• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Pınar Karşıyaka 95-96 Galatasaray Ekmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Çoğunluk sezon içinde iki kez yendiğimiz Beşiktaş 'ı tercih etmiş haklı olarak ama ben Karşıyaka' nın gelmesini daha tercih edilebilir buldum. Beşiktaş-Bourg serisi onlar için epey kırıcı oldu evet bu doğru ama Play-Off un yeniden diriltici bir etki yapacağına inanıyorum onlara. Karşıyaka ise yanlış bilmiyorsam sezonu oynayabilecek 4 yabancı ile tamamlayacaklar ve bu bizim için elbette avantaj gerçi bizim 5 yabancıyı toplasak yine rakibin 4 yabancısından daha fazla katkı veremiyor öyle de bir gerçek var. Bütün doneleri topladığımda her iki eşleşmeden de mağlup çıkacağımıza inanmama rağmen bu sezon yenilmedigimiz Beşiktaş'a karşı bu istatistigimizi korumuş olarak sezonu bitirmek ve 4 yabancılık Karşıyaka' ya rakip olmak benim görüşümce daha iyi bir seçenek.

Gerçekten bu turu geçeceğimize inanan var mı?

İşte Galatasaray basketbolunun özeti.

Deplasmanda kazanmamız gereken bir seri. Neden olmasın ?

Mc collum farkı ile Ksk favori

Karşıyaka 4 yabancıyla oynayacak diye okudum bir yerde. Doğruluğu nedir?

Carey sakat McCollum Jaylen Vitto Martin var ellerinde 4 yabancı evet.

McCormack muhteşem girmişti ama ama erken 2'ledi. ilk 6 buçuk dakikayı 13-11 önde geçtik.

Hakemleri sevmedim. Tertemiz bloku yediler Yeboah'ın.

Zırt pırt düdüklere bak... Kadın hakem basketboldan bihaber....

Samet Göksenin Yeboah oldukça verimli oynuyorlar.

Link var mıdır ?

Hakemler karşıyaka'nın yabancı eksikliğini kapatıyorlar. McCormack'i de erkenden yediler pasifize ettiler.

Bu hakemler bizden beterler, gerçekten inanılmaz....

McCollum'a kıl olan bir ben miyim acaba?

Böyle bir ahlaksızlık var mı, hakemler ne yapıyorlar...

hakemler şov yapıyor hahah. Allah belanızı versin umarım çoluk çocuğunuzdan çıkar. şu bost'a verilmeyen faule bak bide teknik çaldılar. taraftar rahat rahat sahaya girip oyuncularımıza temas edebiliyor ama. reziller.

Bost beni seyirci itiyor diyor hakemlerin umrunda değil.

Geri