• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play Off Yarı Final 4. Maç | Galatasaray NEF 86-81 Anadolu Efes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozgurozdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Ergin hoca hakemleri protesto ediyor şuan :)

Büyük karakter koyuyoruz

Ritmi yakaladık tam fark yapacağız 3 tane kritik üçlük soktular. 10 farka yakın bir farkla girebilirdik son periyota.

40 milyon maaş-transfer harcayınca böyle bir şey oynamasan da maçta kalabiliyorsun demek ki.

ADamlar 9 metreden el üstünden bir şekilde sokuyor, biz gereğinden fazla yıprandık, taraftarın çoşkusu ayakta tutması için ekstra 1-2 atış lazım, MELO lütfen oyna be dostum, perdenin arkasından kaldırıp attığın üçlükler nerede at artık.

Sportmenlik disi bu

Melo niye acele ediyorsun ya niyeeee

Abi az sakin olun ya. Faul hakları dolmuş, fark 5 sakin lütfen

Soksan nefes alacağız, Melo fabrika ayarlarına geri dön lütfen Sadık 3 tane sokuyor, 1 tane ya 1 tane sok yıkılsın salon.

Efsanemiz ergin hocam gerildi 😄

Bost ve Blackshear çok büyüksünüz çok

Ndour'u çıkarıp Blackshear'ı beşe çekince açıldık.

Niye acele ediyoruz ya sakin beyler

Enerji olarak Bost ve Kerry dışında bittik ama taraftar ayakta tutuyor lütfen boş dönemeyelim, çizgiye gitmemiz lazım, kerry sırtı dönük Melo penetre lütfen alın şu faulleri

Helal olsun size helal olsun 👏👏👏

Aslanlarım benim be, gurur duyuyorum bu takımla ❤️💛

GURUR DUYUYORUM HELAL OLSUN BE

Eleneceksekte bu şekilde elenelim, savaşalım son bir savaş daha verelim, bize yakışan bu, Avrupa'da görsün GALATASARAY bütçesi ne kadar olursa olsun asla vazgeçmez.

Geri