• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray MP 103 - 97 Fenerbahçe Ülker

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Cevherin olmaması beni şaşırttı..Tbfnin canlı yayın sitesinde Haluk kadroda görünüyor,Zaza yok görünüyor..(Cevher burada da yok görünüyor)
Umarım Zaza ve Cevher kadrodadır..

Farkettim.

Eger Zaza oynayacaksa Caner ya da Cevher'in kadro disi kalmasi gerekiyordu. Hoca Cevher'i tercih etmis ama anlasilan Zaza da olamayacak. Kaptan kadroda.

Tbf canlı yayınında hata vardır bence.Zaza ve Cevher oynar bugün.

Salondaki arkadaslarimizdan bilgi geldi.

TBF'nin canli skor sitesinde ufak bir yanlislik soz konusu. Evren, Goksenin, Haluk ve Sertac kadroda yoklar. Oyuncularimiz su anda isiniyorlar.

Haluku kadroda tutup cevheri dışarda bırakmak saçmalık haluğu samsun daki maçta seyrettim fizikman çok bitik nasıl savunma yapacak cevheri neden dışarıda bırakırki. Zazada yoksa eğer kadroyu zayıflatmış mahmudi hoca avantajımız bir anda dezavantaja döndü.

bir hatanın olduğu belliydi zazanın olmamasına tamam da cevherinki saçma olurdu.Ama doğrusu ortaya çıktı :)

Haluk,Evren,Sertaç kadroda yok.Veli Yiğit yarım saat kadar önce twitterdan yazdı.

Salondaki arkadaslarimizdan bilgi geldi.

TBF'nin canli skor sitesinde ufak bir yanlislik soz konusu. Evren, Goksenin, Haluk ve Sertac kadroda yoklar. Oyuncularimiz su anda isiniyorlar.

Umarım bu şekildedir.

Umarım bu şekildedir.

Icinizi rahatlatalim o zaman.

Zaza isiniyor:

scaled.php

göksenin alt yapı durumundan oynaması gerekmiyormu

göksenin alt yapı durumundan oynaması gerekmiyormu
tbf hatasını düzeltmiş..Zaza şu anda kadroda görünüyor ama cevher hala yok..Gökseninin olması gerekiyorsa eğer genç statüsünden dolayı cevher kadroda olmayacak gibi görünüyor..

Biraz sonra açacağımız konudan devam edelim.

Cevher'in kadroda olup,Caner'in olmaması daha mantıklı olabilirdi.3 numarayı Shipp-Shumpert olarak götürebilirdik.Shumpert bu maçta 4 numara olarak da kullanılacak büyük ihtimalle.Koçun aklında mutlaka birşeyler vardır.

Galatasaray-Fenerbahçe (Canlı)

Maç boyunca bu başlıktan devam ediyoruz.

sizce canermi cevher mi ben cevher diyorum shumpert 3 numara oynuya bilir cevherin o ekstra 3 luklerine ihtiyacımız olabilir

bu sports tvdeki dingil tam fenerbahçeli:) ama farkında değil güneş balçıkla sıvanmaz..

-Ukic'in içeri delici girmesini ve
-Ömer'in fast break atmasını engelleyelim..
-Bogdanovic'i hareketli dış atış atmak zorunda bırakalım veya sürekli yakın durup el gösterelim
-Preldzic'in içeri paslar atmasını engellemek için de sürekli elleri gösterelim..

Bunlarda en az 2-3 tanesini yaptık mı,ister orta sahadan üçlük atsınlar,ister smaç bassınlar bu oyun havada karada bizim diyorum..

sizce canermi cevher mi ben cevher diyorum shumpert 3 numara oynuya bilir cevherin o ekstra 3 luklerine ihtiyacımız olabilir

Canerin normal şartlarda takıma kattığı enerjiyle her zaman kadroda olması gerektiğini düşünüyorum..ama bugünkü maçın özelinde eğer göksenin mecburen kadroda olacaksa benim tercihim Cevher olurdu..

Preldzic ve Bogdanovici durdurursak kazanırız

Cevher de yazildi kadroya. Rahatladiniz mi?

Salondan gelen bilgi ile TBF canli skor ortustu.

Evren, Goksenin, Sertac ve Haluk kadroda yoklar.

Geri