• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EuroCup 9. Hafta | AS Monaco 76-71 Galatasaray

geçmiş olsun.zaten bu sene avrupa ne bu koçun ne de yönetimin harcı değil boşa uçak parası vermezler bare ! ligde play off kovalamaya devam Galatasaray basketbolunu bu hale getirenler ne kadar rahatlar acaba

Dagildik oyle boyle degil hemde !

Abi spiker güzel birşey söyledi öyle bakarsanız rakip gelir ribaundu alır diye sadece oyuncular değil hocada taraftar gibi izlemeye gelmiş maçı bu dağılmayacakta ne olacak.

Dagildik oyle boyle degil hemde !
Mehmet bey takıma sanırım biraz fazla güveniyorsunuz. Bu takımın ne oynadığı belli değil. Gökseninin umarsız driveları, Webster ve Klobucarın top kayıpları, ne idüğü belirsiz bir savunma, kaçan boş şutlar, içeriye inmeyen toplar. Ben kapattım valla. Hiç olmazsa Emir olsaydı da onu izleseydik.

Amanin dostlar geri donduk :) Haydi be cocuklar cok sevdim sizi :)

Lacombe ve Jarred Jones 4 ledi haybi be cocuklar alalim su maci. please please :)

Neden son 7 dk dır yaptığımız savunmayı bütün maç yapamıyoruz. Gel dengesiz takıma..

Ah 3. period ahhhhh ahhhhh. Uzasa yeriz bu monacoyu en skorer 3 oyuncusu 4 faulde suan ama sure 45 saniye kaldi.

16 sayı farktan geldik maç 3 sayı. Alırsak olay olur. Bu kadar dengesiz bir takım olamaz. =)

Allllaaahhhhhh neler oluyor 72-70 uzasin lutfennnnnnn :) uzarsa 100 de 100 aliriz 1 oyuncusu 5 ledi 3 oyuncusu 4 faulde monaconun.

Kaybettik kaybettik ama ne degisik bir takimiz anlamak guc :) Ben mactan zevk aldim. Bi de yenseydik varya dehset olacakti.

Geçmiş olsun. Dönse çok güzel olacaktı.

Goksenin ve klobucar in karar anlarinda sahada olup sivadigi kaçıncı maç ya bu.

Kaybettik kaybettik ama ne degisik bir takimiz anlamak guc :) Ben mactan zevk aldim. Bi de yenseydik varya dehset olacakti.

Mehmet Bey deplasmanda 3 maçı böyle kaybettik. İkisi uzatmada biri son anlarda. Takımda inanılmaz bir tecrübe eksikliği var. Koç ta bence takıma hakim olamıyor. Kimi zamanlarda çok büyük seriler yiyoruz. Genç olduğumuzdan dolayı potansiyelimiz de var geri de geliyoruz ama kazanamıyoruz. Ne yapsak olmuyor. Önemli olan maçı yakın oynamak değil, maçı kazanmak.

Takım olarak aynı tas aynı hamam olduğumuzu haftalardır dile getirdik ve bugün de elendik. Bu tablonun sorumluları bellidir. Bu yönetim ve koç devam ettikçe daha da beter oluruz. Yazık ...

Senelerden beri 3.çeyreklerden soğudum maçı izliyorsam 3.çeyreği kapatıyorum
nasıl olsa geriye düşübeliriyoruz

Brescia maçından tek farkı 4.periyot geri dönmemiz. Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaya gerek yok. Aynı tas aynı hamam.

Geri