Bu Seneki Formalar

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
bence basket takımına önemli bir gelir getirilebilir

takim ilk 3 maçını felan kazanırsa formalarda satışa çıkarsa bence büyük bir gelir kaynağı elde ederiz
 
yalnız fiyatlarada dikkat etmek lazım geçen sezonda formalarımız satılıyordu ancak fiyatlar 1az pahalıydı(bakınız bjk formaları geçen sene hem daha kaliteli hemde sadece 25 ytl civarıydı)
 
Kaç yıldır maça gidenlerin bile en büyük sıkıntısı forma satılmamasıydı zanneredersem.Geçen yılki formaları ben de gelir niyetine aldım ama bu yılkiler cidden güzel gözüküyor.Ben alıyorum. ;)
 
arkadaslar bu seneki formaları nerden gorebilirim cok acil
 
formalar guzel ya satısa sunulması gerekıo bu senekı formalarda cafe brown amblemı de olacak bence guzel olmus
 
aslında futbol takımının giydiği 100. yıl formasını basket takımına uyarlasalar tatlı olur
 
geçen seneki formalar megastore da bi kenarda formaliteden atılı duruyodu allah bilir tozunu bile almıyolardır :p zaten çok basitti

Bu seneki formalar çok hoşuma bitti çok güzel becermişler
 
Gecen seneki formalar KAPPA markaydı ve 54 milyon TL. gibi bence bir hayli fahiş bir fiyata Galatasaray Store larda satılıyordu. Bilemiyorum kaç kişi satın aldı ama genel anlamda bir pazarlama yanlışı olduğu muhakkak.

Basketbol formaları en fazla 25-30 milyon T.L. arasında bir fiyata satışa sunulmalı. Aksi takdirde yanlışa devam edilir.
 
yani millette o basket formasına çok meraklı değil direk gidip futbol forması alıyordu
 
yanlız arkadaslar sole bi gercek var herelde bizim forma satıslarımız fenerinki ile pek bas edemez arada biraz fark varkı biz daha koklu daha tanınmısw bi takımız bence bu aradakı fark kotu oluyo adamlar her yıl forma alıyo bizde 2 yılda bir aslında buna bi cagre bulunmalı die dusunuyom
 
geçen sene 10 bin forma satmışlardı fb tv de söylenmişti
 

Üst