• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Sonunda finaller biter ! :)

Benim de finallerim bitti. Çok mutluyum gerçekten, sonunda be...

Hepinize geçmiş olsun. :)

*

Bugün akşam saatlerinde, ataması yapılmayan öğretmenlerin sembol ismi, değerli arkadaşım Şafak'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Yürekli bir insandı kendisi. Mesleğine başlayamadan çekip gitti bu dünyadan.

bonnyfood. com içim elimde baya bi 25 tl lik hediye çeki var, isteyen olursa mesaj atması yeter

Umarım bir gün burada siyaset hakkında konuşma olgunluğuna erişmiş oluruz.

Siyasete girersek başlığı kontrol etmek oldukça zor olur. Bu nedenle bazı iletiler silinmiştir.

Umarım bir gün burada siyaset hakkında konuşma olgunluğuna erişmiş oluruz.

Siyasete girersek başlığı kontrol etmek oldukça zor olur. Bu nedenle bazı iletiler silinmiştir.

Forum yönetimini aldığı bu karardan diye kutluyorum..
Bu forum gerçekten çok farklı..
Bravo GsBasket Ailesi..

Bugün çevreme baktım, bir deve bir de diken..

Çok sıcak bir gündü İstanbul için, buram buram terledik yahu.

Orduyla savaşırım ama cahille savaşamam.
" M.Kemal ATATÜRK "

Konuşsam faydası yok, sussam gönül razı değil.

Bugün "Daniel Pipes s been right all along" ! dedirtiler adama zorla

Muazzam bir olay olmasına rağmen bilmiyordum bugün öğrendim;

16iiki1.jpg

Biz yaparken değerli olmuyordu Fener yapmaya başladı değer kazandı, o zaman bizim de herkese tekrardan Galatasaray'ın bir Spor Klubü olduğunu hatırlatmamız gerek.

Bugün top oynarken ayağımı burktum. Kesin nazar değdi :)

Bu gün Erol Kösenin ekşi sözlüğü imha ettiği gün.Ciddi ciddi giremiyorum ben.O kadar dalga geçtik adamla

Hayatımda hiç bu kadar yoğun bir şekilde çalışmamıştım o kadar yoğunumki bazı günler 24 saat durduğum sitemize pek vakit ayıramıyorum biran önce kış gelsin sezon açılsın diyorum..

Haydi herkes stada, 1. Lig Bank Asya melodileri ile geçen birgün oldu.. :D

Today is International Day of KISSES..

merhaba arkadaslar. yarin sabah bodrum'a gidiyorum. 2 hafta yokum. orada wireless varsa cok sIk degilse de ara ara girerim. umarim dondugumde guzel haberler ogrenirim. :)

Bugün Yiğit (Çelebi) Facebook´ta İngilizce öğretiyor. Az değilsin Yiğit... : )

Geri