• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play Off Çeyrek Final 2. Maç | Bahçeşehir Koleji - Galatasaray NEF

Puanları 36
Çözümler 0
@Furkan Dillice
Galatasaray NEF Erkek Basketbol takımımız, Çeyrek Final 2. Maçında Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Seride 1-0'lık üstünlüğümüz bulunuyor.

📆 16 Mayıs Pazartesi
🕖 20.30
📌 Ülker Spor ve Etkinlik Salonu

Maç Ataşehir'deyse , Bost-Melo-Canaan üçlüsü bi farklı oynar :D Şu ana kadar 8/8 ile geldi koçumuz. 2-0 biter mi acaba seri diye düşünüyorum.

Maç Ataşehir'deyse , Bost-Melo-Canaan üçlüsü bi farklı oynar :D Şu ana kadar 8/8 ile geldi koçumuz. 2-0 biter mi acaba seri diye düşünüyorum.
O maça fb taraftarlarıda gelecektir. Birde eğer bizim sahamızda ki maçlarda saha içinde ne olursa olsun artık şu yabancı madde atılmasın dün anons yapıldı mı bilmiyorum ama hiç yoktan ceza alacaktık.

FB taraftarı kendi maçına gelmedi bugün. Gelen de elinde telefonla uyudu. Zannetmiyorum hafta içi olan maça geleceklerini, hele de kendilerinin olmayan bir takıma.
Dünkü maç da uzun uzun zamanlar sonra tribünlerin takımla bütünleştiği, eski günleri yaşadığı duygusal bir gündü. Black denen herife benim bile balkondan atlayasım geldi.

Akşam salonda olacağım ve yarın finale çıkacağız!

Bu maçtan çekiniyorum açıkçası lâkin kaybetsek de;
son maç evimizde kazanır, turu geçeriz.

Kravish ilk 5'te.

Netten izleyen varsa tivibuspor 2 linki atabilir mi zahmet olmazsa

Yine Ege ve Okben yok

Oğlum sen nasıl bir adamsın ya aklımı kaybedicem Kravish . Neler yapıyorsun sen öyle içine Howard mı kaçıyor çözemedim ben seni aylardır... Erkan'ı 2 metreden çembere mezar yaptı.

Çok boş üçlük veriyoruz. Molada dayak var kesin. Şunları vermezsek maç süper olacak.

Ndour şöyle Ndour böyle dedikten sonra yerine uzun zaman sonra giren Kravish'in 5/5 ile hemen çift haneye gelip; Erkan'ı yılın hareketiyle çembere gömdükten sonra Black'e pota altını karartıp bloklaması...

Blackshear in savunmasını zorlayan 5 faulü aldırır

Transferi falan da geçtim. İlk iş Göksenin'i kapının önüne koymak olmalı. Ne bir ayak çabukluğu ne bir atletizm ne bir yerini kaldırıp koşabilme ne de savunma....

Transferi falan da geçtim. İlk iş Göksenin'i kapının önüne koymak olmalı. Ne bir ayak çabukluğu ne bir atletizm ne bir yerini kaldırıp koşabilme ne de savunma....
Pozisyonda beklese takım sete otursa sayı bulacağız o direk potaya gitti yine hep yapıyor bunu.

Arkadaslar ben de Goksenin hakkinda zaman zaman cok olumsuz yorumlar yapiyorum yaptim ama hakkini da yememek lazim boyle oyuncular zaman zaman hosumuza gitmiyor ama faydali olabiliyorler. Sonra dusunuyorum aklima hemen Semsettin Bas geliyor :)

Goksenin basketbolun Necip Uysal'i. Maçı izleyemiyorum ana baktım 5 asist 6 sayi.Bu arada futbol maçı çok pozisyonlu.

Bence daha cok Galatasarayimizdan Sabri Sarioglu senelerdir hizmet ediyor ben gercekten saygi duyuyorum acimasiz elestirmelerimize ragmen katkisini veriyor
Goksenin basketbolun Necip Uysal'i. Maçı izleyemiyorum ana baktım 5 asist 6 sayi.Bu arada futbol maçı çok pozisyonlu.

Geri