BSL 20. Hafta | Fenerbahçe Beko 75-80 Galatasaray Doğa Sigorta

ne oldu çok bilen arkadaş? bu maçların sağı solu belli olmaz, bir daha böyle çapına göre büyük laflar etmezsin herhalde...
Emin olun sizden çok mutlu oldum ama bu yine de başımızda vasıfsız yöneticilerin bulunduğu gerçeğini değiştirmez. Serileri burada da gitti ama biz önümüze bakmalıyız. ÇAPI büyük tutmak gerekir.
 
400_500 kisinin aktif oldugu zamanlardan forum nereye gelmis.......
Yaklasik 10 yil once ne kadar fenomen bir yerdi burasi......
Ama 10 yil once instagram,facebook,twitter yoktu sanirim artik kuru kuruya yorum yapmak kimseye cekici gelmiyor...

Son olarak,
Kerem secer
Samil turanciftci
Onur yavuz
Savas karadag
Eýup yildiz
Dogan,Burak,Tugay,Arda ve adıni unuttuklarim ulan ne günlermis be.......
 
Bu hafta hem futbolda hem de basketbolda sezon içerisinde alabileceğimiz en keyif veren galibiyetleri aldık. Ancak sırf futbol ve basketbol şubemizin başındaki antrenörleri eleştirdikleri için bazı arkadaşlar egolarına yediremeyip ilgili başlıklara iki satır yazı yazamıyorlar. Üstelik iki galibiyette de antrenörlerimiz rakip takım antrenörlerine taktik dersler verdi.

Ne diyeyim valla, sizler için çok üzücü bir durum. Takımın yıllar sonra tarihi galibiyetler alsın ama sen sevineme. Ondan sonra Ataman egolu, Terim kibirli dersiniz. Keşke aynaya baksanız. Hadi onların egosu, kibri kariyerlerinden, başarılarından nispeten anlaşılabilir de sizinki tam trajikomik..
 
Hep Zach Auguste savundum, çok haksız eleştirilere rağmen hep elinden geleni yaptı ve çoğu zaman da faydalı oldu. Bugün de maçı getiren adamların başında geldi. Ve yine hep dediğim gibi bu takımın iskeletini korumalıyız. Harrison-Yiğit-Alex-Greg-Auguste bu adamların yanına iyi yabancılarla çok iş yapabiliriz. Hocamız da mutlaka kalmalı. Ben yanıldığımı söylemekten gocunmuyorum, ilk geldiğinde hiç istemedim, nerden buldular bu vasat hocayı hem de fener geçmişi var dedim. Ama iki senedir görüyorum ki elindeki bütçeye göre gayet başarılı. Seneye bütçemizi 5 milyon dolar civarına bile çekebilsek çok daha büyük işler yapar.

Ayrıca katılıyorum futboldan bile büyük bir zaferdir bu. Sonuçta futbolda biz zaten kadro olarak daha kaliteliyiz ama basketbolda öyle bir durum yok.

Bütün oyunculara, koça, yönetime hepsine tebrikler. Bize müthiş bir hafta yaşattılar.
 
75-71'den sonra son 5 dakikada hiç sayı yemeden 9-0'lık seri ile kazandık.
Muazzam olay muazzam.
Roberson iyi ki geldin, Yiğit iyi ki döndün 🙏
Bravo Alex, Bravo Zach, Bravo Can, Bravo Harrison, Bravo koç, Bravo takım 👏👏👏

Özür dilerim yanlış bilgi vermişim.
75-67'den son 4 dk 43 saniye kala hiç sayı yemeden 13-0'lık seri ile maçı kazanmışız😄
Böylelikle rövanşı vermemiş olduk...
 
Koç Erdoğan, boyle takıntılı dostları daha çok utandıracaktir!...

Ben hocanın kalması gitmesini çok problem etmiyorum. Herkes bu konuda istediğini düşünebilir de maç devam ederken dalga geçip, bi anda dönünce düşünce değiştirmek gerçekten garip bi olay. Söylediğim forum dışı tabi ki tekrar belirteyim.

Böyle güzel bir galibiyet üzerine gündemi daha ileriye yönetelim umarım tofas maçı güzel bir kalabalık olur diyelim.
 
Çok akılcı oynadık. Dönem dönem rüzgarı arkasına alan Fenerbahçe'ye karşı direnç koyduk ve hatalarının cezasını kestik. Auguste en çok eleştirdiğim adamlar arasında ama bu maçta domine etti pota altını. Can Korkmaz yine çok güzel sorumluluk alıyor oynadığı dakikalarda, takıma liderlik yapıyor. Yiğit Arslan'ı da çok özlemişiz. Kritik anlarda geri adım atmadı o da. Ne yaparsa yapsın çok öz güvenli yapıyor ve bu takıma da yansıyor. Roberson, oyunu organize etmede, topu taşımada eksik gözüktü ama inanılmaz şutör. Ondan da fayda sağlayacağız. Koça ve takıma tebrikler.
 

Üst