Bugün...

Afrin'de bugün 10'dan fazla şehidimiz var deniliyor. Operasyon başladığından beri 50'ye yakın şehidimiz var. Bütün kahramanlara Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Yalnız operasyon çok acemice yönetiliyor. Sadece ben değil askeri analizleri, haberleri hobi edinmiş kişiler de söylüyor. Daha merkeze girmeyi bırakın, Cinderes, Şeyh Hadid, Rajo gibi sınırımızın dibindeki yerlere bile giremedik 1,5 ay oldu. 1,5 ayda 50'ye yakın askerimiz, Öso'dan da 100lerce askerin şehit olduğu söyleniyor. Bu kadar teknoloji ve lojistik bakımından gelişmiş olmamıza rağmen ve karşımızda dağ fareleri olmasına rağmen maalesef TSK'nın operasyonel gücü zayıflamıştır bunu görüyoruz. El Bab operasyonunda da 72 şehidimiz vardı. Operasyon bu illa ki istemesek bile şehitlerimiz olacak. Ama çok acemice davranılıyor. TSK maalesef son 10 yılda iyice çökmüştür. Zamanında fetöcü denilen şerefsizleri alnı secdeye değiyor diye orduya torpille alırsan, Atatürkçü vatansever gençleri kumpaslarla hapse tıktırıp orduyu güçsüzleştirirsen olacağı bu.

BM'nin ambargosuna rağmen 1 ayda Kıbrıs'ın yarısını alan Türkiye şimdi 1,5 ayda sınırımızdaki kasabayı bile alamıyor. Ne denilebilir ki... Bu ülkenin en iş yapan, en şerefli, en başarılı kurumu olan TSK'yı bile bitirdiler. Alkışlıyoruz milletçe alkışlıyoruz...

Bu yazdığım mesajdan sonra inanılmaz bir şekilde hızlandık ve Afrin'le aramız 3 km'ye kadar indi. Demek ki bu mesajın yazılması bekleniliyormuş :)

Raco, Cinderes, Şeran, Şeyh Hadid gibi büyük beldeler alındı. 2 gün önce de Katme ve Meşale yerleri alınmıştı. Bugün Meryemler ve Inab yerleşimlerinin alınmasıyla Afrin'le aramız yalnızca 3 km'ye indi. Bundan sonra işimiz daha zor. Çünkü teröristler bütün güçlerini küçük köylerden Afrin ilçe merkezine çekmişti. Binlerce teröristin olduğu ve takviye aldığı söyleniliyor. Yani binlerce sivilin de olduğunu hatta bu sivillerin ordaki teröristlerin yancısı olduğunu düşünürsek çok büyük bir sınava gidiyoruz. İnşallah kazasız belasız temizleriz.
 
Son yılların yetenekli DJ'lerinden bana göre Tiesto ve David Guetta ile beraber bu işin erbabı olan Avicii hayatını kaybetmiş. Levels, Wake Me Up gibi kaliteli eserleri vardı.

R.i.p
 
Bugün haberim oldu twitter'da çok kez yazıştığımız, amatör branşları yakından takip eden genel kurul üyesi Kerem Övet kardeşim kaza geçirmiş. Kendisinin hayati tehlikesi yok lakin vücudunda kırıklar meydana gelmiş. Kendisine geçmiş olsun diliyorum, Allah acil şifa versin.
 
Munzur daginin eteginde askerim, rakim 2100 lerde, tarih 17 mayis 2000 - bir yandan yasama savasi verirken bir yandan da acaba bu kupayi alabilirmiyiz telasindayiz. cunku o gun ki arsenal kadrosu inanilmaz urkutucu - yazmaya gerek bilen bilir o kadroyu. 300 kadar askeriz- aylardan mayis ama daha kar kalkmamis soguk mu soguk hepimiz kalin giyinmisiz, -3 civarinda hava. ve izleme imkani olan 100 den fazla insan gazinoya dolustuk, gazino dedigime bakmayin hepsi genel maksat cadirindan yapilmis gecici alanlar.

