Dursun Özbek

Gerçekten sabırlı üyeler var. Ben orada olsam çoktan kürsüye atlayıp yaka paça indirmiştim bazılarını. Karaktersizler utanmadan milleti tehdit etmeye kalkıyorlar "ibra etmezseniz şöyle olur, böyle olur" diye. Ne olur ulan? Siz kimsiniz millete ahkâm kesiyorsunuz derin GS bozuntuları!
 
Ne kadar çok tasmalı satılmış varmış. Gerçekleri duymaya tahammül bile edemiyorlar. Ellerinden gelse üyeleri konuşturmayıp oylama yapmadan direkt bitirecekler genel kurulu. İbra edecek olanların Allah cezasını versin. Alkışlayan elleriniz kopsun menfaatçi yalakalar.
 
Zihniyetlere bak rezil dinozorlar! Hepsi hümanist, sevgi pıtırcığı kesildi. Dursun iyi niyetliymiş! Orası iyi niyet ölçme yeri mi lan? Son konuşan kelin de bıyığına sövenler haklıymış. Omurgasızlar ordusu resmen. Bunlar değil Galatasaraylı insan bile değiller.
 
Daha iki kelimeyi bir araya getirip konuşmayı beceremeyen, her sözü yalan olan yağlı suratlı bir düzenbazın başkan olduğu daha kötüsü yalakalarınca ayakta alkışlandığı bir kulübün batması haktır!

Umarım kısa zamanda kayyuma devredilir, sonra da yabancı sermayelere satılıp o şekilde profesyonelce yönetiliriz. Başka türlü bu rezalet liseli hegamonyasından kurtulma aynı zamanda da bu ekonomik durumla avrupa devleriyle rekabet etme şansımız yok.

Bir de utanmadan helallik istiyor, haram zıkkım olsun Dursun!
 
Hepimize bir görev düşüyor arkadaşlar,mayıs'a kadar süremiz var,en azından elimizde sosyal medya var,bir karar vermemiz lazım,Dursun Özbek'in karşısına mutlaka tek aday çıkmalı,var gücümüzle onu desteklemeliyiz,Ünal Aysal'a rica etmek gerek,toplanılsın etrafında ve güçlü girelim seçime,başka türlü kazanamayız seçimi
 
6 saat kadar süre ile genel kurulu izledim, hayatımda ilk defa bir genel kurul izledim, bugünün Galatasaray için çok farklı bir gün olacağı hissi içimi kapladı hatta yedi bitirdi beni...


Üzelerek kapattım ve dışarı çıktım ve Aqua Florya'da sahilde dolaşırken twitterdan o görmek istemediğim haberi gördüm. Görmez olaydım...

Ama hakettik mi?

Evet hakettik!

Yıldırım Demirören ile kader ortaklığı kurup başkanını satan adamı ilah ettiğimiz için hakettik!

Riva için GYO kurup kazanılacak paranın tamamını Galatasaray'ın kurtuluşu olacağında bunu reddeden adamlara sesimizi çıkartmadığımızda hakettik!

Şikeci adam çıkıp "Hepinizi değiştireceğiz" dediğinde başkanımızı savunmadığımız için hakettik!

Genel kurulda Dursun Özbek'in Beşiktaş'lı karısına "Bu tüzüğümüze aykırı diyemeyip" (Ki aslında bende denilmesini tasvip etmiyorum, bir insanın eşine laf etmek erkekliğe sığmaz) , Ünal Aysal'ın karısını genel kurulda ağzına meze yapan genel kurul üyelerine ses çıkartmadığımız için hakettik!

İnşallah daha da beter oluruz!

Çünkü biz bunu hakettik!
 
Canınızı sıkmayın arkadaşlar. Kulübün borcu 3 milyarı görmüş zaten, elde de bundan 2 sene önceki gibi ne bir arazi, ne de mülk var. Galatasaray dahil Türkiye'deki tüm dernek kulüplerinin kaderi öyle ya da böyle satılmaktan başka bir şey değil. Bu tarz saçmalıklar sadece kulübün satılmasının önündeki süreyi kısar, o da belki de bizim için daha hayırlısı olur. Tek dileğim bu satılma durumunda Galatasaray'ı adına yaraşır şekilde yönetecek kişilerin sahiplenmesi. Hiç yoktan üstünden alenen nemalanacak, bir iş kapısı gibi kullanacak insanlar kulübün sahibi olacağı için en azından çalmak için kendilerini kılıf uydurmayacak, kendi şirketlerini ayakta tutmak için de canı gönülden ve en şeffaf şekilde görevlerini ifa edeceklerdir. Yarın bu kulübü alacak hiçbir yabancı veya yerli yatırımcı da kulübe bugün başımızdaki Galatasaraylılar kadar zarar vermeyecektir, emin olun. Hatta parası yeter mi bilmem ama Özbek bile gelip bu kulübü satın alsa kendi başkanlığındaki gibi yönetmez. Çünkü o zaman çalacağınız paranın da kendi pantolonunuzun sağ cebinden alıp sol cebine koymaktan bir farkı olmayacak. Hal böyle olunca belki 110 küsur yıllık Galatasaray camiası da çok uzun zaman sonra adına yaraşır bir şekilde yönetilebilir.
 
