Emre Çolak

Hersey kendi elinde, calisir güclenirse efsane olur. Yoksa Mehmet Güven vb. oyunculardan bir farki kalmaz kaybolur gider.
 
Katılıyorum.Emre Çolak'ı iki sene sonra Range Roverıyla bebek sahilinde görürsünüz saha da göremezsiniz bu kafasını değiştirmediği sürece.
 
Emre B. ilk parası ile araba aldı diye Fatih Terim'in neler yaptığını bir hatırladımda adama olan sevgim tavan yaptı.

Başıboşluk diz boyu bizde bugün.
 
Arda'ya yapılanın aynısı yapılmalı. Kiraya verip devamlı oynayabileceği bir Süper Lig takımı varsa ona gönderilmeli. Yoksa kazanılması gerçekten zor..
 
biraz fazla bulutların üstünde gibi geliyor bana. Tamam iyi oynadı oynuyor ben de kabul ediyorum ama henüz bişeyleri halletiim demesi için çok erken. Fatih Terim çok büyük şans umarım onu kullanır.
 
Helal olsun. Dikine giden Türk oyuncu. Ezilmeyecek kadar kuvvetlenirse iyi oyuncu olur. Bu şartlarda iyi bir yetenek. Şimdi hakettiği sahiplenmeyi bulması lazım taraftardan.
 
Semih'i kesin olarak kazandık ama Emre Çolak için zamana ihtiyaç var.Kontenjandan dolayı oynadığını düşünmüştüm ama Engin'e de tercih edildi bugün.Bulutların üstüne çıkarmaya çalışmak yanlış.Kuvvetlenip adam eksiltmeyi de becerirse yıllarca forma giyer.Ama performansında standart olması kafi şu an.
 

Üst