Disiplin Kurunlundan ceza yağdı

Farkli birsey yapmislardir tabiiki.
Indiana-Detroit macinda sadece bu 3 kisimi kavgaya karisti.
Bir suru adam daha ceza aldi 1 mac civarinda.

Iki buyuk fark gostereyim.Oncelikle bu saydigin uc isimde fiziki mudahelede bulunmuslardir seyircilere

Diger farkta NBA de sezondaki mac sayisiyla bizim sezondaki mac sayisi.

Bence Burak 2 mac almaliydi.Diger oyuncularda para cezasi.
 
Indiana-Detroit maçıyla bu olayların uzaktan yakından alakası yok.Galiba Burak'ın ufak bir müdahalesi oldu.Onun dışında hiçbir fiili darbe yok.Zaten Mertle Gökhan'ın darpla alakası bile yok.Oyuncular oraya ailelerini korumak için çıktılar.Indiana-Detroit maçında boksörler gibi seyirci dövmeye değil.Bir 30 maç verselerdi keşke.
 
Keşke bu cezalar, kendi içimizde daha da ağır olarak verilseydi, ama maç oynamama cezası olmasa idi.
O kadar sevenimiz var ki,
Spor yazarı ulemalar işlerini güçlerini bırakıp konuyu gündemde tuttular , ve emellerine ulaştılar, kına yaksınlar.
Burak'a ve diğerlerine de ders olsun.
Hissi bir davranışın sonu nerelere vardı, keşke olaylar hiç olmasa idi ve ITU maçı böyle bitmeseydi.
 
bizim yönetim zaten yeterince ceza veriyo üstelik sadece üç oyuncuya degil bütün takıma

cezalar bence de hiç adil degil, burak belki sezonu kapatsa bişey demezdim (NBA örneğinde olduğu gibi) ama gökhan ve merte verilen cezalar federasyonun ayıbıdır tamamen.
 
ismet bademin bu sabah ki yazısı:

İstifa edin

Galatasaray bir kaç emekçi, bir kaç gönül veren idareci ile ayakta durmaya çalışırken onca sıkıntıları yetmezmiş gibi, ceza kurulununda gadrine uğramış durumda. Ceza kurulunda olanların basketbolla yakından uzaktan ilgisi yok galiba!

Ben yeniden yapılanan basketbolda ceza kurulunun Turgay Demirel’den talimat alarak Galatasaray’ı cezalandırdıracağını tahmin etmiyorum. Ama el insaf beyler! Olaylı maçın üzerinden iki hafta geçiyor, tık yok. Tam can alıp verme maçı olan İTÜ maçından 20 saat önce, cuma günü saat 13.00’ten sonra ceza tebligatı yapılıyor. Bu saatten sonra bu ceza için Galatarasaylı idareciler nereye, kime müracaat edecekler? Allah aşkına böyle cezalandırıcılık olur mu? Türk basketbolunun başına gardiyan olarak seçilmediniz! Siz adaleti dağıtacaksınız! İki hafta neden bekliyorsunuz? Tabii korkudan değil mi? Yakın arkadaşım olmasına rağmen, gitmediği, görmediği maçın içinde olanlar için oyunculara ceza isteyen Erman Toroğlu için sadece, “Lütfen basketbolun yakasını bırak” diyorum. Allah aşkına kim sana bu konuda bilgi verdi de bu işe bulaştın. Basketbolda onca yaşanan güzellikleri pas geçenlerin basketbolun içinde arasıra yaşanan kötü birşey olunca, ilgisiz televizyonlara ve yazarlara konu oluyoruz. İşte böyle anlarda Toroğlu yazdı diye korkudan ceza verenleri kınıyorum. Ve hemen istifaya davet ediyorum. Böyle haksızlıkların peşindeyiz. Herşey bir yana, Erman’a ve o ceza kurulu üyelerine şunu soruyorum... Tribünde oturan karınıza, annenize bir sataşma veya saldırı olursa acaba popolarınızın üzerine oturur olayları izleyerek vurdum duymaz davranabilir misiniz? Bu sezon verilen bütün cezalar son derece tutarsız! Bunları artık teker teker dökmeye kararlıyım. Galiba çiçek böcek derken basketbol dışındaki, yazarlar basketbolu yönetiyor. Ceza kurulu da ona göre gerekeni yapıyor! Bence daha uzatmadan ceza kurulunu istifaya davet ediyorum. Ceza kurulu kararını GSGM bünyesindeki, tahkim kuruluna iptal ettirme şansı var mış! Bu nasıl özerkliktir? Anlayamadım. İTÜ bileğinin hakkı ile söke söke maçı aldı. Pegasus Harun’u seyrederken büyük keyif duyuyorum. Kemal Tunçeri inanılmaz iyi oynuyor. Lüle lüle saçları ile “Cesur Yürek-Braveheart” ı oynuyor. Serdar küllerinden doğdu. Reha çok çok iyi. Kısaca iyi bir uzunları olsa başa oynarlar.
 

Üst