• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ankara daki turnuvayla ilgili Önemli Organizasyon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Can Akan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Puanları 36
Çözümler 0
@Can Akan
Herkes tarafından bilindiği gibi 4-5 Eylül 2008 tarihleri arasında Ankara da Ankara Turnuvası düzenlenecek
Bu turnuvaya Galatasaray Cafe Crown,Türk Telekom ve Casa Ted Ankara kolejliler profesyonel basketbol A takımları katılacak
Bu turnuvanın istenilirse naklen yayınlanabileceğini düşünüyoruz.Turnuvanın Ankara da olması ve turnuvanın adının Ankara Turnuvası olması sebebiyle naklen yayın için en doğru adresin sporun öncüsü olan TRT olduğunu düşünüyoruz

Biz Galatasaray Taraftarı olarak bu turnuvanın TRT tarafından naklen yayınlanmasını istiyoruz.
Saygılarımızla

Hadi arkadaşlar herkes bu maili
trthaber@trt.net.tr
yukarıdaki adrese yollasın

Galatasaray taraftarının büyüklüğünü gösterelim tam anlamıyla BOMBARDIMAN olsun

Bu arada herkes katılsın tam anlamıyla BOMBARDIMAN yapalım

ama üzüldüğüm bir nokta var ki yöneticiler
sevgili dostlarım;Eyüp,Kerem ve Murat bu konuda bize herhangi bir destekte bulunmadılar

arkadaşlarla gerekli çalişmalari yapiyoruz :)

Nasıl :) Alicim yine gazı veriyorsun :)

aliekin' Alıntı:
arkadaşlar 10 arkadaşin bna yardimiyla 1-2 saat içerisinde 1 MİLYON adet yollayabilirz. :) :)

yardım derken??

Mail atarım bende. En kötü o tarhlerde ankarada olup maçı salonda izleme durumum var ne olup ne bittiğini en kötü forumdan anlatırız.

mail bombardimani :)

Bende mail'i yolladım. Umarım gerekli yerlere ulaşır...

hadi arkadaşlar herkes yollasın maili ben şimdi çıkıyorum işlerim var onları halledip gelecem
BOMBARDIMAN a devam edin

bikaç arkadaşla birlikte bombardima başladik:D olumlu sonuç alırsak burada paylaşicaz inş :D

Ben 101 tane yolladım :)

aynen :D kopuyoruz

durmak yok yola devam :P :P

85 tane bendn devam ediyoruz :)

EDİT: 385 OLDU :)

benden 23 tane saygılar...

benden yaklaşık 750 tane :)

Katılım iyi değil biraz daha kasalım arkadaşlar.forumdan yeterince destek gelmedi

İleti silindi.

Geri