Euro 2012 Elemeleri | Almanya-TÜRKİYE

Sonuç Ne Olur ?

  • 6 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 4 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 3 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 2 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 1 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 0 Puan

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    0
Volkan yumurtladı 3 oldu..

Gökhan Gönül'e Türkiye'nin en iyi sağ bek oyuncusu diyenleri saygıyla selamlıyorum..

Oğuz'u da al git Hiddink.. Oğuz'u da al git..
 
Yok kontrollü oynamışız, yok ayağa pas yapıyormuşuz, yok bilmem ne ..!

Arkadaş olmuyor işte. O top kaleye girmedikten sonra bunları yapmanın fantazisi nedir anlamıyorum ? Sabaha kadar oynasak bu Almanya´yı yenemeyiz.
 
Her iddaasına girerim F.Terim'in başındaki milli takım , şu milli takımdan daha iyi oynardı.

Kora kor ve kesinlikle atak oynardı. Bugün ne atak oynadık , ne defans yaptık.

Sanırım Hiddink hani bizim bu forumda Fatih Terim'i vurmak için sürekli dile getirdiğimiz maaştan daha fazla alıyor. (pek emin değilim)

Nuri gibi bir adamımız var bu adam Bundesliga'nın en iyi oyuncusu şuan. Sen gidip adamı 2 stoper'in önüne koy, bitir. Oysa ki bu adam pazar günü Dortmund'un maçını izlemiş (!)

Hamit'i atmış sola. Özer'i değil sağ tarafa kulübeye atmam.Nasıl 90 dakika dayandı anlamadım.

Sinan Bolat gibi bir kaleci var. Liege harikalar yaratıyor. Adam aday kadroda yok.Mevlüt'ü oynatmayacaksan neden kadroya alıyorsun be adam.

Fatih Terim gitti ,Hiddink geldi değişen pozitif anlamda hiçbirşey yok. Kaybedilen çok şey var...
 
İlerde Hamit dışında ayağında top tutabilen oyuncun yoksa , sol bek'in Sabri ise , koşan basan mücadele eden orta sahan yoksa bu sonuç gayet normal.

Ayrıca Servet'in gösterdiği performans da dikkatimi çekti. Kısa zamanda ne değişti de beklenenden daha iyi bir performans gösterdi acaba ?
 
--------------Volkan----------------
Sabri-----Servet---Ömer---Ibrahim Üzülmez
-------------Nuri----Emre------------
----Hamit-----Gökdeniz----Volkan Sen
------------Semih(Mevlüt)------------

Yani söyle bir kadro eminim ezilmezdi Almanya'ya.

Not: Mactan önce de sorsaniz kadroyu Sabri'nin yerine Gökhan disinda bu sekilde yapardim. Gökhan'in formsuz oldugunu da Hiddink bey bilsin bir zahmet.
 
Özer'in oynaması hataydı. 90 dakika boyuncu hiçbir varlık sergileyemedi. Takım genel olarak kötüydü. Skor oyuna göre iyi bile sayılabilir.
Bu günde gördük Arda bu takımın her şeyidir.
 
Arkadaşlar işte bu Servet'i iyi sanarsanız aldanırsınız. Adamalrın kontratak yapabilmelerinin sebebi Servet. Ağır olduğundan dolayı o kadar geriye yaslanıyor ki hep bozdu ofsaytı. 3. golde bom boş ken bekledi bekledi adamda önüne gelince geriye verdi topu. Servet çakılı defans oynarken biz iyiydi ama oyunu açtığımızda defolarını gösterdi. Bence maçın bizim adımıza en iyi adamı Sabri idi. Sağ ayak olduğundan ileri çıkışları iyi değildi ama kademesinde ne müllere ne lahm'a izin vermedi akıp gitmesine.

Sahanın en kötü adamı açık ara Gökhandı. Bence bugün Mesut ve Gökhan resmi olarak da Alman oldular. Gökhan daha ne yapabilridi acaba almanya için. Atağa kalktığımız bir pozisyonda tek kişi önünde duruyordu ortayı adama çarptirdı. Sabriye laf edenler umarım bunu gözden kaçırmaz. Özer maçtaki en kötü oyuncumuz değildi. Çünkü maçda değildi. Semih oyuna girdiğinde Halil çıkınca benim için Hiddink bitti. Halil'in yanına sercan yada Semih'i alsaydı çok daha iyi olurdu.

