Çağlar Torun NEF maddi desteği artırma kararı aldı diye yazmış.
Evet bu iyi bir nokta kulüp de bütçeye maddi anlamda destek yapacak daha önce de dediğim gibi en az 4-5 milyon dolarlık oyuncu bütçesi olmalı bu sezon için.Çağlar Torun NEF maddi desteği artırma kararı aldı diye yazmış.
Dursun Ozbek en az 800 oy farkla kazanir.Temenni değil de tahmin yok mu
Benim için sadece basketbolda oluşturulan bu yapı bozulmasın yeter.Geçen yıl 100 milyon dolarla geliyoruz diyenin de parası vardı sözde. Yani taraf olunacak bir seçim değil, Galatasaray için hayırlısı hangisi olacaksa olsun demek varken, hala bir gruba yönelik bir fanatizm var geçen sene hiçbir şey olmamış gibi Çok ilginç.
Benim için sadece basketbolda oluşturulan bu yapı bozulmasın yeter.
Erden Timur:
"Sponsorluk konusunda başkandan affımı istedim. "Ben yine aynı parayı bağış olarak vereyim. hem de başka sponsordan para alırız, iki katı gelir elde ederiz" dedim.
Herkes Galatasaray'a bir şeyler veriyor ama geri alıyor. Ben geri almadım."
Yeni bir sponsor mu gelecek şimdi? Bütçe artacak diye anladım ben.
Stadyum isim hakkı için dedi abi ben çekileyim ama sözleşmedeki parayı geri almayayım diye. Zaten sponsor bulunamadı diye ben oldum dedi.Futbol için konuşmus olabilir mi
Hatta sponsorluk ücreti karşılığı verilen mülkler varmış benim verdiğim fiyatın iki-üç katına satıldı orada da kara geçti dedi.Her halükarda olumlu o halde. Sağ olsun, zor zamanda iyi destek oldu. Şimdi de iyi bir yapının kurulmasına vesile olur umarım. Kahramandan çok işleyen, sürdürülebilir bir düzene ihtiyacımız var.