Disiplin Kurunlundan ceza yağdı

Disiplin Kurulu'ndan ceza yağdı


Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu toplanarak hakem ve gözlemci raporlarını görüştü. Kurul, Galatasaray- Büyük Kolej maçındaki olay nedeniyle verilen cezayı da açıkladı.

Buna göre Galatasaray ile Büyük Kolej arasında oynanan ve Galatasaraylı oyuncuların da katıldığı trübübün olayları kurulda görüşüldü. Disiplin talimatları çerçevesinde Galatasaray'da forma giyen Burak Sezgin, Gökhan Üçoklar ve Mert Uyguç 'a 3'er maç men ceza verildi. Ayrıca ceza alan her oyuncuya da 1.5'ar milyar para cezası kesildi.
 
of

allah kahretsin tam ivmemiz yükselirken bu cezalar ağır ve kötü oldu.Bu çok kötü oldu burak yok 4 numara kim oynucak???cihad mı? yoksa ufuk gürgenmi?Bence itiraz edilsin biraz önce bu cezalara
 
-GALATASARAY'DAN CEZALARA TEPKİ-
Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Menajeri Turabi Genç, Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun, erkek takımı oyuncularından Burak, Mert ve Gökhan'a verdiği cezalara tepki gösterdi.

Turabi Genç yaptığı açıklamada, bazı köşe yazarlarının olayları bilmeden bu konuda yaptığı haberlerle disiplin kurulunu yönlendirdiğini iddia ederek, ''Disiplin kurulu, kamuoyu baskısı sonucu bu cezaları verdi. Bu haksızlık. 3 oyuncumuz, ailelerini korumak için tribüne çıktı ama kimseye vurmadı'' dedi.

Medyada ''Niye ceza kesilmiyor'' biçiminde yazılar çıktığını kaydeden Genç, ''Galatasaray düşmanlığı var. Nedir bu anlamadım. Federasyonu tehdit eder şekilde yazılar yazıldı. Bunun sonucunda cezalar kesildi. Tahkim Kurulu'na itiraz edeceğiz'' diye konuştu.
 
polemiğe girmeyeceğim kimseyle ama özellikle mert in cezası kesinlikle kaldırılmalı.. gerçi enaz süre alan oyuncumuz olsa bile adil değil.. turabi genç in söylediği doğru bencede.. paralı yazarların istedikleri ve yönlendirmeleri sonucunda bu karar çıkmıştır
 
Bu cezalar neden Ülker maçı öncesi verilmiyor. bunda artniyet aramak gerekir Ülker'in bizi yeneceği gün gibi ortada olduğu için kaderimizi belirleyecek İtü, Telekom, Darüşafaka maçlarını kapsıyor Ülker maçı öncesi verilse Daçka maçına oyuncular yetişirdi. bunda kesinlikle artniyet
var kaderimizi etkileyecek 3 maçtada yoklar.
 
Sinir anında bir yazı yazmıştım.Değiştirmeye karar verdim.Burak'ın cezası kabul edilebilir.Ama 1 veya 2 maça düşürülmesinin de adaletsiz bir tarafını göremiyorum.Yalnız Mert ve Gökhan'ın fiili bir müdahalesini göremedim.Onlara ceza verilmesi hiç doğru değil.Özellikle şaşşakçı yazarların yazıları nedeniyle... :x Bence itiraz edip Burak'ın cezasını indirmek,Gökhan ve Mert'in cezasını da ortadan kaldırmak için uğraşılmalı.
 
Cok kotu bır olay cezada haklı ama bu kadra ters bır zamanda gelmesı dahada garıp..

Bırde neden bırı İpkecçide oynadıgmızı yazabılrımı...
 
NBA'da ki cezayı hatırlayınca efendice 3 maç ceza verene teşekkür edip,kenara çekilmek en güzeli.

Turabi Genç de her olaydan sonra garip ağlama sızlamalarla kendi camiasına uygun tavırlar sergiliyor. İnandırıcılığı kalmadı...
 
O değil de sence cezalar çok mu ağır abi?

Ben Galatasaray taraftarıyım, basketbol takımı için çabalıyoruz ama şahsi fikrimdir federasyonun verdiği cezalar ağır değil, bilakis hafiftir !

Ron Artest, Bruce Bowen ve Jermain O'neil farklı birşey mi yapmıştı?
 
Ardaya kesinlikle katılıyorum, cezalar çok ama çok hafif olmuş, şu durumda mantıklı olmak lazım turabi abiye dışarıdan etki bilmemne demek yakışmamış! Ne yani ödül mü vereceklerdi artık 3 maçtan ötesi( ki 2 ye bile düşürmüşler.Hakikaten saçmalık)
Arda o arada son adam bowen değil stephen jackson...
 
cezalar yerinde...

peki m. uslu'ya ülker macindan sonra (galba) soyunma odasina giden rakibine saldirdiktan sonra ceza verilmismiydi???
 

Üst