Çok iyi bir Galatasaraylıdır ve yaptıkları için de çok teşekkür ederim. Gerek şirketinin gerek de kendisinin reklamını da çok güzel bir şekilde yapmıştır. Gelecek sezon bunun bedeli 2.5 milyon dolar olamaz artık.
Zamanında basketbol ve voleybol gibi şubelerini bağımsız yapabilseydik yine başarı gelirdi. Bu şekilde olur ve bunun yanına sponsora da söz hakkı verirseniz şubede gerisi geliyor zaten.Futbol harici branşlara birileri yeter ki yatırım yapsın,destek olsun isterse amacı reklam olsun.Erden bey için demiyorum bunu.
Keşke her branşta en iyi,en mücadeleci kadroları kuralımda diğer takımlar atıp tutsalar bizim hakkımızda.
Çok iyi bir Galatasaraylıdır ve yaptıkları için de çok teşekkür ederim. Gerek şirketinin gerek de kendisinin reklamını da çok güzel bir şekilde yapmıştır. Gelecek sezon bunun bedeli 2.5 milyon dolar olamaz artık.
Buna çok katılmıyorum. Bu Nef projesi ''Yenilmez Armada'' ''Euroleague vizyonu'' ''büyük basketbol Aş projesi'' vs gibi sözlerle pazarlandı. Bütçe o büyük sözlere uygun olmayınca da bu geçiş sezonu ilerde çok daha iyi olacak vs denildi. Takım da bu sezon oldukça küçük bütçesine rağmen çok iyi işler başardı. Bundan sonrası için bütçenin büyümesi gerekiyor. Her sene küçük bütçelerle bunu başaramazsın. Bu sezon yaratılan kıvılcım bir ateşe dönüşmeli ve Galatasaray bundan sonrası için Euroleague hedefine doğru bir şekilde yürümeye başlamalı.Ödemeler bu yılki gibi sorunsuz gittiği müddetçe verilen parada bir problem görmüyorum amacı reklam ya da değil bunu yapıyor. Daha iyisini yapabilecek varsa kimsenin önünde durduğunu zannetmiyorum açıkçası. Ki kendisi de muhtemelen bu ivmelenmeyi kırmak istemeyip gerekeni yapacaktır.
Mükemmel tanımlama.Galatasarayda basketbol şubesini kimse 2 milyon dolara kapatmamalıdır bu geçiş yılı hariç.
Buna çok katılmıyorum. Bu Nef projesi ''Yenilmez Armada'' ''Euroleague vizyonu'' ''büyük basketbol Aş projesi'' vs gibi sözlerle pazarlandı. Bütçe o büyük sözlere uygun olmayınca da bu geçiş sezonu ilerde çok daha iyi olacak vs denildi. Takım da bu sezon oldukça küçük bütçesine rağmen çok iyi işler başardı. Bundan sonrası için bütçenin büyümesi gerekiyor. Her sene küçük bütçelerle bunu başaramazsın. Bu sezon yaratılan kıvılcım bir ateşe dönüşmeli ve Galatasaray bundan sonrası için Euroleague hedefine doğru bir şekilde yürümeye başlamalı.
Doğru bir yapılanma için Nef'in katkısı kalıcı olarak 3-4 milyon dolarlara çıkmalı. bir o kadar da kulüp koymalı ve bu yapı ve ortaklık kalıcı bir temele oturmalı. Dolayısıyla AŞ konusu da netleşmeli ve her şey imza altına alınmalı. Basketbol şubesinin yönetimi yine Erden Timur ve ekibinde kalsın Nef 4 milyon dolar koysun kulüp 3-4 milyon dolar koysun ve minimum 5-6 milyon dolarlık bir oyuncu bütçesi gerçekleşsin. Yapılanma dediğin böyle olur ve bence de Galatasarayda basketbol şubesini kimse 2 milyon dolara kapatmamalıdır bu geçiş yılı hariç.
Kimse Efes ile bütçe olarak yarışmamızı beklemiyor ama senin rakibin FB hala küçülmeden basketbola belli bir yatırım yapıyorsa sen de onun kadar olmasa bile gereğini yapacaksın.
Zaten benzer şeyleri savunuyoruz sonuçta ikimizin de istediği şeyler benzer. Sadece verilen parada sıkıntı görmüyorum kısmına itiraz ettim. Artmalı benceAksini yazmadım zaten ben de.
Dursun Özbek gibi birinin arkasına geçip onu yüceltmeye çalışmasını kabul edemiyorum. Kendisi başkan adayı olsa desteklerdim ama oyum bu tarafa olmayacak.
Saygılar.
Son 1 haftadır Eşref bey ve Adnan Öztürk demediklerini bırakmadılar adama. Adam da isyan ediyor haklı olarak. Buna rağmen Eşref beye başkan olduğu takdirde basketbolda destek vereceğini iddia edenler var
Ne dediler mesela?
Benim gördüğüm sadece Adnan Öztürk şunu söylemiş:
"Erden Timur ile henüz tanışmadım ama şu basketbola yaptıkları bile milyon kere teşekkür etmeye değer. Galatasaray sevdalısı bir isim Erden Timur, kazanırsak onunla devam etmek isterim, sadece basketbolda da değil!” ifadelerini kullandı."
Sadece bir yerde müteahhit yakıştırması yaptığı yazıyor. Bu da bir hakaret sayılmaz.