• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Basketbol Süper Ligi 11. Hafta | Onvo Büyükçekmece Basketbol 63-67 Galatasaray Nef

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Son maçlarda savunmaları bayağı iyi. crawford sezona hayal kırıklığı ile başlamıştı ama son 3 maçtır eski formunu yakalamış görünüyor. oyun kurmada crawford'a sıkı savunma yapılınca topu tayfunla sokup devamında crawford'a pozisyon hazırlıyorlar. yani son zamanlarda çeşitli şeyler deneyip + gören bir ekip olacak karşımızda.

Çok zor bir maç olacak ama kazanacağız. Çekmece ciddi bir özgüven ve iştahla gelecektir. Sağımız solumuz belli olmasada buralarda genelde hata yapmayacağızdır:)

Maçın biletleri ne zaman satışa çıkar acaba

Maç, beIN HABER'den şifresiz yayınlanacak.

ÇEemece bize rakip olamaz, kazanırız.

Bu nasıl ilk 5 ??? Geçmiş maçlarda dakika alamayan Sinan ilk beşte. Koçu hiç anlayamıyorum

Yine pivotsuz başlıyoruz.

Göksenin yanıyor.

TBF uygulaması Android cihazlardan kaldırıldı mı?
Göremiyorum da.
İstatistikleri nereden takip ediyorsunuz?

Rakibin Crawford harici pek bi numarası yok. Savunmada uyanık olursak farklı alırız bence.

Almayın lan uzun !

5 kez hücum ettiler be hücum ribaundlarıyla.Bu net şekilde teknik ekibe yazar.

4 dakikadır sayı atamıyoruz :)

Mcgee basket faul.Sonunda sayıyı çıkartabildik.

2de0 akabinde olmasıda güzel oldu.

İlk çeyrek kaç sayı attı veya atabildi mi bilmiyorum ama Crawford'u durdurmak demek Çekmece'yi %70 oranında kilitlemek demektir.

Hücum ribaundu üstü en atmaması gereken adamdan bombos üçlük yedik.

5 hücum ribaundu çektikleri bölümdede en atmaması gereken adam bomboş şut denemişti.

Yunus Sonsırma ! Birazda şans bizimle olsun e o kadar.

Hummer ve Muhaymin gibi boyalı alanda etkili olabilecek 2 uzunumuzu köşeye gönderip neden üçlük attırıyoruz abi? Hummer’ın dış şutunun kötü olduğu belli iken neden onun üzerinden post-up oynamıyoruz?
Geçen sene Canaan varken bu oyun çok etkiliydi ama şimdi etkisiz kalıyor.
Pistiolis hocamın A planı genelde iyi oluyor ama maç içinde müdahale etmekte çok zorlanıyor. Dış şuta dayalı hücum basketbolu yerine başka bir oyun bulmalı artık.

Geri