Yaptırımlar kısmında kafam karıştı benim. O lige katılanlar milli takıma gidemiyormuş. Şimdi Haaland, Mbappe gibi süperstar oyuncuları alamayacak o zaman büyük kulüpler? Çünkü bu çocuklar milli takıma yüz çevirmezler. İlaveten başta İspanya milli takımı olmak üzere büyük ülke milli takımlarının kadroları ciddi anlamda dağılacak. Ve o lige katılan takımlardaki futbolcular başka takıma transfer olamayacaksa misal sözleşmesi biten Benzema emekli mi olacak?
Bir de şunu merak ediyorum; cidden sürekli bu takımların maçlarını izlemek keyifli mi olacak? Eurolig bile yeni yapılanmadan sonra sarmıyor beni yıllardır. Eskiden CSKA-Barcelona maçı olduğunda heyecanlandırdık haftanın maçı diye. E şimdi her hafta büyükler birbiriyle maç yapıyor zaten, bi esprisi kalmadı.
Ben asıl taraftar kitlelerinin tepkilerini merak ediyorum. Sanırım geneli karşı çıkmış bu duruma dünyada.
Yani revizyon iyidir hoştur da, bazı dinamikler stabildir, onlarla oynamamak ve ruhu öldürmemek lazım diye düşünüyorum. Ki ben zaten yıllardır futboldan keyif almadığım için takip de etmiyorum pek. O yüzden beni çok da alakadar etmeyen bir konu aslında, ne halleri varsa görsünler.