasını kazancaksınız hem de Türkiye Şampiyonluğunu.Siz buna layıksınız
 
Alınan çok güzel galibiyetlere bugünde bir yenisini ekleyeceklerdir aslanlarımız. Adım adım kupaya doğru gidiyoruz. İnşallah aslanlarımızın başarılarının devamı da gelecektir.
 
İstediğimiz oldu. 71-60 galibiz ve yenilgisiz grup birincisiyiz. Akşam üstü yarı finaldeki rakibimiz,i bekliyoruz. (Büyük olasılıkla Alman Bonn)
 
Bu takım her şeyi hak ediyor.Tebrikler ASLAN YÜREKLİLER.Sanırım finalde gene bir italyan takımını dize getireceğiz :p
 
Arkadaşlar şu anda Dream Team-Toulouse ve Bonn-Haifa maçları oynanıyor. Bu maçlara göre rakibimiz belli olacak.

Bana göre finalde rakibimiz Dream Team olacak. O yüzden, umarım Toulouse ve Stefano gibi iki güçlü takım karşısında oldukça hırpalanırlar.

Başından beri söylüyorum, bu kupayı namağlup olarak alacağız. Zaten bu noktadan sonra kaybetme lüksümüz yok.

Yarı finaldeki rakibimiz bizden sonra maç oynadığı için bizim karşımıza daha yorgun bir şekilde çıkacak. Bu da bizim için oldukça büyük avantaj.

Bonn takımından bahsetmiştim, kadrosunda 9 oyuncu var ve 2si bayan. Yani kısıtlı kadroları var. Zayıf Haifa karşısında fazla zorlanmayacaklar, ama yine de az kişiyle oynadıkları için fiziksel yorgunluk bize karşı baş gösterecektir. Aynı şekilde Dream Team de 9 kişiyle oynuyor. O yüzden 12 kişilik kaliteli kadromuz etkisini burada gösterecektir diye umuyorum.
 
BEIT HALOCHEM HAIFA (ISR) 60 ASV BONN (GER) 67
AS DREAM TEAM TARANTO (ITA) 74 TOULOUSE I.C. (FRA) 48

Bu sonuçlarla rakibimiz Bonn oldu. Eşleşmeler şöyle:

15.15 A3 CAP SAAA (FRA) B4 BEIT HALOCHEM HAIFA (ISR)
B3 TOULOUSE I.C. (FRA) A4 VITAL VIGO AMFIV (ESP)

17.30 A1 GALATASARAY (TUR) B2 ASV BONN (GER)
B1 AS DREAM TEAM TARANTO (ITA) A2 S.STEFANO-BANCA MARCHE (ITA)

Bonn'un son maçı oldukça yakın geçmiş, hem de rakibi zayıf olmasına rağmen. Fiziksel yorgunluk baş göstermiş gibi gözüküyor rakibimizde.
 
Maalesef 77 - 82 yenildik ve şube tarihindeki yanılmıyorsam ilk mağlubiyetimizi aldık. :(

Oyuncularımız 11.30'da üçüncülük dördüncülük maçına çıkacaklar, bu maçı rahat alacaklarını tahmin ediyorum. Üçüncü olarak döneceklerdir vatana.
 
İlk kez kaybettik....

Ancak kaybetmek gerekir bazen. İnsanlar kaybetmeyi öğrenerek kazanırlar. Takım, 2. sezonunda Avrupa Şampiyonluğu ümidi verdi. İnanıyorum ki bir gün mutlaka Türkiye'ye kupa kazandıracaklardır. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki bu kupa 2 numaralı kupa idi. Eğer biz 3. kupada, asıl adı Willy Brinkmann kupası olan kupadan mücadeleye başlasaydık, kesinlikle şampiyon olabilirdik. Fakat IIWBF(Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbolu Federasyonu), bizim doğrudan 2 numaralı kupaya katılmamızı istemişti. Bu da ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gösteriyor.

Bu sene namağlup lider olup gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Kupasında(Champions Cup) çok daha iyi bir derece yapmak dileği ile.
 
Şube tarihindeki ilk yenilgimizin bu kadar kritik bir anda gelmesi hepimizi üzdü tabii ki.

Yine de canları sağolsun, demek ki çoğu takımdan çok daha üst düzeydeymişiz bunu gördük, seneye Şampiyonlar Liginde aynı başarıyı tekrarlayabileceğimizi, hatta daha iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum.

Teşekkürler LIONS ON THE WHEELS
 

Üst