Andre Vergauwen Cup 2007 Finalleri (Fabriano-İtalya)

Takımımız İtalya'dan kaçıncı dönecek ?

  • Kupa ile dönecek

    Oy: 0 0.0%
  • 3.

    Oy: 0 0.0%
  • 4-5-6-7-8

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    30
Onlar bizim kadar rahat değiller sanırım,çok üzülmüşlerdir.Onlar üzülmeyi haketmiyor.İstanbuldaki ilk maç gerekenden daha fazla kişiyle bu mağlubiyetin son değil başlangıç oldugunu benimsetmeli taraftar.Canları sağolsun.İlk sene 1.ligte + bu kadar sorun + avrupaya ilk adım...Onlar benim adıma arma için bu senenin galipleridir!
 
En çok yüzümüzü güldüren branşlardan birisi Tekerlekli Sandalye takımımız. Hala da öyle. Canları sağolsun buraya kadarmış. Gelecekte daha büyük başarılar gelecektir. Bu yenilgiye üzüldük ama onlara olan inancımız değişmedi. Teşekkürler aslanlar...
 
Takımda moraller oldukça bozulmuş dün. Çok çok yakın geçen maçı kaybettik. Canları sağolsun.

1 saat sonra İtalyan evsahibi ile oynayacağız. İnanıyorum ki, turnuvanın başında yendiğimiz İtalyanları tekrar yenip 3. olarak bitireceğiz.
 
Odun federasyon uyumamalı, gelecek sene şampiyonlar liginin bi ayağı kesinlikle Türkiye'de olmalı.
 
Bonn maçından sonra takımın motivasyonu, morali oldukça bozuldu. Böyle olunca da sonuç normal.

Canınız sağolsun. Avrupa'daki ilk sezonumuzda 4. olduk. Gerçekten büyük bir başarı. Şimdi sıra Şampiyonlar Liginde !
 
Haydi arkadaşlar lütfen biraz ilgi bu takımı İtalya'ya gittiği şekle getirmeliyiz. Önümüzde çok kritik bir BJK maçı var. Lütfen.
 
Mazisi çok yeni olan bir şubenin Avrupa´da 4. olması da büyük bir başarı. Zaten Sedat Hoca sezon başında gelecek sezon için Avrupa´da kupa sözü vermişti bu sezon için değil.

Gelecek sezon Sedat Hocamız ve oyuncularımızla yarım kalan hesabı kapatırız.
 
3.olamadık ama olsun. Canları sağolsun aslanlarımızın. 4.lükte çok büyük bir başarı. Sedat hocamızda söylemiş zaten önümüzdeki yıllarda çok daha büyük başarılar gelecektir.
 
Ben kondisyon sorununu çeken tarafın biz olduğumuzu tahmin ediyorum. Öyle ki, bu ilk Avrupa tecrübemiz ve dolayısı ile takım ilk kez (Tucek hariç) bu kadar yoğun maç temposunda oynuyor. Seneye tecrübeli gideriz, kupayı alır döneriz.
 
Ömer H.' Alıntı:
Ben kondisyon sorununu çeken tarafın biz olduğumuzu tahmin ediyorum. Öyle ki, bu ilk Avrupa tecrübemiz ve dolayısı ile takım ilk kez (Tucek hariç) bu kadar yoğun maç temposunda oynuyor. Seneye tecrübeli gideriz, kupayı alır döneriz.

Ömer kadromuzdaki oyuncularımızdan Ahmet, Ferit, Ali Asker ve Özgür'ün daha önceden Avrupa deneyimleri vardı. Hatta aynı kupada 2.likleri var 2003 yılında.

Ayrıca Serdar ile Uğur'un da Avrupa kupalarında deneyim yaşadıklarını tahmin ediyorum. Böylece, takımda Tucek ile beraber 7 tane deneyimli oyuncu var.

Tabii ki, takım olarak bir tecrübesizliğimiz var. Seneye şampiyonlar liginde gene ilk 4'e gireriz diye düşünüyorum.
 
André Vergauwen Kupası'nda 4. Olduk

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İtalya'da düzenlenen André Vergauwen Kupası'nda dördüncü oldu.

A Grubu'nda yaptığı ilk üç maçtan da galibiyetle ayrılan takımımız, bir üst turda eşleştiği B Grubu'nun 2.'si ASV Bonn'a 82-77 mağlup oldu. Bu maçla, final şansını yitiren takımımız, 3.lük ve 4.lük maçında AS Stefano'yla karşılaştı. Bu maçtan 86-62 mağlup ayrılan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, André Vergauwen Kupası'nda 4. oldu.
 
gercekten beklemedigim bir sonuc cok üzüldüm ama daha önümüzde uzun yıllar var umuyorum ki önümüzde ki yıl kupayı alacagız en basarılı bransımız destegimizi artırarak devam ettirelim lütfen
:atki
 
Bu takım zaten bu turnuvada hangi sonucu alırsa alsın desteği hakediyordu.Bu sene bu turnuvada 4. olduk ama seneye şampiyonlar liginde daha iyi bir sonuç alacağız.

Şimdi önümüzde çok önemli bi Bjk derbisi var o maça herkesi bekliyoruz onları çok iyi karşılamalıyız.
 
Bugün karşılamaya gidecektik ama Yavuz abinin gönderdiği maili henüz gördüm..İnşallah arkadaşlarımız karşılayıp tebrik edip moral vermişlerdir..

Seneye inşallah kupayı almak için oynarız..Ama denebilecek tek birşey var..

İYİ Kİ VARSINIZ.. :)
 
ben sadece bir sey yazacagım onu da kerem arkadasımdan kopya cekecegim ben de iyi ki varsınız diyorum baska bir sey demiyorum ;)
 
üçüncü veya dördüncü,beşinci olmuşuz çok birşey farketmez arma ve formamızı yine avrupa'da temsil ettik bununla beraber armayı layıkıyla taşıyan oyuncularımız günün şartlarında maximum çaba harcamışlardır ama bu benim için kafi zaten herhalde çoğumuz içinde böyledir.
 
Yavuz Kocaömer' Alıntı:
sevgili selahattin,
herhalde paris'ten olaylari yakından takip etme olanagın yok.
attigin firçayi da haketmedigimi düşünüyorum.
28.4 c.ertesi milliyet.com.tr de spor daki yazimi okursan beni biraz daha anlarsin belki.
sevgiler

Dogrusu soyledikleriniz'i bizim'de payimiz oldunu dusunuyorum onun icin size belkide kizip'da yazmis olabilirim kusura bakmayin sizin genel olarak yazdiniz'in dusunememistim.

bu Ara'da Gs tekerlekli basket takiminiz'i cani gonulden kutluyorum 4.uncuklerini bir buyuk basari oldunu insallah gelecek sene birinci olarak kupa'yi alirlar.

Saygilarimla,
 

Üst