Boston Celtics

Sevmiyorum böyle olayları. Tamam sakatlık sporun fıtratında var da, yani süper giden bir oyuncunun, veya süperstar olma yolunda bir oyuncunun başına şöyle şeyler gelmesin artık. Avrupa’da Patrick Young çok üzüldüğümdür. Bizde de Jamont vs büyük potansiyellerin yolu değişti bu yüzden.
 
İlk maçın Bucks gibi zorlu bir rakiple olmasından dolayı görüldüğü üzere bu takımın hücumda asla tempo kaybı yaşamaması lazım. Son periyotta 17 sayıdan az daha maçı veriyorduk -ki Tatum giden maçı çevirdi.
 
Takımın bazen maç sonu salaklıkları sinir bozuyor. Hele Smart'ın suratına kürekle vurasım geliyor. Heat maçı son 1 dakika 105-95'den 105-105'e geldi derken Pritchard kardeşimizin takip sayısıyla son salisede kazandık.
 
Kemba'ya bugün Lakers forması giydirmeyi unutmuşlar. Maçın ırzına geçtin be adam!

Smart sakatlandı bu arada. MR'dan sonra belli olacakmış.
 
Son maçlarda takım kendine geldi. 2 ay önce buraya rezilleri oynuyoruz diye yazmıştım -ki daha sonra hakikaten daha da rezil bir dönem yaşadık. Kemba'da toparlanma var ama yalancı bahar gibi adam, her an kronik sakatlığı yine baş gösterebilecek gibi. Diğer yandan Theis'in gidişi biraz darbe vursada sağlam bir Jabari Parker her zaman fayda sağlar. GSW maçında hareket getirdi pota altına zaten. Nazar değmesin diyelim.
 
Başımıza taş yağacak off-season'da bu kadar hareketli bir takım beklemiyordum. Al Horford ve Moses Brown'dan sonra, Josh Richardson ve Kris Dunn'u da kadroya kattık. Tristan Thompson Kings'e gitti.
 
23-24 başladığımız ve 8-9. sıralarda gezdiğimiz sezon, Derrick White hamlesinden sonra tersine döndü ve 23-4'lük dereceyle bir anda Doğu Liderliğine yükseldik. Sezona kötü giren Tatum çok acayip bir seviyeye çıktı. Çok ciddi takımlara ciddi farklar atarak buralara gelmek çok acayip oldu takım adına. Uzun süredir rakiplerini bu kadar domine eden bir Celtics olmamıştı.
 

Üst