BSL Play-Off Çeyrek Final 1. Maç | Türk Telekom - Galatasaray Nef

Maç 80-71 süre 05:16-04:00 arası TT 4 hücumdan boş dönüyor. Ama biz 4 hücumda hiç üçlük denemesi yapmadıgımız gibi hepsinde potayı zorladık ve sadece 2 tanesinde sayı bulup 80-75 yapabildik. Tabi sonra bizim yine hücumdan boş dönüp, TT 5-0’lık seri yakalayınca maç koptu.

Ne diyelim yani bu oyuncu grubu ile yine iyi mücadele ettik
 
tek bildiğim salı günü oynanacak maç, Galatasaray futbol takımının şampiyonluk maçına denk gelmese rahat 10 bin kişi gelirdi Sinan Erdem'e. bu şerefsizleri döve döve yenerdik.
 
Ristic Calaioro Russell vasatı aşamadı zaten bir yabancı eksik oynuyoruz yerli kadrosu da eksik. İyi oynadık güzel maçtı yine de.
 
Savaşarak bu kadar..Yürek koyarak bu kadar...
Yetenekli oyuncu Sadık,Ennis İki kişiyle bu kadar oluyor.

Russel için daha çok zaman var
 
ben hala Telekom taraftarlarının oyuncularımıza özellikle Kaptan'a sataşmasında kaldım. bu hareketlerin aynısını Melih mahmutoglu'na yada herhangi bir fenerli oyuncuya yapabilirler miydi? cevap hayır. sahipsizlik bizim kaderimiz sanırım.
 
Turk Telekom karsisinda Mc Gee olsaydi coaching ile kazanabilirdik lakin ben seriyi son maça tasiyabilecegimizi düşünüyorum bu arada Telekom sampiyon olamaz tabi...
 
Telekom Bursa Karşıyaka biri final oynayacak biri çeyrek finalde elenecek. Final oynayan kendini başarılı sayacak çeyrek finalde elenen başarısız. Aslında takimlar arasında çok fark yok.
Telekom umarım finale çıkamaz çıkarsa seneye iyice butce artirir Erdem Can Telekomla devam eder ciddi bir rakip daha çıkar :)
 
Telekom Bursa Karşıyaka biri final oynayacak biri çeyrek finalde elenecek. Final oynayan kendini başarılı sayacak çeyrek finalde elenen başarısız. Aslında takimlar arasında çok fark yok.
Telekom umarım finale çıkamaz çıkarsa seneye iyice butce artirir Erdem Can Telekomla devam eder ciddi bir rakip daha çıkar :)
Euroleaugue olmadıktan sonra ciddi bütçe artışı olacağını sanmam.
 
Potansiyelli ve ters takımız fakat bu takım sezonda 15 dakika boyunca aynı düzenle oynamamış algısı hemen doğuyor kırılma anlarında. Rakibin Eurocup finalinden bu yana dili dışarıda olduğu, sırtı duvara dayandığı halde sezonun alışkanlığıyla yakın dönemde en sert düşüş yaşayan oyuncuları neredeyse orta sahadan üçlüğü sokarak yarattığımız krizi sonlandırdı, maçı bitirdi.

Aynı gün içerisinde sırasıyla Bodrumspor, Göztepe, Sakaryaspor, Karşıyaka ve Bursaspor izleyebildik. Spor külüpleri tercihen fabrika işçileri tarafından kurulmalı fakat Türkiye'nin geri politik tarihi sebebiyle bu mümkün olmadı. Mevcut gerçeklikte kalan tek alternatif mekansal bağlam, şehir, semt ve muhitlerde kurulan spor kulüpleri. Dün salonda olan kitlenin Dünya genelindeki kültürel alana, yaşadığımız bir güne şöyle bir artısı var diyemiyorum. Efes yıllar içerisinde düzenli şekilde salonda olan 200-250 insan üzerinden; yakın dönemde spordaki konjonktürün de yüzlerine gülmesiyle birlikte asgari bir kitle oluşturdu, ortam kurguladı. Voleybolda İtalya ve Polonya kopyaları defoların neredeyse tamamını kapatıyor. Fakat düne dair Ankara seyircisi, basketbollu seyirci, ortam vb. anlatan insan olursa bir kez yaşanan hayatta kesinlikle kulak vermemenizi dostça tavsiye ederim.

Ankaragücü ligde olsa, dün sahaya bıçak atılsa ilk gün Gsbasket'te küfürü görece serbest bırakırız. İkinci gün sosyolojik analizlere başlarız ve baya bir insanın düşünsel anlamda dünyası zenginleşir. Hani dünkü kitle basketbolu biliyor desen değil, saygılı desen değil, zeki desen değil, gri Ankara betimleri üzerinden sevgi, şefkat uyandırıyor desen o hiç değil. Peri masalından, Amerika'da olsa filmi çekilir klişelerinden Kanarya Adaları'ndaki otobüs yolculuğundan itibaren sezonu algıda buraya getirmek büyük başarı Türk Telekom adına, sadece bunu yapabildiler.
 
Son çeyreğe girerken 6 fark vardı, 20'ye gitmesiyle maçı bizim kazanmamız hemen hemen eşit ihtimal görünüyordu. Öyle geçti gitti işte maç, sonunda kaybedeceğimiz belli gibiydi ama zorlayabildğimiz kadar da zorladık.
 

Üst