Besiktas:83-Galatasaray:64

ARdaQue' Alıntı:
X' Alıntı:
Fazla konusmak istemiyorum acikcasi.
3. period 6 sayi atabildik.
Savunmaya onem veriyor gozukuyoruz.Hucum adina "0".
Gunun tek yarari umit millide oyniyan Ismet in (88 li) ilk defa A kadroda yer bulmasi ve gercekten guzel bir oyun sergilemesiydi.Boyu biraz daha uzarsa bu cocuk cok is yapar.

X hatırlıyorsun dimi :) Bundan 2 ya da 3 yıl önceydi Caferağa Spor Salonu ve Yıldız Erkekler ya da Küçük Erkekler macı :)

Birsey biliyoruz da konusuyoruz ;)

Arda Baskan aklima direk geldi zaten.Babasida yanimizdaydi.Sordum bu cocuk Umit Milli dimi diye filan.Bakalim umarim iyi yerlere gelir.El bileklerin super kullaniyor.Hatta soyle soyliyelim bir fast-break pozisyonunda oyle bir gectiki rakibini icindenmi gecti dedik.Besiktas seyircisi bile alkisladi.
 
bu maçla ilgili yeni duyabildiğim (okuyabildiğim) bir konu halil üner bu maçta cihata tokat atmış doğru mu değil mi?

gerçi birden çok kişi doğruluğunu teyit ediyor ve halilin karakterine cuk oturuyor hareket benim merakım bizden büyük galatasaraylı bu abinin ne zaman ve kime tekme tokat girişeceği
 
Murat Basaran' Alıntı:
Simdi oncelikle tokad i tabii ki tasvip etmiyorum.
Ama tokad sonrasi soyledikleri ve mac boyuncaki durumdan sonra normal karsilanabilir.Mac boyunca Cihad in uzerine oynadi Halil Uner.
Mac sonunda yine fircayi basti Cihad a.
Eklemem gereken birsey daha var.Cihadla olaydan sonra konusmadim ama daha onceki konusmalarimda Halil hoca naparsa yapsin sevdigini guvendigini hissettiriyor diyordu.
Yani biraz kotekle adam etme yolu.
(Kimse Halil hocayi savundugumu iddia etmesin.2 yildir tek bir hucum setimizin olmayisi ilgilendiriyor acikcasi beni.Oncelikli sorunum bu)


roberto baggio' Alıntı:
bu maçla ilgili yeni duyabildiğim (okuyabildiğim) bir konu halil üner bu maçta cihata tokat atmış doğru mu değil mi?

gerçi birden çok kişi doğruluğunu teyit ediyor ve halilin karakterine cuk oturuyor hareket benim merakım bizden büyük galatasaraylı bu abinin ne zaman ve kime tekme tokat girişeceği
 
bu olay oldu ve normal yani hoca oyunu üstüne kurduğu oyuncusunu tokatlayabilir öyle mi?

olayın asıl vahim tarafı maçı burada bize yansıtan arkadaşların bu olayı gündeme bile getirmeyip üstünü örtmeleri değil mi?
 
HAlil Üner'in oyuncu tokatladığına daha önce de şahit oldum. Sadece Üner değil pek çok koçta gördüm. KEmal Erdenay İtü'de oğlu HArun'u az dövmemişti :)

NCAA lerin efsane coach'ı Boby Knight (Indiana) bir oyuncusunu maç sırasında tartakladığı için yıllardır ççalıştırdığı ve de efsane olduğu okuldan kovulmuştu. Orada bakış açısı bu ama bizde "hocadır ne yapsa doğrudur" mantığı işlediği için oyuncusu da seyircisi de fazlaca yadırgamaz bu durumu.

Halil Üner'i zerre sevmem hatta F.Akyel'i bile daha çok severim HAlilden. Ancak oyuncu tokatlaması onun bozuk karakterinin belki de en masum sayılabilecek tarafıdır. Sağa sola küfür eden, rakip oyunculara saldıran adamın kendi oyuncusunu tokatlaması kadar doğal bişey olamaz.
 
Bomboş turnikeye giden,eski öğrencisine çelme takaıp yere düşürecek kadar alçalabilen bir adamın olası bir hareketi olmuş bu.Şaşılacak bir şey yok...
 
Olayin en vahim yanida yillardir hicbir hoca bizde 1 seneden fazla kalmaz iken, bu adam sanki omur boyu sozlesme imzalamis gibi çöktü takimin üstüne.. Sevmiyoruz ya inadina yillarca kalir simdi takimda. Bu herif yuzunden basket salonunun yolunu unutur olduk.. Yukarda arkadaslarinda belirttigi gibi oyuncu dovmesi belkide en masum yani sayilir! Hasret daha ne kadar surecek bakalim :( ?

