Euro 2012 Elemeleri | Almanya-TÜRKİYE

Sonuç Ne Olur ?

  • 6 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 4 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 3 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 2 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 1 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 0 Puan

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    0
Yıldıray Baştürk, Hamit Altıntop tercihini Türkiye´den yana kullandı. Bu isimler nerede oynuyor şu anda?

Burak, mesele oynadığı milli takım değil, oynadığı kulübün yer aldığı ligdir. Arda bugün Avrupa´da birinci sınıf bir takıma gideceğini düşünüyorsa hayal aleminden uyanmasını tavsiye ederim. Avrupa´nın ikinci sınıf takımlarından birine gider, uyum sağlayıp kendini kanıtlarsa birinci sınıf takımlara geçiş yapar. Avrupalıların gözünde Türkiye´den gelme oyuncular riskli transferlerdir. Dolasıyla kalburüstü takımlar o riski almaz.
 
Aa evet güzel noktaya temas ettiniz Yıldıray nerede oynuyor şu an ? Neden yok oldu Yıldıray ? Hamit , Arda'dan da Mesut'tan Tuncay'dan da daha iyi komple bir oyuncu.O gerçekten tırnaklarını kazıyarak hakettiği noktaya geldi.

Hamit ve Mesut kıyaslamasını yapalım ama Hamit, Alman Milli Takımını seçseydi şu anda hangi takımda oynardı diye bi düşünmek lazım Barca mı olurdu Real mi olurdu yoksa Bayern'de yedek kalmaya devam mı ederdi ?
 
Mesut, ben buradaki 3.kuşak Türk'üm dedi. Benim değinmek istediğim nokta şu, biz Mesut'u biraz fazla abarttık. Basın, hep Mesut'tan bahsetti, ama Mesut'un ona gösterdiğimiz ilgiyle pek alakadar olduğunu sanmıyorum. Biz, Mesut'u fazla tartıştık, ama adam kararını vermiş, bizim söylediklerimizi takmadı. Takmayabilir.

Artık, Mesut ile ilgili fazla haber çıkması bize bir şey kazandırmayacaktır. Hiçbir zaman kazandırmadığı gibi.
 
Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":2i6y5c8k]
imza.
Ayrıca Mesut Türktür. Hatta kendini Türk sayan herkes Türktür ki bu çocuğun özü de Türk. Ama doğduğu , büyüdüğü , yakınlık gösterilen yerde yoluna devam etmek istedi. Özü de Türk ve kendini Türk olarak hissediyor da. Daha ne ki probleminiz. Mesut'un oyun tarzını çok sevdiğim söylenemez ama gayet de gurur duyuyorum. Aynı kanı taşıdığım diğer yetenekli futbolcular skandallarla adlandırılırken o Real'de oynayan olarak adlandırılıyor. Mesut Real'deyken Arda neden hala Galatasaray'da ya da sağ bekte övülen Gökhan Gönül'e neden hiç teklif gelmedi. Neden Nihat peri masalının ardından orta düzey bir İspanyol takımında başarılı olamadı ya da Tuncay neden İngiltere'nin tırt bir takımında yedeğin 50. yedeği konumunda ? Biz u17 kupaları almayı düşünürken onlar oyuncu yetiştiriyorlar.
Nasil TÜRK kardesim,adam her röportajinda "Ben almanim baska milli takimda oynamayi düsünemezdim" diyor sen hâlâ TÜRK diyebiliyorsun pes!!![/quote:2i6y5c8k]
Şamil abi yazmış zaten çocuğun olaya bakış açısını. Daha fazla size cevap vermeyeceğim çünkü Şamil abi anlatmış.
Ayrıca biz parayla oynatıyoruz oyuncularımızı. Mesut bizim milli takımda oynasaydı yine parasını kazanırdı Real'e bile gerek kalmadan.
bizim takımda ;
- düzen yok
- sistem yok
- kadroyu kimin çağırdığını bilmiyoruz
- birbirini sevmeyen futbolcular var ve bu artık her takımımıza işlemiş
- birbirine pas vermeyen oyuncular var
- önümüzde Nuri gibi bir örnek var
- asıp kesen herşeyi magazine döken bir basın var
- rehavet ve yeteneğin hakkını vermeyen futbolcular var
- bu formayı para olarak gören oyuncular var
- bu formayı giymemek için sakatım diyip haftasonu 11 km yardıranlar var
- daha kendi ülkesindekileri kendisine ısındıramamış bir yapılanma var
- oyuncu tercihlerinin neye göre yapıldığını bilmiyoruz
- önünde Sinan gibi Belçika'da gol yemeyip Hakan'dan kötü kaleci olduğu düşünülen bir örnek daha var
Mesut niye oynasın bu takımda. Rezil olmak için mi ? Nuri gibi bütün dünya baskı yapınca oynatılsın diye mi ?
Ben Mesut ile gurur duyuyorum bizim ülkemizde mundar olacağına , magazin olacağına gidip orda sadece topu düşünüyor. Top oynamak ve kazanmak isteyen takımlarda oynuyor. Avrupa'nın nefret etsem de en büyük 2 klübünden birinde oynuyor. Bizim çocuklar gibi maç seçmiyor. Önümüzdeki ilk Real maçında oynarsa yine herşeyini verecek sahaya en azından bunun profesyonelliğinde bir adam. Biz ise Arda sakat olmasaydı ilk maçımızda sahaya herşeyini vereceğine emin olabilir miydik dürüst olun. Ya da maçımız Almanya maçı olmasaydı çubuklu tosunun sakatım ayağına yatmayacağına emin olabilir miydik ? İşte burda başlıyor Mesut ile bizimkiler arasındaki farklar. Benzer iki oyuncu Nuri ve Mesut. Biz Nuri'yi dmf'de mundar ederken Mesut harikalar yarattı çünkü ona yeteneğini gösterme fırsatı verildi. Olay budur biz önce kendi yapılanmamızı tamamlamalıyız
 
almanya ile maç yapıldı ama maç yapılmadan 1 hafta önceden başlayarak konuşulan sadece Arda ve Mesut. Maç bitti konuşulan Arda ve Mesut. Nuri'nin ön libero oynamasını kimse konuşmuyor. Özer'in sahada olmadığından kimse bahsetmiyor. Halil kaza ile o golü atsa çok farklı şeyler konuşulacaktı belki. Belki de şu an tatmin ediyoruz. Yenildiğimizi kafaya takmamaya çalışıyoruz. Bırakalım mesut'u. Allah yolunu açık etsin biz kendi takımımıza bakalım.
 
Bir değil bin tane saçmalık var üstelik. Sadece Nuri'nin ön libero oynatılması bile bir linç sebebi olabilir. Yapılan hiç bir şeyin elle tutulur tarafı yok. İşin daha kötü yanı korkarım ki bu durum sadece Almanya maçıyla sınırlı kalmayacak. 2012'ye katılamamıza mal olmaz umarım. Yada katılsak bile bir tesadüf falan olur herhalde.
 

Üst