• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bugün...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Rabbime hamd-ü senalar olsun veriyor oruç sabrı elhamdülillah..

Hayırlı iftarlar herkese... Hiç açlık hissetmeyip çok susadığım bir gün oldu... Rabbim kabul eder inşallah...

Dogum günüm kutlu olsun. :(

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10866.php

Bugün Tevfik Fikret'in aramızdan ayrılışının 96.yılı

Dünya'dan böyle bir insanın gelip geçtiğini bilmek,şiirlerini okumak,onu anlamak ve en güzeli onunda Galatasaray'lı olduğunu bilmek çok güzel.Herzaman olduğu gibi bugünde onu saygıyla anıyorum.

Gece 01.30 sularında hayatımın ilk trafik kazası tecrübesini edindim :) Bu musubetten sonra küçük bir tavsiyede bulunmak gerekirse; sakın istemediğiniz halde, arkadaşınıza ayıp olmasın diye kullandığı motorun arkasına binmeyin. Hele kask yoksa hiç binmeyin her zaman küçük sıyrıklarla atlatılmaz.

Not:Çok şükür sıyrıklar ve sürtünmeye bağlı yanıklar dışında hiçbir şey olmadı.

Berkan´ım, ben sana ne diyeyim...

Neyse ki sen dersini almışsın, bol bol geçmiş olsun.

Uzun bir Kayseri macerasından sonra yine @Mersin.

O değil de, forumu özlemişiz. :)

Bugün şoför oldum...

Arabayı bir süredir kullanıyordum zaten Uğur, ama bugün şoför oldum. : )

Hedefim Porsche değil Alperen,konforlu bir otobüs. GSBasket´e hediye edeyim,deplasmana rahat rahat gitsin gençler. : )

Bugün şöfor oldum dediğine göre kaza yaptı abim:) Malum kaza yapılmadan şöfor olunmaz derler...

Eğer öyleyse ben daha tam şoför olamadım, bir ufak çizik dışında vukuat yok :D

Abi Ankara Polisi harıl harıl seni arıyormuş, kim bu şehir içi 200 yapan adam diye :D

Duran arabaya vurmuştur kesin abim ?:)

Maharet hareket halindeki araca değil, duran araca vurmaktır Burak Bey. : )

Acayip hastayım ölebilirim bugün :)

Burayi gormedim ya, ben de diyorum, bu adam niye gelmedi Nevizade'ye... Gecmis olsun Volkan'im.

Geri