Burak Sezgin

Re: #14 Burak Sezgin

Ben Burak Sezgin'i geçen gün Kavak Yelleri dizinde gördüm.Orada bir antrenör rolü oynuyordu.(Daha doğrusu orada bir köşede görünüyordu :) )
 
Re: #14 Burak Sezgin

Turgut Sahin' Alıntı:
Ben Burak Sezgin'i geçen gün Kavak Yelleri dizinde gördüm.Orada bir antrenör rolü oynuyordu.(Daha doğrusu orada bir köşede görünüyordu :) )

Rol dememek lazım,normlade izlediğim bir dizi değil aslında;ama ben annemlerle otururken Ataşehir Yıldızları formalarını görünce pür dikkat kesildim.Dikkat edersen Gökhan Üçoklar da kenardaydı.Ataşehir Yıldızları isimli basketbol okulu bu iki eski oyuncumuza ait.Ayrıca Gökhan Üçoklar ikinci ligde Tenis Eskrim Dağcılık'ta kariyerine devam ediyor.
 
Re: #14 Burak Sezgin

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Turgut Sahin":3p26q50s]Ben Burak Sezgin'i geçen gün Kavak Yelleri dizinde gördüm.Orada bir antrenör rolü oynuyordu.(Daha doğrusu orada bir köşede görünüyordu :) )

Rol dememek lazım,normlade izlediğim bir dizi değil aslında;ama ben annemlerle otururken Ataşehir Yıldızları formalarını görünce pür dikkat kesildim.Dikkat edersen Gökhan Üçoklar da kenardaydı.Ataşehir Yıldızları isimli basketbol okulu bu iki eski oyuncumuza ait.Ayrıca Gökhan Üçoklar ikinci ligde Tenis Eskrim Dağcılık'ta kariyerine devam ediyor.[/quote:3p26q50s]
Hadi ya. :) Bende Gökhan ile Burak'ı görünce bu dandik rol için ne arıyorlar burada demiştim.Eski kaptanımız inşallah orada iyi işler yapar.Demek ki basketbola hizmeti hala devam ediyor.
 
Re: #14 Burak Sezgin

Ömer Horzum' Alıntı:
Yalandan bir spor okulu işte, ismi de çok klişe.
Bir dahakine sana danışırlar okulun ismi konusunda.

Hayır merak ediyorum böyle gereksiz açıklamalar yapmak niye bu kadar hoşunuza gidiyor.Ki başka forumlarda böyle mesajlar atan insanlara ilk sen tepki koyarsın Ömer ama kendin konusunda bu kadar titiz değilsin ne yazik ki.Tuhaf... Ayrıca sen burada yönetici sıfatındasın, hayır dün üye olsam anlıcam mesajını da yıllardır şu forumdasın... Örnek olman lazım çoğu insana... ;)
 
Re: #14 Burak Sezgin

Gökçeciğim bilmediğin için söyliyeyim, son 1 yıldır ben de spor okulu işini yapıyorum ve ciddi olarak antrenörlüğe başladım. Spor okulu piyasasını gayet iyi biliyorum. Kuruluş amacı belli, neyse, anlayana. İsim olarak da Geleceğin Yıldızları, bilmemne Yıldızları gibi takımlar varken sence de klişe olmamış mı?
 
Re: #14 Burak Sezgin

Ömer bazen yazıyorsun mesajınızın altını doldurun diye.Şüphesiz ki doğru bir yaklaşım;ancak sen de ismi klişe diye bir spor okuluna yalandan dersen mesajının altını doldurmamış oluyorsun bana göre.İlk mesajdan bahsediyorum.

Zaten çıkıp şu yüzden bu spor okulu başarılı değildir dersen mesajına kimse bir şey diyemez.
 
Re: #14 Burak Sezgin

Bugün kü Ahmet Anverdi minikler turnuvasından, Yarının Yıldızları. :)

Sarp burayı fazla kişi okumuyor ve kaale almıyor diye öyle yazmıştım, ama haklısın.
 
Re: #14 Burak Sezgin

Bu arada Osman Anverdi'ymiş.
3. maçımızı da kaybettik.

Galatasaray'ın minik takımlarında sorun var diye biliyorum, çok geniş kadrolar vesayre yüzünde olabileceği gibi davet de edilmemiş olabilirler. Davet üzerine çağrılan bir turnuva. Minik takım yaş sınırı bu sezon 96 bu arada. Bir de 97 doğumlular yani gelecek sezon ki minik takım yaşıtlarının Galatasaray'ı ile bir maç yapacak bizim minik takım, değerlendirmeleri yazarım.
 
Re: #14 Burak Sezgin

gecen dizide gördüm burak sezgini ..
vallaha bak..
ilkokul basketbol takiminin antrönörüydu..
gözlerim acildi
 

Üst