Saygilar,
 
arkadaşlar bu olayı bu kadar büyütmenin anlamı yok bu tokat olayı doğruysa koç yanlış yapmış kabullenilemez ama bu olay maçtan 15 gün sonra gündeme geliyor çok önemli bir olay olsaydı medyada yerini alırdı ve C.ŞAHİN'DE takımdan ayrılırdı.
 
seko 15 gündür tartışılan yerler mevcut ben yeni gördüğüm için buraya taşındı. burada 15 gün sonra gündeme gelmesinin sebebi bunun bilinmesine rağmen burda tartışmaya değer bulunmaması. yukarda da dedim ya olay zaten klasik halil olayı asıl vehamet gündeme getirilmeyip üstünün örtülmesi.
 
10 sene profesyonel basketbol oynadım pamuksporda
hiç bi zmn hocaların döwdüünü görmedim
küfür ve kızma gördüm ama bu olmadı

ama Efeste menderes die bi adam wardı bilen bilir belki
küçük yıldız genç hepsini çalıştırdı
elinde sopayla döwerdi
oyuncuları ii olsun die cihatta çok genç bi oyuncu
ünerde ii olsun die çabalıo

abartıp germein şu olayları
bisde maçtaydık öle abartılcak bişi yok kötü olsun die bağırmıo heralde

bunun gs lılıkla ne alakası war
bu basketbol ayrı bi camia saptırmayın olayları ya
 
Tek bir olayi hatirlatacam.Malum cogunuz ayrica futbol taraftarisiniz.Ne kadar bu forumda futboldan konusmayi sevmesemde bu ornegi vericem.Cunku gorulen o ki ne yazikki sporcu olmamissiniz.

Galatasaray-Leeds macinda olan bir olay.Hafizalariniz yeter sanirim buna.
Emre sahada sacma sapan hareketler yapar.Kirmizi karti gorur.Fatih Terim cildirir.
Emre cikarken olan olayi hatirliyormusunuz?

Kalayi basar ve ustunede guzel bir sekilde Emreyi "xtir git" der sekilde iter. .Acaba hanginiz o olayi bu sekilde tartistiniz?Tartismayi bosver o hareketin yanlis oldugunu dusundunuz.

Bu forumda artik nefret mesajlari gormekten biktim.Acikcasi foruma giresim birseyleri yazasim bile gelmiyor.Ben Halil Uner sempatizani filanda degilim.Hatta taktik olarak hic begenmiyorum.Ama sacma sacma olaylarla nefret kusulmasindan biktim artik.Baska bir mesajimda yazdim.Icınızde hangisi daha buyuk.Sevgimi Nefretmi.
Once ona karar verin.

Benim icin once Galatasaray geliyor.Bu yuzdende degistirebilecegim seylerle ugrasiyorum.Zamani gelir baska mevkilere gelirim o zamanda ona gore davranirim.Bugun yapabilecegim yegane sey bu takima destek vermektir.Ve kim ne derse desin ,bu takimda ne kadar pis isler donerse donsun o forma sahaya ciktigi surecede ben takimi Galatasaray takimini desteklemeye devam edicem.
 
Tequila, allahını seversen bundan sonra başlıklara yazı gönderirken kelimeleri düzgün yaz.
 
Daha önce de dediğim gibi H.Üner'in ve başka hocaların bu tip davranışlarına daha önce de tanık oldum. KSK deyken de maç sırasında oyuncusunu itip kaktığını hatta ana avrat düz gittiğine de şahit oldum. Bu adam bu kardeşim. GS kulübü bunu alırken bilmeliydi biliyordu da. Alıp getirdikten coach yaptıktan sonra ne desen boş. Oyuncu da tokatlar, küfür de eder.. YArın öbür gün başka takıma gitsin ilk küfürü GS taraftarına(hatta onu savunanlara) edeceğine de bahse girerim.


Nette dolanırken fenerlistte yayınlanmış bir HÜner röportajı elime geçti bakın neler söylemiş halil üner..

HALİL ÜNER

9 Şubat 2000 Çarşamba günü Basketbol Takımı koçumuz Halil Üner ile Fenerlist'i temsilen Altyapı Derneği'nde gerçekleştirdiğimiz sohbetin yazılı metni aşağıdadır. Diyaloglar mümkün olduğu kadar aslına uygun olarak aktarılmıştır.

