Errick McCollum

Bu sene yaptıkları ortada ama ben kesinlikle gelecek sene takımımızın 1 numarası olmaması gerektiğini düşünüyorum. Evet takımda kalmalı amma maçın başından itibaren topu onun eline vermeden. Takımın çok daha üst düzey 1 numaraya ihtiyacı var. Mccollum la ikisi 25-15 paylaşmalılar toplam süreyi.
 
Bu sene yaptıkları ortada ama ben kesinlikle gelecek sene takımımızın 1 numarası olmaması gerektiğini düşünüyorum. Evet takımda kalmalı amma maçın başından itibaren topu onun eline vermeden. Takımın çok daha üst düzey 1 numaraya ihtiyacı var. Mccollum la ikisi 25-15 paylaşmalılar toplam süreyi.

Kesinlikle, o zaman Mccollum'un daha iyi bir oyuncuya evrildiğini göreceğiz inşallah.
 
Sayı yönünü tüm Avrupa kabul etti artık. Bence bu sene özelinde McCollum'u asıl tanımlayan nokta o bloktu. 2. lig oyuncusu olarak görülen McCollum seneye NBA'de kontratları kabul etmez de inşallah bizde kalır.
 
Seneye Euroleague inanılmaz merak ediyorum küçük Lasme'yi, ancak şiddetle 2 numara pozisyonunda denenmesini öneriyorum. Hücuma topu taşıyan ve oyun kurmaya kafa yoran bir Mccollum'dan ziyade hücumda onun üzerine oyunlar kurulan ya da çizilen hücumlar tutmadığında son 7-8 saniye "the lender of last resort" olacak kişi olmalı. En basitinden topu yarı sahaya taşırken top sürme stilinden dolayı her an kaybedecekmiş korkusu yaşamak çok geriyor adamı.
 
Pörtlek gözlü kerata eline yüreğine sağlık! Kardeşinin gazına gelip sakın ha kıta değiştirme! Otur oturduğun yerde. Daha Euroleague var oynanacak!
 
Sezon sonuna kadar buton başlığı #3 MVP Errick McCollum olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Çok büyük oyuncu,

Tıkanırsın çözer, rebaund kovalar, blok yapar, asist yapar. Maç kazandırır...
 
NB2K oynayanlar bilir bazi oyuncular "4. periyot" karti vardir. Boyle giderse o karti alir.
Geldiginden beri soyluyorum eksik yonleri var ama hala gelisime acik ve bu eksi yonlerini kapatmak icin elinden geleni yapan bir adam bu.
Bir takimi takim yapan sey yildiz oyuncularinin ne kadar is ahlakina sahip oldugu, samimi olmasi, mucadeleden kacmamasidir. Bizimde boyle oyuncularimiz var, bu yuzden iyi takimiz.
Sevabiyla, gunahiyla bu adam 1 sene daha kalmayi hak ediyor, ben inaniyorum ki yaninda iyi bir PG ile Euroleague' de de onemli isler yapacak, iz birakacaktir.
 
Naçizane fikrim; hakkında "Şansı hakediyor" diye düşünmekten daha fazlasını hakediyor...O da şudur ki, önümüzdeki yıl muhakkak takımda kalmalı.Soktuğu şutlar bir yana, son 30 saniye kala biz TV karşısında "fark 9 maç bitti" derken, faul hakkımızın dolmadığının bilinciyle faul yapmasından bile bir paragraf tespit çıkarabiliriz.
 
Bir cogumuz Mc collum 'un kalip kalmamasi konusunda kararsiz ama birde Mc collum gözünden bakmak gerekiyor olaya .. Eurocup MVP apoleti ve eurocup sampiyonluguna sahip . O bizi tercih edecek mi acaba ?
 
Bir cogumuz Mc collum 'un kalip kalmamasi korusunda kararsiz ama birde Mc collum gözünden bakmak gerekiyor olaya .. Eurocup MVP apoleti ve eurocup sampiyonluguna sahip . O bizi tercih edecek mi acaba ?
Elbette kişisel tercihler basketbolda tek doğru yok ama benim bakış açıma göre McCollum'un kalması noktasında kararsız olanlar bence pek doğru analizler yapmıyorlar gibi ve ayrıca ben bunu son dönemde de söylemiyorum,sene başından beri en kötü oynadığı maçlarda da aynı şeyi söylüyordum,çünkü oyuncuya onun gelişimine inanıyordum,o da beni yanıltmadı.

Diğer taraftan Micov gibi ben bu ülkeyi bu takımı seviyorum,kalmak istiyorum,bu yüzden de daha yüksek kontratları reddederim kalırım derse neyse ama diğer şartlarda çok kolay tutabileceğimizi sanmıyorum kendisini,çünkü micov bunu der hem avrupalı hem de genç bir oyuncu değil ama McCollum hem Micov'a oranla daha genç,hem de amerikalı olması sebebiyle muhtemelen Nba'i zorlamak isteyecektir ama bence kendi kariyeri açısından avrupada kalması daha doğru tercih olacaktır.
 

Üst