Eurobasket 2009 | TÜRKİYE: 63 - İspanya: 60

gerçekten harika süper mhteşem inanılmaz fevkalede olağanüstü dehşet verici olağan dışı bir maçtı :) bu maç gerçektende takım olduğumuzu gösteriyor adamlar kontrolü ele alır almaz dengeliyorduk hiç izin vermedik farkı açmalarına bu da bize maçı getirdi



HELAL OLSUN 12 DEV ADAM!!!

IMPOSSİBLE İS NOTHİNG...
 
Yunaniztan bizim finaldeki rakibimiz olacak buna yürekten inanıyorum .

Not : Bilgilendirdiği için Mustafa kardeşime teşekkür ediyorum.
 
Başlı başına bir heyecan fırtınasıydı, çok çekişmeli bir maç oldu. Mücadelesinden ötürü 12 Dev Adam'a bravo! Ki İspanya pek çok kez oyunun kontrolünü ele geçirdi. Hücumda iyi değildik, savunma ribaundlarında etkisizdik. Nasıl oldu hala anlamış değilim :p Hedo dizinden sakat olarak çıkmış maça, bundan mütevellit de formsuzdu. Ender de diğer üç maçtaki üst düzey performansıyla kıyaslanamaz vasat bir performans sergiledi. Kerem Tunçeri kenarda oyunu izledi resmen. Belki de daha önce kapatılacak İspanya hesabını zora soktu koç (ayrıntılara takılmak istemem ama elimde değil der ilhan şeşen :) ).

Bu arada Semih Erden'e kalas diyenlerin başında gelirim ama bu akşam utandırdı beni. Ee sıra Sırbistan'da o zaman.
 
61-58 öndeyken son 1.23 bu kadar kötü kullanılabilirdi ama son hücümdaki mükemmel blok bunların hepsini unutturdu tabi. Bundan sonra madalyasız dönersek bu turnuva bizim için başarısız bile sayılabilir...
 
Bu turnuvayı gelecek sene ülkemizde düzenleyeceğimiz şampiyona öncesi çok önemsiyorum. Bu turnuvada kendimizi zihinlere kazımamız gerekiyor. Bunu da İspanya karşısında gösterdik. Seneye de ev sahipliğinin verdiği avantajla büyük başarılar bekliyorum takımdan.

Maç ile ilgili ne söylenebilir ki, takımdan beklediğimiz mücadeleyi sergiliyorlar. Hiç pes etmiyorlar, sonuna kadar çok iyi oynuyorlar. Bütünlük çok iyi sağlanmış. Her şey harika. Umarım böyle devam ederler.
 
Tebrikler 12 Dev adam ...
Hidayet'in sakatlığı yüzünden çok az katkı yapsada , takım arkadaşları bu dezavantajımızı da kapattı.
Son toptaki ''hücum mu & savunma mı'' seçimi ise , benim gibi düşünen basketbolseverleri çok mutlu etmiştir ;)
 

Üst