• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Pınar Karşıyaka 95-96 Galatasaray Ekmas

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Şu olay Sinan Erdem de olsa salon boşaltılırdı. Allah belanızı versin

karşıyakalı kopekler durduk yere Bost'u ateşlendirdiler. belki bizim yapamayacagiz şeyi yaptılar. maçı sahiplendirdiler. sağ olun :D

İsmet'in McCollum açıkça koluna vuruyor sonra iğrenç bir bakış atıyor ama ahlaksız hakemler sadece izliyorlar.....

Hakemler felaket. Lehimize faul vermemek için çırpınıyorlar. Rezillik.

Maçı izliyorum.
Takım öne geçiyor YaKup Bey Durrr olmazzz diyip Karşıyakaya kıyak geçiyor.

Bu Hoca ile hiç bişey olmaz !

Seni hakem yapanların... Kadından bu kadar hakem olur. İki bloğunu yediler Yeboah 'ın

Yine Yeboah'ın blloka faul çaldılar.

Yeboah'ın bir blogunu daha yediler faul vererek. küfür kıyamet izliyorum maçı yeminle zehir oldu.

Brown çok kötü düşmüş.

Yakup Sekizkök’e göre rotasyon; oyunun gidişatına bakmadan benchteki her oyuncuyu parkeye atmak demek sanırım.

Hakemlerin bu küstahlığının sebebi ise; Galatasaray yönetiminin basketbolu sahipsiz bırakmasıdır.

Maçları meydan savaşına çevirenlerden nefret ediyorum. Seyircisi, oyuncusu şu hale bak... Futbolda da böyle basketbolda da tüm branşlarda da...

Kadın hakem bize kafayı takmış....😉

Özlem yalmanlar ölmez şekil değiştirir.

Bu silikonlu düdüğü çok aramışlar mı.

Bost bi saçmalama da vurup geçeceğimiz sekansın içine etme be adam !

Hakemler alçaklık yapıyorlar...

Şu kendilerine bilmem kaç buçuk diyen, bağırmayı hatta böğürmeyi marifet zanneden, insanlıktan nasibini alamamış basketbol cahili vandallar; Ataşehir’deki gürûhun ufak bir kopyası gibi. İmkân buldukları takdirde, boynuz kulağı geçebilir.

Hakemler maçın içinden geçiyor.

Hakemleri çıkar maçı baştan oynat çift hane öndeyiz.

Bugrahana atış halinde faul yaptılar hakemler kendini atıyorsun diye teknik çaldı. İnanılmaz şeyler olmaya başladı.

Geri