Ülkedeki siyasi iktidar değişmedikçe Ünal Aysal kesinlikle geri dönmez. Haklı da. Ben olsam ben de dönmem.

Öyle dik duran, kimseye biat etmeyen, konuşunca dosta güven düşmana korku veren, donanımlı, vizyoner bir başkan bir daha görür müyüz bilemem. Kıymetini bilemedik. Haketmiyoruz da zaten.

Adam federasyonla ayrı, biat etmediği için iktidarla ayrı, içimizdeki hainlerle ayrı uğraştı. Sonunda ne oldu? Galatasaray daha fazla zarar görmesin diye gitti, o da " kulübü batırdı, kaçtı gitti" diye lanse edildi üstelik her defasında geldiği ve gittiği zamanlardaki borç belgelerini genel kurullarda sunmasına rağmen.

Bugünkü genel kurulda yeğeninin arkadaşlarıyla otel konaklama masrafını kulübe fatura eden eski başkan bozuntusu için "Dursun şöyle iyi niyetlidir, böyle melektir, Galatasaray'ın parasına tenezzül etmez, oylama bile yapmaya gerek yok" diyen Hayri Kozalak denen dinozor var ya; Aysal için demediğini bırakmıyordu. Zimmetine para geçirdiğini bile edepsizce iddia ediyordu. Böyle neye/kime hizmet ettiği belli olmayan kulüp içindeki hain asalaklar doğal olarak hazetmiyordu Aysal'dan.

Şikecilere şikeci dediği için, Galatasaray'ın hakkını her yerde savunduğu için, tüm branşlarda zirveye çıkardığı için, hiçbir zaman fakir/mağdur edebiyatı yapmayıp başı dik durduğu için, kazmalarla dolu takımları yıldızlarla tanıştırdığı için, federasyonla gizli gizli görüşüp anlaşan, telefonlarına bakmayan, kendisini yarı yolda bırakan teknik direktörü kovduğu için düşmanı çok oldu Aysal'ın.

Her kesimin kendisine biat etmesini isteyen, kulübü sarayın piliyle çalışan Abdürrahim gibilerin yönetmesini isteyen siyasi iktidar değişirse Aysal belki döner fakat öyle olsa bile zor. Tek çare kalıyor; o da satılmak. Niçin biz de PSG gibi olmayalım? Hatta bu taraftar gücü ve Avrupada başarı kazanmaya endeksli genlerimiz ve tarihimizle daha iyi bile oluruz. Yeter ki şu liselilerden kurtulalım.
 
Ünal Aysal'a belli medya kuruluşlarının kanallarında sürekli iftiralar atılıyor aynı kanallar Dursun Özbek'i sürekli övüyorlar.Buradan bazı şeyleri anlayabilirsiniz.Ünal Aysal döneminde şampiyonlar ligindeydik,euroleague'deydik ve en önemlisi gerçekten aslan gibi bir duruşumuz vardı.Hala Ünal Aysal Galatasaray'ı batırdı diyenlere Dursun Özbek'li günler layıktır.Keşke diyorum Ünal Aysal 2000'li yılların başından beri kulübü yönetiyor olsaydı,şu an bambaşka bir ortam olacaktı.

Divan'da beni üzen bir görüntü oldu,Haldun Üstünel'i Dursun Özbek'in sevinç sahnelerinin yakınında gördüm ve çok şaşırdım.

Son olarak bu gece şunu yazayım " Efsanelere geri dönmek yakışır,dönüşün muhteşem olsun Ünal başkan " bu şartlar altında tek ümidim budur.Olur mu ? Zor gözüküyor ama hayat bu,bekleyelim ve görelim
 
Kararı saygı ile karşılıyorum. tek isteğim bu adam bir daha Galatasaray başkanı olmasın.
 
Men senin bu emellerine nece dözüm
Men ne diyim daha sene yoktur sözüm
Sırf sıfatından su içmeyir gözüm
Cinlere şeytanlara benziyirsen
Cinlere şeytanlara benziyirsen
Acayip hayvanlara benziyirsen
Acayip hayvanlara benziyirsen
 

Üst