BSL Play Off Çeyrek Final 1.Maç | Galatasaray NEF 91 - 76 Bahçeşehir Koleji

Mac oncesi ribaundlardan korkuyordum iyiyiz ama, Melo Canaan maça tam giremediler Bost yalnız kaldı bir iki basket ateslenmelerini sağlar inşallah. Kadro dar yapacak bir şey yok Blackshear faul problemine girdi sorun çıkmaz umarım
 
Caanan ile meloda katkı verince son periyot oyunu koparıp güzel bir galibiyet aldık. Benim için maçın yıldızı ndour, tebrikler takım 👏
 
Az önce gelebildim. Maçı salondan takip etmenin hem olumlu hem olumsuz yanları var. Spiker ve istatistik takibi çok önemliymiş :D Salonun avantajı ise skoru hiç takip edemiyorsun parkeye odaklanmaktan.
Maça gelirsek; çok ilginç bir maç oldu aslında. İlk 10 dakikada 30 sayı atarak sürklase ettik rakibi. Onlar da ballarıyla şansa 3'lükler soktular. Fakat ilk periyot 30 atıp; sonraki 2 periyot toplamında anca 33 atabildik. Maçın son periyodunun bile neredeyse yarısı kafa kafaya devam ederken 15 sayı farkla maçı bitirmek müthiş oldu.
Evet maçın içinde çok durağan sekanslar da yaşadık, rakip domine etti o esnada. Ancak hiçbir zaman ''kaybedebiliriz'' kafasına girmedim şahsen. Zor dediğimiz rakibe karşı da playoffta böyle ezici bir skor almak muazzam.
 
Pistiolis geldiğinden beri takımda en büyük değişim zihinlerde olmuş her şeyden önce. Oyuncuların birbiriyle olan iletişimi daha çok kuvvetlenmiş. Ben maçın genelinde oynadığımız oyunu çok beğendim açıkçası özellikle Canaan belki de geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı. Fenerbahçe'nin Starks aldığı dönemde bu seviyede bir oyuncuyu getirip kısa sürede takıma adapte edebilmek muazzam bir başarı.

Bahçeşehir tarafına bakacak olursak, bence en büyük hataları Dekker'i dışarda bırakmaları oldu. Black bugün 15 sayı attı belki ama Jamar Smith ve Langston Hall hiç alan bulamadılar ve sürekli zorlama şutlara gittiler. Bahçeşehir de bu dönemde rotasyonu daraltmış gözüküyor. Muhtemelen Pazartesi günü Dekker de oynayacaktır iç dış dengesini sağlamak için. Son maçın kahramanı Solomon hiç maça giremedi, girdiği anlarda da hiç alan yaratamadılar ona.

Pazartesi günü de maçta olacağım. Gelecek arkadaşlar varsa, dikkatli olmalarını öneririm. Bu maçtan sonra çok ciddi şekilde kontrol edeceklerdir salonu.
 
Karsiyaka macini dun gorunce, sayet Efes elenirse biz bu ligde , bu manzara ile sampiyon oluruz diyorum. Bu turu 2-0 ile turu geceriz.
 

Üst