EuroCup 6. Hafta | Bayern Münich 86-78 Galatasaray Odeabank

Kanser sebebisiniz kanser. Seçmece nerde vasat adam var doldurmuşlar takıma. Vasatlar ordusu resmen. Şu göksenin'le ege bırak avrupada oynamayı türkiye ikinci liginde oynayacak kapasitede değiller. Bi de kalkmış ege'ye smaç yaptırmak için maçın en önemli pozisyonunu harcadı göksenin efendi. Arkadaş her gün zevkine basketbol oynasa bi insan yarı sahadan topu getirecek basketbol tekniğine sahip olur. Bunda o yok, topu sürerken gidip sportmenlik dışı faul yapıyor. Sinir krizi geçirttiler bu gece resmen bize.
 
Ege yei Göksenin ei Mehmet Yağmur a bolca süre vererek; mücadele ederek kaybedilen Bayern deplasmanında galiptir bu yolda mağlup derdim aslında. Maçın belli bölümlerinde iyi pas da yaptık, 2-3 maçtır acemilikler de gittikçe azalıyor. Tabi keşke bu kadar olsaydı!

İtalya da Reggio Emilia ya ve burada Lietkabelis e kaybettiğimiz maçlardan sonra Avrupa ya fiilen veda etmiştik zaten. Bu dakikadan sonra gelen uzun iş yapacak mı o da belirsiz. Alın şu Alex Stepheson u arkadaş.
 
O kadar doluyum ki yazdıkça yazasım geliyor. Erman Kunter son topta gitti göksenin'in üstüne hucüm seti çizdi. Göksenin'e güvenilip hucüm yapılır mı arkadaş. Bu kadar mı kopuksun sen takımdan. Renfroe kırk yılda bi iyi oynadı onu da son çeyreğin ortasına kadar kenarda unuttu. Hendrix bütün maç kötüydü dördüncü çeyreğin sonuna doğru iki basket attı arka arkaya tam kendine geliyor dedi spiker hatta gitti onu kenara çekti ege'yi oyuna aldı. Maçın sonunu ege ve göksenin'le oynadık. Resmen şaka gibi bişey. Nerden tutsan elinde kalıyor.
 
Bu sezon Daçka maçıyla birlikte bu kadar canımı sıkan bir maç olmadı. Resmen elimizdeki maçı kazanmamak için ne gerekiyorsa yaptık.
Bu maç bir daha gösterdi ki biz asla ve asla maç sonlarını oynayamıyoruz daha doğrusu oynamayı bilmiyoruz...
 
Son 3 maçtaki performansımızla beraber bir takım gibi oynama yolunda ilerlediğimizi gösterdik. Öncesinde ne yaptığı bilinmeyen saçma bir topluluk vardı. Şimdilik buna da şükür. Fakat yine hocamız sayesinde verdiğimiz bir maç oldu. Bayern gibi bir deplasmanda verilen iyi mücadeleye rağmen maç sonunda ki yapılan tercihler gerçekten akıl alır gibi değil. Bayern resmen altın tepside bize maçı sundu. Sen koç olarak gerekli hamleleri yapacaksın. Tamam Ege ve Göksenin bu maç özelinde ve kendi kalitelerine göre iyi performanslar ortaya koydu denebilir ama en kritik dakikalarda senin takımında en fazla 7. veya 8. rotasyon oyuncusu olacak adamlarla bu maçı kazanamazsın. Zaten Göksenin'in elinde patlayan top nereden baksan skandal. Göksenin'e çizilmişse de skandal, Göksenin'e çizilmeyip onun eline kaldıysa da skandal. Direk koça yazılır bu mağlubiyet, yine.

Jordan Taylor bu maç kötüydü ama ben leş bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. İdare eder bir görüntüsü var şimdilik. Geldikten sonra dış oyuncularımız da daha dengeli bir görüntü olmaya başladı özellikle Hardy de. Alacağımız bir uzun ile takım biraz daha iyi bir görüntü vermeye başlar gibi. Eurocup'ı sal zaten 4.çıksan bile yine eziyet bir gruba düşersin. Hiç eski şampiyon edebiyatı yapmayalım bunu Liatkabelis'e, Buducnost'a maç vermeden önce düşünecektik, o iş geçti. Ligin kalitesi geçen seneye göre azalmışken biraz akıllı davransak güzel işler yapabiliriz de başımızda böyle yöneticiler ve koç varken de bunu ne kadar yapabiliriz bilmiyorum. Umut, fakirin ekmeği işte.
 
9DWBr9.png
 
Son düzenleme:
Gerçekten şu Göksenin hala nasıl bu takımda anlamış değilim."Ben harbi Galatasaraylıyım" diyen herkes bu takımda senelerce oynasın o zaman,ooo Fenerle de biraz hüsümet yaşasın hemen sahiplenelim, var mı böyle bi mantık? Bi 2 numara hiç mi top sektiremez adamın bence tek derdi kaslı bi keko olmak o kadar.Şutuna da güvenmem sadece köşeden biraz iyi ama basketbol bu değil ki..Oyun zekası yerlerde.Gelelim Ege Arar a..Heralde onu da tutma sebebimiz "Genç işte iyi,düzgün çocuk".Artık genç falan da değil.Oyun zekası ve pozisyon bilgisi yeterli değil, hemen kurtulmak lazım 2.lige yolla gitsin abi.Gelelim diğer yakışıklılara..Summers bench oyuncusu bence.Emir verilen paraya göre berbat ama yine joker iyi bi oyuncu.Hardy ve Renfroe bence iyi bir yedekler, takımda adam akıllı takımı yönlendirebilecek oyuncu yok sıkıntı bu işte.Hopson bana kalırsa bu seviyenin iyi bir oyuncusu en azından iyi drive ediyor.Hendrix de iyidir.Cline dan hemen kurtul.Abi önceden takımımızda Micov, Schilb, Mccolum, Sinan gibi yönlendirici oyuncularımız vardı:D Schilb i çok özlüyorum adamımmmm..(Mehmet Yağmur aklıma bile gelmemiş düşünün artık:) Gördüğüm en dıkık basketbolcu..)
 
Son düzenleme:
Önümüzdeki dört maçın üçü içerde ve dörtte dört yapma olasılığımız bu koça rağmen çok olası.Takım bir ivme yakaladı yine bu koça rağmen.Adam haksız hakem kararlarına sadece gülerek tepki veriyor.Hangi oyuncu grubu kenarda böyle ruhsuz bi koç isterki.Yinede gruptan çıkarsak bir uzun takviyesiyle bu koça rağmen bişeyler yapabileceğimizi düşünüyorum.
 

Üst