• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 2. Hafta | Galatasaray Ekmas 85-81 Manisa Büyükşehir Belediyespor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
YEBOAHHHHHHHH KOÇUM BENİM. GOL OLMUŞ GİBİ SEVİNDİM YEMİN EDERİM ULAN YEBOAH.

Halilovic 2. çeyrekte büyük katkı verdi.

Rezalet ilk çeyrek sonrası müthiş geri döndük. Göksenin ve Halilovic savunmada önemli işler yaptı.

2.çeyrek cok iyi savunma yaptik.

İlk yarının en faydalı oyuncusu Göksenin oldu.Savunmayı toparlamamızı sağladı,hücumda ters eşleşmeler üzerinden boşları buldu.Ekstra şeyler beklenmediğinde Göksenin katkıyı yapıyor.

Halilovic basit ve doğru oynuyor yapabildiği az şeyi doğru yapıyor.

Jarell Martin kadar 3 luk atabilen ayakları Martin'den asla ağır olmayan Samet varken Martin'e gerek yok. Samet Martin'in 4 oynadığı kadar oynar.

500 K verilen Martin'e 300-350 teklif bulunur. O paraya atlet çabuk bir uzun bulunur. Ekstra para da çıkmaz.

Martin olmasa yokluğunu aramayiz Samet onun yapabildiği her şeyi az çok yapar.

Takımda yüksek maaş alan martin,walden,radebaugh göksenin kadar katkı veremeyecekse işimiz zor. Yani kervanı yolda dizmekten. hersene yolda menejerler bizi diziyor ,anlayan anladı. Sezon başı roller oturmadı diyip geçiyorum umarım hoca çözüm bulur ve acilen yarısaha'da yaratacak,karar mekanizması fena olmayan bi guard alalım yoksa çok sorun yaşarız. Walden ve radebaugh biraz daha rahatlar ve performans verir.

Martin maalesef beklentinin çok altında. Takım savunmada gayet iyi herkes elinden geleni yapıyor fakat hücumda bazen çok tıkanıyoruz. Net bir skorer ihtiyacı var.

Jarell Martin takımın en önemli parçalarından biri. Biraz daha sorumluluk alması lazım.

Walden Radebaugh Yeboah ikameleri var ve 6.yabancı guard alınacağı için kötü olan 6.yabancı olur.

Ama en yüksek maaşı alan ve geçen sezon sinyaller veren Jarell geriye gitmeye devam ediyor piyasası varken bir an önce vedalaşmak lazım seneye bırak EL yi Petkim'de oynar ancak bu gidişle. J.Martin yerine acil bir pf/c alınmalı.

Walden Radebaugh Yeboah ikameleri var ve 6.yabancı guard alınacağı için kötü olan 6.yabancı olur.

Ama en yüksek maaşı alan ve geçen sezon sinyaller veren Jarell geriye gitmeye devam ediyor piyasası varken bir an önce vedalaşmak lazım seneye bırak EL yi Petkim'de oynar ancak bu gidişle. J.Martin yerine acil bir pf/c alınmalı.
Yani guard diyorum ama 3 'ten yere topu vurabilen Ama mutlaka yaratıcı ,paçasında dahi skor akan iyi bi adam alsınlar. Yani fener ve efes maçlarında ise uzun eksikliğimiz çok bariz belli olucak. Haliloviç iyi bi yan parça ama atlet uzun şuan avrupa'da revaçta ve tutan bi profil.
Belki martin gider böyle devam ederse talibi olur eurolig'ten.

Çok basit atışlar kaçırıyoruz.

Hakemin çaldığı şu faule bak, sırf çalmak için çaldı. Mitrovic'e de teknik çaldı. Mitrovic haksız mı?

Mitrovic'e 2 teknik faulü çalan hakem aynı, kel olan hakem; ismi de Mehmet Şahin'miş.

Mitrovic de dengesiz az önce faul almışsın dengeli davran yahu

Oturup duran Mitrovic'i attılar. İtoudis her maç cirit atıyor kenarda.

Size hakem diyenin ben. Hidayet'in federasyonu, Mhk'si Recep ankaralı. iliğimle kemiğimle nefret ettim sizden.

Her maç sahanın ortasına kadar girme cüretini kendinde gören itoudis'i de atsanıza böyle? yemiyor mu totonuz? yazık size yemin ederim.

Yeboah savunmada ayakta kalamıyor. 3 farklı oyuncu 3 kez adamı pazara yollayıp 3'lük buldu. Yeboah 5 sayı buldu ama mislini yememize sebep oldu.

Sadık'ı neden oynatmiyoruz?

Geri