Eskişehirspor - Galatasaray | TSL 3.Hafta

Galibiyet çok güzel bir duyguymuş ya =) Çok ihtiyacımız vardı buna şimdi 15 gün ara ve 2-3 transfer gelecek, kaynaşacaklar.Abdürrahim A. açıkladı İbricic bitti diyebiliriz dedi.

Ufuk çok iyi maç çıkardı maaşallah..Hata yapalır,telafide edilir.Onun için iyi yolda kalemiz.
Aydın herkesin aksine topu ayağına aldığında, beni rahatlatıyor bende anlamıyorum.Deplasmanlarda iyi bir yedek olur kesinlikle şu an için.

Ve galibiyet...Mükemmel oldu !
Şimdi herşey çok güzel olacak inşallah..
 
Rijkaard Neill'ı sola çekti gene Hakan Balta'ı almadı oyuna, umarım bundan gerekli çıkarımları yapar Hakan.

İyi başladık ama Eskişehir dengeledi sonradan, kadroya bakınca kazanmamız gerçekten zordu ama kazandık yüzüm gülüyor ya unutmuşuz bu duyguyu.

İnşallah gerekli transferlerde yapılınca çok daha iyi olacak her şey bizim için. Tamam hepimiz inanılmaz üzüldük ama hayat devam ediyor önümüzde alınacak 2 kupa var önce takım ve taraftar olmak üzere tüm camia kendine gelir.
 
Yenilgi olsaydı başlık şu anda sayfa sayısı olarak tavan yapmıştı...

Ufuk iyi kaleci olacak inşallah, zaten başka şansımız yok şu an. En kötü oynadığı haliyle Aykut'tan kötü olamaz, alışırsa da uzun yıllar yabancı sınırı gibi bir sorun olmadan kalemiz emin ellerde olur.

İlk yarının bazı anlarındaki panik anları hariç gayet güzel top oynadık, topu ayağımızda tutma gibi bir niyetimiz var tabii Barış gibi topu durdurmaktan bile aciz biri ile zor oluyor.

Zaten Cana oyuna dahil olduktan sonra orta sahanın rakibi ceza sahası önüne kadar beklemek yerine daha ileri çıktığı da net ortada, tabii bu durum ile Cana'nın da bizim için ne kadar kıymetli olduğu da ortada.

İç sahada olsaydı bu maç, oyunun bu dalgalı tempodaki hali ile kötü oyun denebilirdi ama, deplasmanda -ki özellikle zorlandığımız bir deplasman- çok güzel bir oyundan öte, skoru alıp gelmek çok önemli.

Takımın ihtiyacının da Cana'nın yanına top tekniği idare eder derecede olan bir ön libero olduğu ve bu ikilinin önünde oynayacak geriye dair bir endişesi olmayan "10 numara" olduğu açık bana kalırsa.

Bu ligde oyunun iki tarafını birden oynayan oyuncular -tabii Xavi'yi getirmeyeceksek- bize maç kazandıramaz ne yazık ki, tabii bu saatten sonra çok özel yetenekleri olan biri gelirmi orasını bilemem.

Adı geçen Annan gibi fiziksel olarak kuvvetli, ayağına da yeter derecede hakim bir oyuncu ve adı geçen Misimovic, bize şu durumda ilaç gibi olur tabir-i caizse.
 
En azından kazanmaya çalışan , topu ilerde tutmak için uğraşan , sonuna kadar mücadele eden ve ilk kez kısmen de olsa formasının hakkını veren bir Galatasaray gördük.Bu takımın çok eksiği var.Onlar tamamlanınca çok şey değişecek , eminim.Avrupa'dan elenmiş olabiliriz ama iki senedir şampiyon olamadığımız bir lig ve daha uzun süredir şampiyon olamadığız bir kupa var.Onlara kanalize olma zamanı.

Bu maçı başlangıç kabul edelim.İnşallah devamı güzel olur..
 
Kerem Seçer' Alıntı:
[quote="Kubilay Yelkenci":u8t7nfx7]Yarın 3 transfer açıklanıyormuş Frank Reijkaard.


Nerede söyledi? Hiçbir yerde yazmıyor.[/quote:u8t7nfx7]


Hiç bir yerde yazmaz abi.Basın toplantısında soru sordular.O da transfer dönemi bitene kadar 2-3 oyuncu alacağız dedi.
Arkadaşımızda yarın açıklanacağını düşündüğünden kendinden katmış birşeyler.
 
