Bu Seneki Formalar

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
abi bu kapa hakkında bir sey diyecem bu antlasma bağlantısıyle bi ton gs ürününü bir sekilde kendi mazalarında satıyorlar acaba bu isten bizim klübe birsey kalıyormu yoksa malzeme verildiğine sükrediyormuyuz
 
onların anlasmalarına gore sene basında kac paralık malzeme karsılıgında formaya reklam verirler ama malzemeleri kendi mazalarında satmak icin satılan malzeme kadar bizde fazla sayılabilecek oranda para alırız
 
biglion' Alıntı:
son trabzon macını dusunursek biz stada gidecek 10000 kisiyi zor buluyoz fenerde forma satıyo

saçma saçma konuşma
o gün stadın dolmaması çok normal
bunu fenerin forma sayısıyla
karşılaştırmanın ne gereği var.

* * *

formalar güzel gözüküyorda öndeki reklam nedir öyle
beyaz çerçeveyi kaldırsınlar bari.
 
bence efes maçında giyilen forma iyi değildi bana yas tutan takımı anımsattı
 

saçma saçma konuşma
o gün stadın dolmaması çok normal
bunu fenerin forma sayısıyla
karşılaştırmanın ne gereği var.

sanane be benim konusmamdan adam ol herseye cıkısma ole biraz objektif ol fener diyince kudurma ole


Bu tarz mesajlar yazmaya devam edersen bu forumda fazla barınamazsın. Ağabeylerine saygıda kusur etme.

ARdaQue
 
Herşeyde kendimizi fenerbahçeyle kıyaslar olduk. Trabzon maçıyla forma satışı arasında anlamsız bir bağlantı kurulması beni de bozdu açıkçası. Saçma olmuş..

Son yıllarda Türkiye'de başarıya endeksli taraftar profilinin bariz bir artış gösterdiği açıkça ortada. Bu bağlamda geçen sene şampiyonluğa oynayan bir fenerbahçe basketbol takımının 1 sezonda 10.000 forma satması abartılacak bir olay değildir. Zaten sezon ortalarında 7000-8000 kişiye oynadıkları maçlar oldu.

Galatasaray basketbol takımı da fenerbahçe ile aynı durumda olsaydı eminim bu rakamın altında kalmazdı. Ayrıca fb basket forması geçen sene 30 YTL idi. Yani konuşmadan, kıyaslama yapmadan önce bunların hepsini bir değerlendirmek lazım...
 
abi siz biraz yanlış anladınız ben sadece basket icin solemedim bunu bedn her dalda futbol takımları dahil olacak sekilde soledim ve bence haklıyım benim gslı oldugu kadar fb li tanıdıklarımda var adamlar her sene 1-2 forma alıyo bizde herelde 2000 yılından sonra GS li olmadık ondan oncesinide biliyoz en azından benim cevremdekiler (ki hepsi fanatik GSlidirler 8 senedir ellerinden kombine ellerinden bayrak dusmez) senede 1 forma ya aırlar ya almazlar ben bu forma isini solerken olaya cok basket takımını katmamıstım
 
Bu sene kaç farklı forma giyeceğiz ve bu formalar satışa suınulacak mı ya da sunuldu mu nerde bieln varsa bilgi alabilirmiyim?
 
msj ları okursanız görürsün 3 farklı forma giyilecek
siyah forma-beyaz forma-parçalı forma
formalar kappa da satılıyo
 
Formalar GS Storelarda da satılsa kulübümüz için daha hayırlı olacak.O zaman kulübümüzün basketbol şubesi için almış oluruz.Kappa'dan alırsak biz değil Kappa karlı çıkar bundan ;)
 
Keşke Basketbol formalarını Kappa vb. değil de Galatasaray Store yapsa. Hem Kappa'ya para kazandirmamiş oluruz , hem de bence satışlar artar bu şekilde..
 
Galatasaray Store'un bize forma dizayn edecek kadar vizyonunun olduğunu zannetmiyorum.Forma işlerini büyük firmalara bırakmak genelde daha iyi oluyor.
Nette görebildiğim kadarıyla formalar gayet iyi.En azından 3 farklı tip var.Tahminim yakında Storelarda da satışa çıkar.
 
bencede koch haklı bu sene formalar cok guzel ve 3 cesit bu sene herelde yonetim bu subeden zarar yerine gelir gelmesini bekliyor bence bununda olması lazım iyi bi fiyatla satısa cıkarsa bu formalar basta en azından basta benim gibi basket oynayan GSliler ve maca gidenler bu formaları alır ama dedigim gibi uygun fiyatlarla piyasaya cıkmalı
 
DÜN MAÇTA GİYDİKLERİ BEYAZ FORMA HARİKAYDI BENCE.BEN ÇOK TUTTUM BU FORMAYI.
 
Dün maç öncesi Şişli' de yeni açılan Cevahir Alışveriş Merkezi' ndeydik. Orada KAPPA mağazası içinde GS basketbol formaları da satılıyor.
Hem siyah olanı hem de beyaz olanı mağazada mevcut ve fiyatı da 44 YTL

Tekrarlayım; Kappa mağazasında Galatasaray Basketbol formaları 44 YTL
 

Üst