EuroCup 5. Hafta | Kızılyıldız-Galatasaray

Ne hücum var ne savunma. Bu takım ne çalışıyor? Kimse bütçe hikayesi anlatmasın artık. Erkek ve kadın takımının başında hoca yok yönetici yok!
 
Kızılyıldız'ın bütçesi bizden çok mu yüksek sanıyorsunuz? Adamların bir geleneği ve düzeni var. Bizde iki tane beceriksizin elinde basketbol!
 
Her maç bir umut oturup izliyoruz çünkü biz Galatasaray'lıyız ve basketbolu seviyoruz ama her defasında pişman ediyorlar bizi. Böyle giderse yakında maçları takip eden 3-5 kişi kalacak. Tam da istedikleri bu olsa gerek. YAZIK!

Koca ilk yarı 3 asist yapmışız sadece 3. Ne oynadığımızın gayet özeti bu rakam!
 
Feneri futbolda yeneriz her şey muhteşem olur arkadaşlar. Biz de burda kendi kendimize üzülürüz ancak. Basketbol bilgisi muazzam olan iki Ömer bu şubeyi uçuracak bekleyin :)
 
Geçmiş olsun. Az çok fark olacağını tahmin ediyordum ama 30 sayı dokundu biraz yalan yok. Oyuncu takviyesi olmadan düzelmemiz mümkün değil, hala bunun için bişey yapmayacaklarsa bizim kendi kendimizi yememize gerek yok artık. Bu arada Ege 17 dakika oynamış 5 faul. Adam bu dalda rekor kırmaya mı çalışıyor sezon başından beri ne yapmaya çalışıyor anlamadım.
 
2 gun onceydi sanirim Hocanin basligina yazmistim. Harrison erken faul problemine girince bu takim tabiri caizse bir copten farksiz diye. 15. dakikaydi yanlis hatirlamiyorsam, Harrison 3 faule ulasti.

Hocam Harrisona ne dedigini bilmiyorum ama sen sunu iyi bil ki bu adama savunma yap faul yap diyorsan eger kendi ayagina kursun atiyorsun. 1 degil 2 degil 3 mac degil tam 4 mactir Harrison erken faul probleminden dolayi verimsiz oluyor. Ben hic bir sey anlamiyorum. Tamam zor mac su bu ama 30 sayi fark yenmez ki! 57 sayi da nicin kaldigimiza bir bak Hocam. Harrison 15 . dakika da 3 ler mi ?
 
Bir takım ne kadar yetersiz olursa olsun ortalaması 75 sayı olan rakibinden, maçın son 15 dakikası rölantide oynanmışken 90 sayı yiyemez. Rezil yönetilen spor kulübünün aynası olan branşlardan bir tanesi. Yönetimlerin zaten umrunda değil de şu branşların az da olsa düzelmesini sağlayabilecek Genel Kurul'da anonim şirkete izin vermeyen her bir üyenin de sevdiklerine armağan olsun bugün yediğimiz sayılar. Hiçbir şey değişmeyeceğini bilsem de Ertuğrul Erdoğan da gönderilmeli. Bir takım sezon başı daha ayaklar yorulmamışken çıktığı her maçta potasında 90 sayı görmez. Ne kadar undersize de olsa, ne kadar kısıtlı kadro da olsa. Demek ki bu seviyenin koçu değilmiş. Hatta o kadar seviyenin koçu değilmiş ki bizim iğrenç yapılanmamızda bile sırıttı, o derece.
 
Yahu bütçemiz kısıtlı, bu yüzden belli kalitede oyuncularımız var. Bundan dolayı hücum gücümüz kısıtlı. Ama savunma denen olgu hücum kadar yetenek isteyen bir şey değil ya. Belli şeyleri doğru yaparsan, mücadele edersen üst seviyede olmasa da orta seviyede bir savunma takımı olabilirsin. Ama o da yok bizde. E bu iş nereye kadar gidecek?
 
Lütfen bütçemiz kısıtlı lafını artık bir kenara bırakın ya gına geldi. Kızılyıldız'ın çok mu fazla bizden sanki? Olay bütçe falan değil anlayın işte.
 
Maalesef bugün sahada hiçbir sistemi hiçbir oyun planı olmayan, kenarda koçu sahada aynı anda 5 oyuncusu(mental) olmayan rezil rüsva bir ekibi seyrettik. Bu skandal tablonun mimarları en başta Başkan ve YK daha sonra da koç Ertuğrul Erdoğan'dır. İnsan olanda biraz utanma duygusu ve onur olmalıdır ve bu süreç sonunda çekip gitmesini bilmelidir. Bakın üstüne basa basa söylüyorum bu tablonun geleceğini yaz aylarından beri burada haykırdık ve maalesef yine haklı çıktık. Hiçbir bahanesi olamaz bu sürecin ve bugün ki sonun. Tepeden tırnağa felaket ve utanç tablosudur. Mustafa Cengiz yönetimi tamamen kasıtlı şekilde bakın bire bir işin içinde olduğum için söylüyorum kasıtlı şekilde bu hale getirdiler. Özbek yine beceriksiz adamdı ama o halde bile Mahmuti'yi getirdi, getirebildi keza Topsakal'da. Yarsuvat desen Ataman'la hala içli dışlılar. Aysal desen söylemeye gerek yok. Mustafa Cengiz hariç kimse kasıtlı şekilde bunu yapmamıştı ama Mustafa Cengiz karşısında koyun sürüsü var zannedip sürekli yalan beyanlarla bu tabloyu kasıtlı şekilde oluşturdu. Allah çok büyük bu Başkan ve yönetim kurulu Mart'ı bile göremeden inşallah yıkılıp gidecekler. Bizi bu vaziyete düşürenlerin iki yakası bir araya gelmez inşallah !!!
 
Nigel hayes yıldız olacak deniyordu ama yıldızı çabuk söndü...ben galatasaray takımlarında hiçbir zaman oyunculara güvenmedin hagi hariç hep teknik direktörlere koçlara güvendim...Fatih terim,ergin ataman,ekrem memnun,oktay mahmuti gibi...belki ertuğral ertuğrul hocaya fazla güvenim yoktu..sorumlu yönetimdir...ve her mağlubiyetten sonra diyeceğim bir söz..Yönetim istifa...
 

Üst