Mustafa Denizli sayesinde fark ettim :)

Servet'in attığı golde,Servet Baros'un direkten dönen topunu gol sanmayıp sevinmeye koşmasaymış gol yalan olurmuş :)
 
Servet'in golünden sonra başta Servet olmak üzere, bütün futbolcularımız çok sevindi.Böyle bir çoşkuyu uzun zamandır görmemiştim.

3 golden sonraki bir pozisyonda Eskişehir 3 adamla falan gelmiş, bizimkiler 6 kişi falan.Hepsi kendini topun önüne atıyor.İşte biz bunu istiyoruz.Demek ki isteyince oluyormuş bazı şeyler.

Umarım bu galibiyetle herşeye yeniden başlarız.Yenelim-yenilelim umradım değil.Yeterki "adam" gibi top oynasınlar.Yüreklerini sahaya koysunlar.Tıpkı 2008'deki Ankaragücü ve Gençlerbirliği deplasmanları gibi, Fenerbahçe Türkiye Kupası deplasmanı gibi, Fenerbahçe il oynadığımız şampiyonluk maçı gibi, 4-3'lük Bordeaux maçı gibi...
 
Maçı filan konuşmanın alemi yok bence. İsteyince oluyormuş demek ki birşeyler. Değil mi FR , değil mi futbolcular. Taraftarınız yuhaladı , köy takımlarının yöneticileri sizi ve antrenörünüzü küçük gördü. Hadi çıkın biraz daha top oynayın da sonra diyin bize ''siz böyle laf ediyorsunuz ama biz top oynuyoruz , koşuyoruz , istiyoruz'' diye. Vallahi razıyım yeter ki oynayın
 
hayatimda ilk defa kaybetsin istedim galatasaray, kaybetsin de bu kez adnanslar gitsin..
ve simdi galip galatasarayim, hafif bir bayram havasi, ve biz aptal turkler her zamanki gibi gorevini yerine getirmemesine ragmen, yeteneksizligine, beceriksizligine ragmen, koltuguna yapismis kisilere, bir defa daha, tekrardan yeni bir sans vermek arzusundayiz, geri cekip tepkilerimizi, belki bu sefer olur diye..

Bu klüp en son 95 sezonunda avrupa kupalarında eylül'ü görememiş. uyanın !
 
Güzel oldu bu galibiyet.Taraftar olarakta böyle bir galibiyete ihtiyaç vardı.Araya milli takım maçları giriyor.Bu süreçte sakat oyuncular ve takıma katılacak futbolcular hazır hale gelir umarım.Bizim için çıkış maçı olsun Eskişehir.
 
İlk yarı yine futbol adına hiç bir şey yapmayan bir Galatasaray vardı.İkinci yarıda değişikliklerden sonra biraz hareketlenip,bizim gibi sezona kötü başlayan rakibimizi yenmeyi başardık.Ali Turan;gün geçtikçe iyi oynuyor.Tabii çok çok kötü başladığı için,henüz yetersiz.Mücadele tamam,ancak yetenek olarak çok fazla eksiği var.Arda ilk yarı ortalarda gözükmedi.Barış takımın en kötüsüydü.Neill çok hata yaptı.Elano hiç Brezilyalıya benzemiyor,ne oyuncu eksiltebiliyor,ne şutu var,ne hızı var,ne de oyun kurabiliyor.Servet 2 senedir,takıma küsmüş gibi oynuyor.Ayhan çok pas hatası yapıyor.Baros kalitesini gösterdi.
Kısacası takım gelecek için hiç umut vermiyor.Bu galibiyet ancak kısa bir süre tepkilere engel olabilir.Bu kadar kötü futbol oynayan oyuncuyla kimse şampiyonlukta söz sahibi olmamızı beklemesin.
 
Dün ben Barış'ı çok beğendim :).

Adam koşuyor mücadele ediyor aralara koşuyor. Ah bide son topları iyi atabilse. ve pasları iyi olsa.

Zaten bunları yapsa bizde oynamaz sanırım :)

Aydın bile dün mücadele etti yerlere yattı. Umarım bu sadece dünle kalmaz hep böyle oynar.
 

Üst