Azk Rock, Onur Gönenç ve Ebru Köksaldı

HU: Camia zarar görmesin diye bugüne kadar ses çıkarmadım. Ama olay öyle bir şekle dönüştü ki Don Kisot gibi yalnız kaldım. Gerçekleri, Aysberg'in alt tarafını da görün istedim ki sizler de takıma ve bana destek olun.

FL: Son iki sezondur çok yabancı değiştirilmesi ve komisyonculuk suçlamaları için ne diyorsunuz?
HU: Geldiğimde takım oluşmuş durumdaydı. Karşıyaka takımının koçuydum. Çok ısrar ettikleri için teklifi kabul ettim. 981 yılında Fenerbahçe'yi gençlerde Türkiye Şampiyonu yapmıştım. Yani Fenerbahçe ile bağlılığım çoktu. Tabi sadece Karşıyaka değil, Gs'da, Cukurova'da da şampiyonluğum var. Bu arada Gs'li olduğum ile ilgili sözler var. Ben profesyonel koçum ve Gs'lı da değilim. Dediğim gibi Fenerbahçe genç takımını Türkiye şampiyonu yaptım. Fenerbahçe'nin tarhindeki ilk şampiyonluğuydu. Bunu kullanmak istiyorlar. Tabi ki şampiyon olduğun takımla sevineceksin. Profesyonel olarak görev yaparken şampiyon olduğun takımla sevinmemek gibi bir şey yok. Benim de sempatim buraya zaten. Takımımı bırakıp Fenerbahçe'ye niye geldim, çok para aldığım için mi? Hayır. Gelirken Karşıyaka'dan bir yığın tepki topladım. Beni seviyorlardı, onları belirli yerlerden alıp çok yüksek seviyelere taşıdım. Oyuncular da yetiştirdim: Hüseyin Beşok, Kaya, Arda,... Sevdiğin bir insan seni terkederse göstereceğin tepki de fazla olur. Buraya gelme sebebim ise Fenerbahçe camiasının büyüklüğü ve takımı bir yerlere getirebileceğime inanmamdı.

FL: Çok saldırgan olduğunuz söyleniyor. Özellikle Real Madrid maçında sizi çok suçladılar.
HU: Karşıyaka maçında da seyirciyle kavga ettim. Geldiğimde omuzlarda karşılandım. Efes maçında İbrahim ile yaşanan olaydan tepkiler gördük. İki maçta da görünen benim karakterimdi!

Real maçı da aynı. Kendi oyuncuma bir şekilde motivasyon vermek için herşeyi yapacak ruh halinde bir insanım. Orada seyirci susmuştu, topu çabuk çıkarmamız lazımdı. Bir önceki pozisyonda Herreros önümdeyken feyk yaptım, çekildim, top Herreros'un kafasına çarptı ve bize geçti. Hatta yardımcı antrenörümüz "abi istatistikte bir top kapma yazdım sana" dedi! O pozisyonda top bizdeydi ama onların guardı vermedi. Fast break atmalıydık. Topu elinden çekerken direnince ikimizin arasında kaldı. Hakem de fırsat kolluyordu. Tekme olayı yoktu.

Çok uzun bir yazıydı sadece belli kısımları koydum. Adam GS li değilim demiş kendi ağzıyla ve de FB ye sempatisi olduğunu belirtmiş. TAbi bu suç değil ama bu sitede H.Ünerin GS li olduğunu iddia eden arkadaşlar vardı. TAbi belki de H.Üner GS lılığını söylemeye çekiniyordur onu bilemeyiz.

Saldırganlıkla ilgili soruya da "bu benim karakterim" diyerek yanıt veriyor. Rakip oyuncuyu engellemesini de marifet gibi anlatmış...

Yazının geri kalanı için;
http://www.fenerlist.org/soylesi/halil_uner.htm
 
Galatasaray'ı desteklemek demek yüzyıldır şerefiyle mücadele etmiş,değerlerini korumak için herşeyden feragat etmiş bir klüpte yapılan yanlış işlere gözleri kapatmayı gerektirmez.Aksine eğer mühim olan Galatasaray'sa mühim olan ona layık işlerin yapılmasını sağlamak ve bu yönde çalışmaktır.

O zaman bu takımın iyiliği için şike de yapalım,doping de.Hatta karşı takım oyuncularını bizzat Halil tehdit etsin telefonla.Olmadı kamplarını bassınlar tüm takım halinde.Bir güzel dövsünler.Nasıl olsa GS'ın iyiliği için değil mi?

Ya sabır...
 

Üst