Euro 2012 Elemeleri | Almanya-TÜRKİYE

Sonuç Ne Olur ?

  • 6 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 4 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 3 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 2 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 1 Puan

    Oy: 0 0.0%
  • 0 Puan

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    0
Re: Almanya ve Azerbaycan Maçları

Maç 21:45 Alperen'cim.

Kadro fena değil ama Özer oraya çok yumşak gelir karşısındaki adamlarıda düşündüğümüzde, birde Sabri maç boyu sol bek oynayacak doğru düzgün idman yapmamış adamı kendi yerinde bile oynatmaması gerekirken sol beke çekti birde. Enteresan geldi bana kadro açıkçası.
 
Re: Almanya ve Azerbaycan Maçları

Sırf stada giden gurbetçilerimiz için istiyorum yenmeyi, başkada hiç bir beklentim isteğim yok. Sahiplenemiyorum bu milli takımı.
 
Re: Almanya ve Azerbaycan Maçları

Ben hala inanmıyorum Hamit'in solda oynayacağına. Tabii ki antrenmanalrı seyrettikleri için böyle demiş olabilirler ama benim tahminimce 4-2-3-1 oynayıp solda nuri sağda hamit ortada Özer oynar önlerinde de Halil. Ben kadrodan o anlamda memnunum. Arda olsaydı Nuri göbekte solda Arda oynardı süper olurdu.2-3 alacağımızı düşünüyorum maçı.:) Sabriden bir asist ya da gol bekliyorum şimdiden yazayım ki demedin demeyin:)
 
su takimda neden gokdeniz yok ndn hasan kabze yok fatih terimi elestirenler degilmydi gokdenizi almiyo fatih tekkeyi almyor yildirayi sildi hani nerde bu kadroda onlar ama kimse cikipta elestirmiyor...
 
Gökdeniz dışında diğerleri bu kadroya giremezler. Ama alınması gereken oyuncular vardı çok. Eleştirildi de. Misal Volkan Şen, İbrahim Üzülmez, Mehmet Topal, geçen maçta Mevlüt Erdinç vs.

Maç hakkında da fazla yoruma gerek yok. Hiddink hayal kırıklığına devam ediyor. Bursaspor'un CL'de oynadığı gibi oynuyoruz aynı.
 
Yalnız şu an hiç oyuncu değiştirmeden direk hücuma endexli oynayabiliriz. almanlar oyuncu değiştirmediğimizi görünce beklemedikleri bir hamle ile karşılabailirler. Takımda Ömer dahil herkes hücum oynayabiliyor. bu takımı defans oynatıp tutarak başarı kazanamzsın. Deli tayı dizginlemek gibi.
 
Bu kadar kötü bir Almanya bir daha bulamayiz degerlendirmemiz gerekirdi ama su kadrodan ne bekleyebilirizki...
 
Futbolumuz erimeye devam ediyor baska ne diyebilirizki.

Birsey merak ediyorum, gelen gideni her zaman mi aratir?
 
Avusturya önümüze gecti, hem de mac eksigiyle.

Hayirli olsun.
 

Üst