EuroCup 6. Hafta | Bayern Münich 86-78 Galatasaray Odeabank

Biz çok iyi oynamıyoruz , kaç hafta geçti hala net bir oyun anlayışımız yok ama EL kalitesinde dediğimiz Bayern Jovic yokken bu kadar dağınık oynayabilirdi herhalde ilk yarıda . Jovic sakat mı ?
 
Kötü oynadık ama öndeyiz. Bu en azından umut verici. Jovic, Lucic yok ama Bayerne karşı deplasmanda oynamak zordur. Top kayıplarını en aza indirirsek bu maçı alabiliriz.
 
Summers Mehter takımı gibi 2 ileri bir geri. Bir tane doğru iş yapıp üçlük attı ardından, erken şut attı topun geri dönüp sayı olmasına sebep oldu.
 
Göksenin arkadaş sen top sürmekten nasıl aciz olursun bu kadar. Senelerdir bu takımdasın, senelerdir iki numarada oynuyorsun, idman yapıyorsun, maçlara çıkıyorsun ama top sürmekten acizsin yemin ediyorum. Adam topu yere vuramıyor yahu. Olamaz böyle bişey. Seninle Ege aynı anda sahada oldu mu gözlerim kanıyor resmen. Alabileceğimiz maçı veriyoruz işte.
 
Üst üste 2 hücumdan boş döndük şaka gibi Göksenin mahvetti Hardy 2/0 faul attı dönen topta sayıyı yedik fark 4.Maç bize geliyor biz ısrarla istemiyoruz olacak şey değil.
 
Galatasaray Odeabank kısmen iyi oynayarak mücadele ettiği maçta bile eksik rakibine kaybetti. Emir Preldzic ve Ege Arar çok kötü oynadılar. Takıma olumlu katkı yapıyor denilen Taylor sıfır katkı... Öyle böyle yine mağlubuz. Beni oyun da tatmin etmiyor. Erman Kunter istifa diyerek geceyi bitiriyorum.
 
Ya tamam beklemiyorduk bu kadar yakın geçmesini ama maçın sonunda çok acemice hatalar yaptık . Jovic ve Lucic yokken yenebilirdik Bayerni. Ama Ege,Hendrix pota altı rotasyonuyla başarılı olmak ta çok zor. Acilen transfer şart pota altına. Zaten arıyorlar.
 
Göksenin senin ben aklını seveyim etkisinden çıkamadım pozisyonun 5 dakikadir bu nasıl gevşekliktir .3 e 1 gidiyorsun momentumu almışın eline gidiyorsun sanki solunda LeBron koşuyor adamın attığı pasa bak düşündükçe sinirleniyorum .
 

Üst