• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece,saat 3.5 ...

Arabamız takla atar ve ben dahil 5 kişinin burnu dahi kanamaz..

Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun...

Allah korumuş Nezarettin Bey.

Son dakika olarak,Simav'da 4.5 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi.

Alakası yok belki ama Alperen Kaplan'ı ve yazılarını da özledim. Üniversite çok bozdu Alperen'i Çok bozdu o kadar bozdu ki öyle böyle değil öyle bozdu. Yani Alpren'i üniversite çok bozdu öyle böyle bozmadı çok daha fazla bozdu :)))

Gündüz aklıma geldi benim de Alperen. İyice uzaklaştı bu çocuk forumdan, bizlerden, dedim. Hatırlanıyor demek ki. Kulağının çınlaması lazım biraz.

Uğur, senin de tabii. :) Hayırdır, nerelerdesin? Pek fazla görüşemiyoruz artık. :)

Muhteşem yüzyıl başlığına, Mithat Duran, "harem sahneleri artacak" derse belki gelir :)) (şaka yapıyorum tabii ki)

Bugün fark ettim foruma üye olalı tam 3 yıl olmuş..Gününde fark etseydim kutlama filan yapardım :D Şaka bir yana zaman ne çabuk geçiyor..

Herkesin Regâip Kandili mübarek olsun..

Bütün forum ahalisinin kandili mübarek olsun.

Az dalga geçmezdim şu kıza açılamama olaylarıyla, bu ne böyle diye.

Bütün laflarım geri, hadi suratına birşey diyemedin, hadi adını bilmiyodun, şimdi ne olacak, klavyenin tuşlarına bile basamıyorum...

Aslında bugün değil dün Erdal Avcı'ya Taxim'in neresi olduğunu gösterdim öğrettim :))

Bugün,

Bu vatan topraklarının her bir karışı bizimdir, tekrar görmüş olduk..

2 buçuk saat önce biten gün , süper bi gündü :) Heroic seviyesine ulaşamamasındaki tek problem akşamki mağlubiyetti. 72 saatin yalnızca 6 saatini uyuyarak geçiren bi adam gün boyunca esnemeyip güler yüzlü davranıp ve de bunları isteyerek yapıyorsa... :) biri gelir herşey değişiverir...

[video=youtube;fxJoUcxYBjo]http://www.youtube.com/watch?v=fxJoUcxYBjo&feature=related[/video]

24 sene önce bugün 14 senelik çile bitmişti.

Bugün, final notlarını bi düzenleyeyim dedim. Hayattan soğudum. Millet okulunu bitirip dönerken finallere çalışmaya henüz başlamak koyuyor lan!

Sıkıntı yapma, Berkan. Geçer inşallah, kolay gelsin.

Çok sağol Uğur :)

Yok Deniz; K.Maraş. Ama üniversiteyle alakası yok, şu an biz hariç üniversitenin bütün öğrencileri tatilin keyfini çıkarmaya başladı :D

Geri