EuroCup Top 16/3. Hafta | Galatasaray Odeabank 86-108 Herbalife Gran Canaria

Evet beyler belkide bizim için Eurocuptaki en önemli maç tam bir kırılma maçı Emir Preldzicten yararlanamayacağız ama Efes maçında gösterilen iyi performans bu maç için beni umutlandırıyor kendi evimizde taraftarımızı arkamıza alabilirsek kazanabiliriz şu maçı ya ama tek sorun adamların 2 tane uzunuda çok ama çok uzun Ege ve Hendrix onları nasıl durdurabilecek çok merak ediyorum.
 
Kazanabiliriz diye dusunuyorum, bu dusuncem Gran Canarianin en az bizim kadar berbat bir durumda olmasindan dolayi percinlesiyor, skorda vereyim bari 79-77 kazaniriz diye umut ediyorum.
 
Birazdan salona doğru yola çıkacağım. Oktay hocamıza güzel bir karşılama olur umarım. Bugün mücadelemizle maçı kazanırız inşallah. Hendrix oynamazsa sıkıntı büyük umarım oynayacak durumdadır.
 
Emir'in sakatlığı ve Hendrix'in olmaması bizim için handikap. Ama Canaria'nın da kötü durumda olması ve Efe maçında koç değişimine verilen reaksiyon nedeniyle umutluyum maçtan.
 
Oktay Hocam Summersı takıma kazandırdı Hopsonuda kazansak yeni 2 transfer gibi olur valla :) Bu arada Ege Arar çok kötü ya Oktay hocam ondan bir Furkan Aldemir yaratır inşallah.
 
Biz sayı bulmakta zorlanırken onların her attığı giriyor ve bize göre daha oturmuş, sistemli takımlar Kunter sağ olsun.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kac mactir ozellikle takip ediyorum, ben bu Jordan Taylori begeniyorum arkadaslar.

Bu arada Gran Canaria ne attiysa girdi, en son 1 saniye kala orta sahadan salladiklari bile girdi :(
 
Ege ararda ne gorduler hic anlamiyorum yetenek allah vergisidir kucukken topa yatkinliginin olmadigini soylememisler hic cocuga yazik


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
En son Eurocup'da yarı final oynadığımız Canaria o zaman da çok iyi üçlük atıyordu. Aradan 2 yıl geçti Koç'ları da bazı oyuncuları değişmesine rağmen hala çok iyi üçlük atıyorlar. Bıraktıkları yerden devam ettiriyorlar artık nasıl bir sistem kurmuşlarsa...(!)
 
Maalesef pivot olmadığı gibi birde Renfroe sakatlandı. Ege desen 3 faule ulaştı. Her hatada morali daha düşüyor. Bu vaziyette kimse bir şey yapamaz. Fark açılırsa Serkan'ı sokmak lazım. Eurocup buraya kadarmış.
 

Üst