Denham Brown

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı Genel Menajeri Recep Şen, forvet pozisyonunda oynayan 24 yaşında ve 1.98 metre boyundaki Brown'un bugün Türkiye'ye geldiğini belirterek, kendisiyle sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Şen, Brown'un, Connecticut Üniversitesi mezunu olduğunu ve bu hafta oynayabilmesi için gerekli işlemlerini yetiştirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.
 
Süpriz bir haber oldu gerçekten...

Oyuncu hakkındaki istatistik bilgilerini bulmaya çalışıyorum umarım bize fayda sağlayabilir
 
Ortalama bir oyuncu gibi duruyor.Ama Connecticut mezunu olması baya güzel.Daha genç.Ünsal abi bizi bilgilendirirsen tabi senin de bilgin varsa bu oyuncu hakkında çok iyi olur.
 
Videolarını izlediğim kadarıyla içeriye driveları olan,ribaunt almaya niyetli(özellikle hücum ribauntları konusunda),atışları bence Fitch gibi etkili olmasada bize yarar sağlayabilecek bir oyuncu..
 
Denham Brown. Denham, NCAA’de dört sene boyunca Uconn formasını terlettikten sonra draftlara girmiş. Pozisyon olarak gard/forvet oynayabilen Denham’ın kariyerinde büyük başarılar yok. Dört yıllık NCAA macerasını 9.4 sayı, 3.9 ribaunt ortalamalarıyla tamamlamış.En önemli başarısı Uconn tarihinde bin sayı barajını geçen 39. oyuncu olması. Süper yıldız olma potansiyeli yok gibi.
 
Denham Brown, Galatasaray Café Crown’da

Galatasaray Café Crown, yeni bir yabancı oyuncu transfer etti: Denham Brown...

Bugün Türkiye’ye gelip Galatasaray Café Crown ile sezon sonuna kadar 1 yılı opsiyonlu sözleşme imzalayan Denham Brown, son olarak NBA Gelişim Ligi (NBDL) takımlarından Tulsa 66ers forması giyiyordu. Bu sezon 42 maçta oynayan ve 23 kez ilk 5’te başlayan Brown, maçlarda ortalama 35 dakika süre alırken 5.4 ribaund – 18.6 sayı istatistiğiyle dikkatleri çekti.

NBDL’in en skorer 5. oyuncusu olan Brown, sayı ortalamasında ise şu anda ligin 7. en iyi ismi durumunda. Genç forvet, geçen hafta Sioux Falls Skyforce karşısında 26 sayı – 7 ribaund’luk performans sergilerken yalnızca 1 top kaybı yaptı.

Yüzde 43’lük 3 sayı yüzdesiyle de göze çarpan Denham Brown, Connecticut Üniversitesi mezunu. Kolej liginde Connecticut Huskies formasıyla ortalamasını her sezon biraz daha yükselten Brown, 2005’te 9.4 sayı – 3.9 ribaund ile oynadı.

Lise yıllarında bir maçta tam 111 sayı atarak ABD’de hayli ses getiren ve 2003’ten beri Kanada Milli Takımı’nda da forma giyen Brown, geçen yıl NBA takımlarından Seattle Supersonics kadrosuna dahil edildi. Burada beklediği şansı bulamayan Brown, kariyerine NBDL’de Tulsa 66ers ile devam etti.

Denham Brown
Boy: 1.98
Kilo: 100
Doğum Tarihi: 6 Ocak 1983
Doğum Yeri: Toronto / Kanada
Mevki: Şutör Guard / Forvet
Geldiği Takım: Tulsa 66ers
 
Taner, ABD'de ve özellikle NCAA'lerde oynanan basketbolda hücum ribauntu, savunma ribauntu gibi hücum oyuncuları için. Yani hepsi giriyor ve girmesi söyleniyor, bu yüzden savunma ribauntundan sonra bolca hızlı hücum seyredebiliyoruz.
 
Marcus Williams ile takım arkadaşıymış ki o sene Connecticut çok iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen herkesi şaşırtmıstı ve başarılı olamamıştı.Bu oyuncu çok hızlı fast breake çıkıyor gibi duruyor.Fitch Mitcheal ve Brown üçlüsü çok iyi dış alanı organize edebilirler.Ama bakalım uyum sorunu çekecek mi ?
 
Yarın oynar mı acaba?

Mesajlarımızda kullandığımız dile biraz daha dikkat lütfen - Ömerhatam nedir ömer abi???
 
bunu bekliyordum ilk önce hayırlı olması dileğiyle play off larda daha da basarılı olcagımıza inanıyorum ben de şimdi arastıracagım bir seyler bulursam yazarım buraya tekrar hayırlı olsun
 
hayırlı uğurlu olsun.inşallah ksa zamanda katkı sağlar.
 
Sezon başından beri ilk defa mesaj yazmama sebep oldu bu transfer.
Takımda pozisyonu 3 numara olan bir oyuncu yoktu, dolayısıyla bu transfer cuk oturdu diyorum, tabi önceden yorum yapmak yanlış ama bir parça da olsa savunma yapabiliyorsa Brown tam işimize yarar. Yönetimin hem Hadley hem de Serhat'ı göndermesinin ardından bu pozisyonda çok sıkıntı çekiyorduk.
Kötü bir performans sergilemezse Brown'un ilk 5'te yer alması iyi olur düşüncesindeyim.

Mitchell-Mithat-İsmet
Fitch-Murat
Brown-Tufan
Burak-Graves-Tolga
Fatih-Cemal
 
evet benim içinde beklenmedik bir haber oldu özellikle şut yüzdesine baktığımızda bizi tatmin edebilecek potansiyele sahip gibi gözüküyor
takımımıza hayırlı uğurlu olsun
 
Hayırlısı olsun. İnşallah beklediğimiz katkıyı alırız ve özellikle play-off'larda göstereceği performansla bizleri memnun eder. İstatistiklerine baktığımızda iyi bi oyuncu gibi duruyor. Oyuncuyla ilgili daha geniş bilgileri bilen arkadaşlar varsa aktarsınlar iyi olur. Bende şimdi videoları filan varsa bakacağım. İnşallah iyi bi transfer yapmışızdır. Kulübümüze hoşgeldin Brown...
 

Üst