• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EuroCup | Galatasaray Çağdaş Faktoring 83-77 CMS Constanța

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Allen çabalıyor. Gerisi boş.

Büşra gibi bir oyuncu Galatasaray'ın oyun kurucusu. Sözün bittiği yer.

Şut sokamıyoruz.

3. çeyrek sonunu çok iyi oynadık.

Allen sakatlandı.

Alper Durur var diye maçları izlemiyordum şuan da hangi bölgelere takviye gerekli bu takımda.

kısa skorer şart , oyunda kurabilse çok iyi olur. K.Plum gibi mesela.

83-77 kazandık. Hayal kırıklığı diyeceğim de yani Alper Durur akabine bu kadar oluyor iste.

Umarım gerekli takviyeler yapılır, sonra sırp koç'a bırakıcaz, umarım daha derli toplu bi takım görüntüsü veririz. Nalsyha smith'in oynamama sebebi galiba 2 amerikalı kuralı var diye biliyorum.

N. Smith ‘in sakatlığı var arkadaşlar.
Oynatarak Risk etmiyorlar kısacası.

Alper olsa şu maçı da kaybetmiştik.

Takımın sertlik ve mücadele seviyesi artmış ama hala çok savruk ve bireysel oynuyoruz.

Alper in yanlış transfer politikası !
Bu takıma Avrupalı Uzun oyuncu lazım acil!
Sadece 2 tane kıta dışı oyuncu oynatılabiliyor Avrupa da.

Alper in yanlış transfer politikası !
Bu takıma Avrupalı Uzun oyuncu lazım acil!
Sadece 2 tane kıta dışı oyuncu oynatılabiliyor Avrupa da.
Dün basın toplantısında transfer yapacağız dediler ama alınacak iyi oyuncu var mı? Sadece almış olmak için yine kötü oyuncu almasınlar.

Takıma bir enerji gelmiş. Maçta değildim ama anladığım kadarıyla tribünler de fena değildi, insanlar maça gelmiş. Alper Durur resmen kanımızı emmiş uyuklama dönemi yaşamışız. Çok geç bile kalındı sezon başında sözleşme yenilemek çok büyük hataydı. İyi oyuncularımız var ama yaptığı kötü kadro mühendisliğinin de sıkıntıların çekiyoruz. Mutlaka birkaç değişiklik şart.

Şeker gibi takımdık herkes yalıyordu artık yalayamayacaklar.

Dikran Gülmezgil: Yeni başantrenörümüz Miloš Pađen'in isteği doğrultusunda Kadın Basketbol takımına 1-2 transfer yapacağız.

Geri