Bilmiyorum ben oyun olarak hayal kırıklığına uğradım. Bizim oyun karakterimiz oyunu ileride kabullenmek ve saldırmak üzerine kurulu. ruhumuzda yok savunma yapmak. Üstelik Nuri gibi bir adamı önlibero yapabilecek lüxe sahip bir takımız o derece<hücum oyuncumuz var ama saldırmıyoruz. Messi xavi iniesta'yı alsak takıma ama böyle oynasak rezil oluruz oyun oynamadığımız için oyunu konuşmaya gerek yok. Yalnız Hamit'in solda olsa bile oynama azmini çok sevdim. Maçın kırılma anı ise Halil'in kaçırdığı goldü. o gol olsa akın akın gidebilridik üzerlerine.

volkan 3. golde keşke degaj yapacağına kıçı ile durdursaydı topu. Belki gol yemezdik.
 
Bu arada 5000-500 oyuncu terciihi olan milli takım Arda'nın yokluğunu hissediyorsa bırakında Rijkaard Arda'nın yokluğunu hissetsin 23 oyuncu arasında.
 
Şimdi ilk 2 maçta çok iyi görüntü vermedik.Şu maçta böyle bir sonuç olacağı bana göre belliydi.Şimdi Hiddink kötü hoca kise diyemez.Ama şu anda oynattığı takım iyi değil.2 günde de birşey beklemek doğru olmaz ama Hiddink kısa zamanda gittiği takımlara göz le görülür birşeyler katmıştır.Bakyorum milli takımda herşey aynı tas aynı hamam.Rijkaard gelir başarısız görünür.Ben bu durumdam şunu çıkarırım.Sorun hocalarda yada sistemlerde değil sorun Türk futbolcusu ve aldığı eğitimdedir.
 
Maçtan önce kadroya bakan bir insan zaten rahatlıkla görebilirdi sonucu. Teknik heyet bunu nasıl görmez yada nasıl bu kadar bariz saçmalıklar yapar ben mantıklı bir sebep bulamıyorum. Aurelio'nun sakatlanmasından sonra Selçuk soyunuyordu tam. Sonra nolduysa oldu birden Tuncay girdi oyuna. İşte o arada olan şey her neyse lanet olsun ona, onu yapan teknik direktöre, antrenörlere... Nuri'yi ön libero oynatmaya çalışmak nedir ? Orta sahayı boşaltılar resmen. Hamit sol kanat, Sabri sol bek ? Ben ilk 11 i gördüğüm anda bile inanamadım. Bir yanlışlık vardır yada değişik bir dizilim falan olur diye düşünmeye çalıştım. Maçın sonlarına doğru iyice boşverdim zaten. Volkan yumurtlamasıdan sonra da yüzümde bir gülümseme kaldı maçın iyi noktası olarak belki bunu da g... le tutsana volkan dedim geçtim.

Ne ortada adam gibi bir takım var ne de takımda bir ışık... Böyle miydi bu takım ya. Yada bugün bile bu halde olmayabilirdi. Defolup gitsin bunun sorumluları ama nerdeee... Afiyet olsun onlara...
 
Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Kubilay Yelkenci":23jyl04b]Türk Mesut Türk Mesut ! :shock:
Bir medyayi anlamiyorum birde Mesut´u türk diye bagrina basanlari,arkadas bu adam almanya´da oynamak icin türk milli takimini satti yahu yorumsuz......[/quote:23jyl04b]
Ben de Mesut'u hiç sevmiyorum. Bir Hamit, bir Nuri hiç oynayamasalar bile benim gözümde kat kat daha değerliler. Ama bazen de iyi yapmış Mesut demeden edemiyorum. Yani şu takıma bakıyorumda. Çağırmazlardı belki böyle oynayan bir Mesut'u bile. Özer falan oynardı yerinde...
 
Yiğit Can Yalçın' Alıntı:
Ben de Mesut'u hiç sevmiyorum. Bir Hamit, bir Nuri hiç oynayamasalar bile benim gözümde kat kat daha değerliler. Ama bazen de iyi yapmış Mesut demeden edemiyorum. Yani şu takıma bakıyorumda. Çağırmazlardı belki böyle oynayan bir Mesut'u bile. Özer falan oynardı yerinde...
Haklisin,ancak ben herseye ragmen Mesut´a türk denilmesinden son derece rahatsizim,daha agir konusucagim ama kurallar izin vermiyor,ayrica medya´nin tutumunu bu mactan sonra merak ediyorum cidden.
 

Üst