Darüşafaka :90 Galatasaray :74

Çok garip bir lig oluyor, bu maçı almamaız şart. Aldığmız zaman bir kaç süre üste fırlayacağız. Daçka, Cüneyt Erden'e endeksli oynar gibime geliyor. Ona yapılacak savunma çok önemli.

Bu haftasonu Samsun maçı var, Bayanların da maçı var. Umarım yine de azımsanmayacak sayıda taraftarımız gelir.
 
Haftalardır her maç için "çok önemli maç mutlaka almalıyız" diyoruz ama değişen bişey olmuyor.. Bizden kötü takımlar gidip BJK yı FB yi tokatlıyor biz sürekli kaybediyoruz..
 
telekomu küçümsemeyin bizden kötü fln diye işk beş maç sonu galibiyet almadan buraya gelior ve hükmen yenik bir maçıda var. daçkada aynı şekilde. çok zor maç. geleceğiz ne olursa olsun Allah izin verirse. Ne olursa olsun yalnız bırakmayız......
 
Maç Ayhan Şahenk'te.O yüzden topicin tersten yazılması daha iyi olur.Bunu da kaybedersek play-off filan diye ümitlenmiyelim.İşimiz de baya zor.Bence etkileyici oyuncu Whorton olacak.Atletik oyuncular bize karşı fazla etkili olamıyorlar ama Whorton gibi seti iyi oynayan uzunlara karşı elimizden bir şey gelmiyor.
 
Daçka'ya karşı her dırumda şansımız tutuyor inşallah bu maçı alırız bu maçı alırsak 2-3 sıra üste çıkarız. Daçkayla aynı galibiyet sayısına ulaşırız
ve bizim altımıza geçerler.
 
Evet maç 15:00 de yani, tv yayını var :( Aynı akşam Samsun deplasmanı var saat 19 da. O amça gitmeyen İstanbul'da kalanlar gelmeli o maça. Çok kritik bir maç. Yol için ise Beşiktaş'tan minibüse binmek en mantıklısı. Sahilden değil, Maslak'tan geçenlerin çoğu geçiyor. Şöföre söylerseniz de o sizi gerekli yerde indirir. Ama binerken sormayı unutmayın çünkü bir bölüm minibüs başka yönlere gidiyor. Baya bir kötü anlattım kusura bakmayın :)
 
ayhan şahenk'in potaları hala kötü mü acaba, hatirladigim kadariyla baya sertti potalari, ribaund orta sahaya felan düsüyodu. bu maçi almamaiz çok zor, umarim seytanin bacagini kirariz.
 
Gerçektende Ayhan Şahenk'te maç oynamak çok zor hem taraftarları geliyor hemde potaları çok kötü fener maçında görmüştüm en iyi şütörler dahi pota engeline takılıyor..Neyse bunun haricinde Whorton ve Jones'un yanınıda herkesin atladığı bir ayrıntı var oda KEVIN RICE çok TEHLİKELİ bir Adam hem 1.98 hemde çok süratli top çalma yeteneği olan ve içerye çok cesurca dalıp smaç vuran biri bunun dışında Yerli oyuncuları çok hırslı ve atletik CEVHER TUFAN CÜNEYT DENİZ ve tabiki gençler ilk yarı yendik ama işimiz artık çok zor!!!!!!! Maçta herşeyi göreceğiz çok UMUTSUZ olmayalım....... :? :? :?
 
Daçka'da ve diğer takımlarda hangi oyuncunun tehlikeli olup olmaması bizi
artık umutsuzluğa kapılmamıza neden olmamalı ben bu maça almak zorunda olduğumuz dört maçtan biri olarak ve dört maçı bir maç görerek bu maçıda 1.periyot olarak görüyorum ne olursa olsun bu maç alınacak.
 
Sayın HALİL Hocam sizi çok sevmeme rağmen bir türlü şeytanın bacağını kıramıyorsunuz Lütfen şu maça bütün Deneyiminizi yani kariyerinizi koyun bu maç artık dönüm noktası artık önemli maç kalmadı Çünkü bundan sonraki tüm maçlar Final havasında geçecek düşmeye iyiden iyiye yaklaştık.Bu yüzden herşeyimizi ortaya koyup şu Daçkayı yenelim!!!!!!!!
 
Eğri oturup doğru konuşalım, bu maçı almamız çok zor. Alamayınca da ligde durumumuz çok zor. Ligin sıkıya gelemeyen takımlarından biriyiz. Ayrıca BJK'yı tokatlayan Büyük Kolej bizden iyi takım; savunması, hücumu, yardımlaşması, her bir şeyi oturmuş.
 
Samsun'dayiz. Gidenlere tesekkurler. Federasyon'a ayrica "tesekkurler." N'apalim kacacak iste. Gidenler bizim icin de bagirsin. Biz de Samsun'da onlar icin bagiririz. Her bransta basarilar Galatasaray.

Doga
 
Darüşşafaka'yı ilk maçta yenmiştik. Gerçi ilk maçın oynandığı esnada Daçka çok kötü durumdaydı ama ben bu maçta da sonucun farklı olacağını sanmıyorum. Cüneyt'i durdurabilirsek kazanırız ki Ron Johnson'ın bu işi hakkıyla yapabileceğine inanıyorum.

Bir de İstanbul dışında yaşayan arkadaşlar kusura bakmasın ama tv yayınının futbol maçıyla çakışma olan bir günde olmasının Galatasaray'ın bayağı bir aleyhine olacağını düşünüyorum seyirci sayısı bakımından.
 

Üst