EL | VICI Aistes:91 - Galatasaray:86

Çok şansılardı ama bunu da kabul etmek lazım.

Şu abuk zubuk şutlara el kaldırmamız lazım artık.
En çok canımızı yakan şutlar bunlar. Kopma noktasıydı bugün ki üçlük.
 
Vallah çok ilginç Aynı maçımı seyrettik diyorum ben:)) Seimone'un kaç top çaldığına bakamadım istatistiklerde Ki çalamadığı ama youn dışıan attığı topları saymıyorum. Bahar maçın büyük bölümü oturdu kenarda. Son iki 3 lük soktu maçın kahramanı yaptınız. Bugün Doneeka'dan istediğimiz verimi alamadık. Seimone çok istekliydi Melisa en hırslı oyuncumuzdu ışıl ile birlikte. Sylvia sakatlandı başka oyuncu osla o pozisyonda kenara da gelebilridi. zaten dizi sakat ama kaldı sahada. Takım ayağa kalkmak için bir isyanı başlatmak için silkinmeye çalışıyor. Ben şahsen hisssediyorum o sesleri. Diğer deplasman maçlarımızla bir tutmayın bu maçı bu yüzden.
 
Bu yenilgi dünyanın sonu deil bence gruptanda cıkarız.Ancak sorun şu ki biz bu savunmayla bu sene hep armut toplarız bu kadar yatırımda boşa gider.Hem ligde hemde avrupada ilerleyen turlarda başarı için bu takımın daha iyi savunma yapması lazım.Yapamıyosa yaptıracak birinin getirilmesi lazım.
 
Maçı izleyemedim ama Halcon'u ve Spartak'ı yenen takım için şansa sayılar buldu denmesi pek de doğru olmamış. Bizim de evimizde yendiğimiz rakipleri dışarıda yenemiyor olmamız kenar yönetimine de küçük bir eleştiri gerektiriyor diye düşünüyorum.
 
sezon başından beri aynı şeyi söylüyorum ve bir sürü arkadaş beni eleştiriyor
bu takım avrupada kesinlikle iş yapmaz
türkiye de final zaten garanti gibi
eğer lig arasında yerinde takviye yaparsak biraz şansımız olur yoksa yine şerefli 2. olur :(
 
Tam havayı yakalıyoruz derken bu mağlubiyet kötü oldu. Basketbolda işin şans faktörünü konuşmak en sevmediğim nokta ama ben bu kadar şanslı bir şut performansı izlememiştim açıkçası. Soktukları 14 şutun en az 3'ünde bariz şans faktörü vardı ancak yenilgiyi buna bağlamıyorum tabii ki.

En önemli silahından eksik rakibimiz, ilk 5 dakika sonunda nasıl oynayacağı gösterdi bizlere. Biz bu üretkenlikten uzak hücum performansına bir çare bulamıyorsak, öz eleştirimizi yapacağız. Bu noktada teknik ekibin de uzun süreli adam adama savunma tercihi de irdelenebilir. Bir ara 3-2 alan savunmasıyla bir kaç pozisyonda başarı sağladık ancak bu seferde ortadan delindik. Bu dakikalarda 1-3-1 veya 2-3 alan savunmasını denemedik hiç. Madeni bulan Kaunas'ta çok iyi işledi gerçekten.

Hücumda bugün göze çarpan eksik nokta 2 maçtır iyi katkı veren Doneeka'ydı kesinlikle. Şutları girmedi ve istediği ritmi yakalayamadı. Ancak böyle dakikalarda tempoyu arttırmasını beklerdim aynı Samsun maçında olduğu gibi. Skoruna kafayı takması katkısını düşürtür ancak onun kazandığı güveni kaybetmemesi önemli.

Işıl & Bahar ikilisinin performansı sevindiriciydi. Özellikle Bahar'ın son dakikalarda bulduğu kritik basketler, gelecek maçlarda daha etkili bir Bahar izleyeceğimizi gösterdi.

Son iki maçı kazanarak önümüze bakacağız artık. Aynı Spartak maçı gibi Halcon karşısında da alınacak galibiyet, takımın iyi moral bulmasını sağlayacaktır.
 
Yenen 90+ sayı, kaybedilen önemli bir deplasman. Şu maçı alsak ne güzel olurdu ya, nasıl kaybederiz anlamıyorum.

Deplasmanlarda 0/5, ne güzel istatistik oldu.
 

Üst