Denham Brown

Re: Dee Brown Maccabi'de

Sevgili Alperen ozur'e gerek yok. Adamin mayasi bozuk ise burda seni degil Adeleke'yi sorgulamak gerekir :) . Neden gelmedigi sorusuna ise, Yonetim daha iyi bir oyuncu arayisi icindedir umarim. Yoksa bosa akan zamaninimiza yazik olacak.
 
re: Dee Brown

Çin ligi de basketkbolun Katar'ı oldu gerçekten. Neyse başarılar dileyelim orada ama aklımda her zaman overrated bir oyuncu olarak kalacak.
 
re: Dee Brown

bu arada dee ve ganies aynı takımdalar...ikili oyunlarıyla ciddi istatistik yapabilirler ...

çarşamba günü dee 28 sayı 5 asist , ganies 43 sayı 16 ribaunt
 
Dee Brown

Bizden ayrıldıktan sonra , Nba'e dönüp şansını Washington ve Phoenix ile denemiş ama tutunamamıştı.. Maccabi Te Aviv ve Air Avellino maceraları sonrası artık Avrupa'da da oynamıyor.. Geçtiğimiz sezona Çin'de başlayıp Puerto Rico'da bitirmiş.. Şimdi kaset çalışmaları için Miami'deymiş galiba..

Maç önceleri shoot-aroundları bile kulaklığı ile müzik dinleyerek yapan bir adamdı. İzin verseler maçta da dinlerdi.. Hiç sevmiyorum şu hobilerini veya ikinci işlerini basketboluna karıştıranları..Baron davis de sürekli kısa film çekiyor sözde..

Onu olmayan şutu ve kaybettirdiği maçlar ile hatırlayacağım. En çok da Banvit'e deplasmanda kaybettiğimiz kritik maç ile..

İçeride oynadığımız bitik Efes Pilsen maçı herhalde en iyi maçıydı..

Aslında NCAA kariyerine göre çok geri kalmış bir oyuncudur. Illinois'da D.Williams ile ortalığı toz duman etmişlerdi.. Çok eskide kaldı.
 
Emre abi,

o maçtan önce birisi GsBasket'de olan olumsuz yorumları ona tercüme etmiş, o da epey sinirli ve hüzünlü bir biçimde maça çıkmıştı.

Sezonun son maçıydı, play-off daki yerimizi belirleyecekti, 92-76 kazanmıştık o maçı, Dee 25 sayı 6 asistle oynamıştı hiç unutmam. O maçta hatta tek gözle oynadı desek yeridir.
 
O seneki kadronun en yüksek maaşlı ve en çok aksayan oyuncusuydu. Dee yerine iyi bir oyun kurucumuz olsa biz o sene Uleb'i alırdık. Bireysel yetenekleri çok fazlaydı ama kritik anlarda saçmalayan,mental problemleri yüksek bir oyuncuydu.
 
bu arada dee ve ganies aynı takımdalar...ikili oyunlarıyla ciddi istatistik yapabilirler ...

çarşamba günü dee 28 sayı 5 asist , ganies 43 sayı 16 ribaunt


Çin ligi mi :) Gaines oranın micheal Jordan'ıydı en son. :) Ben de Dee Brown'ı severdim. Bo Mccalebb gibi bir isim olacakken kendini sadece hızlı hücum uzmanı olarak geliştirdi. Set oyununda ne yapacağını pek öğrenemedi. Yazık etti kendisine. Fast break hücumlarında Robert Hite'la birlikte başlattıkları hızlı hücumlar çok eğlenceliydi. Gerçi Dee 2 saniyede bitiriyordu sayıyı yapıyordu. epek tadını çıkaramıyorduk ama :) Neyse Gaines ve Dee unutulmyacaklar. Bir de Owens vardı o nerede aceb :)
 
Teşekkür. Azovmash'ta olduğu yazıyor da vikipedia'da filan. Bu sene başka takım yazmamışlar o yüzden sordum. Belki bırakmıştır basketbolu.
 
Arkadaşımızı önümüzdeki sezon Türk Telekom'da izleyeceğiz. Lakin ortada iyi bir takım yok, başarılı olamayabilir.
 

Üst