Ve mac basladi, o esnada ne fenerlisi ne bjklisi ne kurdu ne cerkezi ne lazi hep birlikte tek yurek olmusuz, o soguk havada icimizi isitti Galatasaray. sevincten aglayani mi dersiniz ciglik cigliga bagirani mi dersiniz, ne ararsaniz vardi.

o kupayi aldik diye, babacan boluk komutani ve diger komutanlar butun erlere ekstra kumanya dagitmisti , sarelle kola fanta biskuvi cikolata stokta ne varsa =D

Simdi yazarken bile gozlerim doldu, hem gecmisi hatirlayip, hem de o inanilmaz basari icin. Tesekkurler GALATASARAY!
 
''Ben sadece yüreği insan sevgisiyle dolu bir hekimim. Ülkemi, insan haklarına ve hukuka saygılı, demokrasiye inanan hükümetlerin idare etmesini isteyen bir vatanseverim!''

Bu sözler bu ülkede yaşamış en büyük bilim insanlarından biri, Türkan Saylan'ın sözü. Senin bize kazandırdıklarını hiç unutmayacağız. Sana yapılan ahlaksızlıkları da hiç unutmayacağız.
Bugün Türkan Saylan'ın ölümünün 9. yılı.
 
19 Mayıs Atatürk'ü anma, (G)ençlik ve (S)por bayramımız kutlu olsun. Aynı zamanda 19.05 Dünya Galatasaraylılar Günümüz de kutlu olsun. Bu anlamlı güne şampiyonluk çok yakışacak.
 
Bugün Galatasaray kongrelerinin farkını bir kez daha gördüm

FB kongresinde bir üye konuşmasında diğer üyelere FB başkanını biz seçeriz,taraftar değil diyor,ardından Ali Koç'u destekleyenleri yeniçeriye benzetiyor ( Bu bence güzel bir şey ama o üye bu sözü bir suçlama,bir karalama amacıyla söylemişti )

Sonra Aziz Yıldırım'ın önüne su koyuyorlar,sonra biri bir kez daha su getiriyor,herkesin görebileceği bir şekilde ve yıldırım götür,ben su içmem diyor,yani Ali Koç su içti oruçsuz,ben oruçluyum demeye getiriyor

İşte böyle olaylar beni sinir ediyor,ben Galatasaraylı olabilirim ama bu haksızlığa karşı KOÇ gibi yürüyenler için iyi dileklerimi belirtmeme engel değil,umarım Ali Koç kazanır

Bir yerde kötü gidişat varsa o yerde değişim olmak zorundadır,belli bir kurumu uzun süre yöneten kişiler bazen kendilerini o kurumun sahibi sanıyorlar,kendilerini eleştiren herkesi ihanetle suçluyorlar,bu gibi durumların önüne geçmek için değişim şarttır.
 
Son düzenleme:
Bugün bu ülkeden umudumu tamamen kestim. Ülkenin 16 yıldır içine eden adamın zaferini silah sıkarak kutluyorlar. Ülke olmuş Suriye, Arabistan yemin ederim. Hatta Arabistan bile son senedeki reformlarıyla bizden daha modern hale geldi. Adamın kıçına giyecek donu yok, ocağında pişirecek 1 tas yemeği yok oy verdiği parti seçim kazanıyor diye çılgına dönüyor. Bu ülkenin yarısından çoğu gerizekalılarla doludur. Sadece x parti için demiyorum diğer partilerin içinde de çok ciddi oranda gerizekalılar var.
Ülkeden kaçıp gitme imkanım olsa 1 saniye durmam burada. Atatürk bu ülkeye demokrasi getirmekle büyük hata etmiş. Getirdiği demokrasiyle ülkenin çoğunluğu olan aşırı sağcılar 60 senedir aşırı sağcıları getiriyor. Demokrasi gelişmemiş ülkelerde işlemez. Halkın büyük bölümü bilgili, kültürlü, medeniyet ve görgü sahibi olacak ki bir işe yarayacak. Yoksa gelirler sanki düşmana karşı kazanmış gibi slogan atar, silah sıkarlar.

Ömer Hayyam'ın da dediği gibi;

"Celladına aşık olmuşsa bir millet, müstehaktır ona her türlü zillet."
 
Benzin 7 lira fazla turlayamazlar’ sözüne çok güldüm , durumu en iyi özetleyen cümlelerden sadece biriydi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
İmkanı olan yurt dışına okumaya gitsin ya da iş bulabiliyorsa bulsun öyle gitsin. En geç 4 yıl sonra eyalet referandumu yapılacak.
 

Üst